Fraaie plek aan zee - rustig in voor en naseizoen -
Unnamed Road
230 56, Boza, Griekenland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLeuke plek, deels schaduwrijk. Geweldig restaurant ernaast. Ondanks verbodsborden liet de huisbaas ons overnachten met een zeer smakelijke frappé. Super
mooie, ruime plek met schaduw van bomen. Ondanks het verboden te camperen bord is het in onze ervaring geen probleem als het rustig is. Restaurant aanwezig.
Geweldige plek, maar helaas komt hier vaak de politie en wist de vergoeding. U wordt gevraagd om € 110 te betalen. De straf wordt ook in Duitsland uitgevoerd. Dan zijn er beheerskosten.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
Speelgelegenheid
Unnamed Road
230 56, Boza, Griekenland36° 42' 15" N
22.82074
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater