Neon Parking

• Rolstoelvriendelijk

• Campinggedrag niet toegestaan

MariVale

jul 2025

Niet geschikt voor campers. We sliepen twee nachten en vervolgden onze weg langs het meer. Aan het einde, waar ook een nachtclub is, kwam de politie langs, maar die zei niets; we stonden gewoon geparkeerd zonder het verkeer te hinderen.

MonTon

jun 2022

perfecte plek als je dicht bij de stad en meer wil staan. geen voorzieningen. aardige beheerder, die zaken goed in de gaten houd. gezellige terassen dicht in de buurt. vanaf 01.00 rustig.

leo33

jul 2021

Direct naast de parkeerplaats een restaurant met schijnbaar nieuwe luchtafvoer. twee ventilatoren met motor op een hoogte van 10 meter. nooit ophouden luid en geur. als de wind direct op het plein waait. Zeer nauwgezette bewaker. Maar vriendelijk. Wij waren er op maandag. Muziek in de aangrenzende bars tot 03:00 uur. Er werden constant auto's opgehaald. Goede locatie, maar echt niet geschikt om te overnachten.

Stratarchou Papagou 7

454 44, Ioannina Municipality, Griekenland

Parkeerplaats naast bars en restaurants, dicht bij het meer en het oude stadsvest

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!