@MonTon
Mooie aangelegde camping. Deel wat lossere plaatsen en deel ruime plekken, gescheiden door heggen. nu eind mei/ begin juni al druk bezet. met 80% nederlandse senioren. Bij receptie spreken ze ook Engels of Nederlands. mooie zwembadje, net sanitair. broodservice. barreltje bij het zwembad
Mooie rustige stek. redelijk vlak. in de verte zie je de Pyreneeën. imposant kasteel. Geen voorzieningen.
Geweldige plek. Prachtig zicht op het dal. Aardige, belangstellende eigenaren. Ze denken graag met je mee en geven suggesties. Heerlijke zwembadje, warme douche en in de ochtend verse broodjes. Wat wil een mens nog meer!!
we zijn in de 42000 km die we inmiddels gereden hebben met de camper, niet zo onvriendelijk te woord gestaan als hier. ongelofelijk kort door de bocht. camperplekken in s gedeelte zijn ruim en netjes. sanitair is netjes. ver lopen en weinig
perfecte plek als je dicht bij de stad en meer wil staan. geen voorzieningen. aardige beheerder, die zaken goed in de gaten houd. gezellige terassen dicht in de buurt. vanaf 01.00 rustig.
Sitecode: 19179
mooie plek, ruime plaatsen, prettige ontvangst, lekker zwembadje. sanitair oké
rommelige ontvangst, rommelige camping. doe maar wat. hippie sfeertje
klein campinkje. relatief rustig gelegen. wel overdag drukke weg. s nachts rustig. vriendelijke eigenaresse. met bar en klein restaurant. brood op bestelling, klein winkeltje. sanitair verouderd, schoon en werkend.
leuke lokatie, vriendelijke beheerder. het sanitair dat er was was schoon. vandaar uit goed naar stad te fietsen. wel in begin via drukke weg. leuk barretje erbij. Lekker rustig s nachts
heerlijk rustig. wel honden geblaf s nachts. vriendelijke engelse eigenaren. Vlakbij opstappunt Camanito del Rey. sanitair netjes. klein maar fijn zwembad
Heerlijk knus campinkje aan mooi beekje. mooie omgeving. sanitair basic en schoon
camping is gesloten. bij toerisme bureau bekend. helaas
dicht bij stadje. faciliteiten bij het zwembad. staat aan speelplaatsje met picnictafels
mooie camperplaats, dicht bij stadje. goed sanitair en broodservice
Mooie plek. s nachts heel rustig. er stonden 12 campers.