@VillaKakelbont
- Adria Adriatik Anders
- 1992
- Ander
- Alkoof
wat een mooie plek, prachtig gebied. 4€ pp incl. stroom natuur en rust. vlakbij strand van rivier. voorde post smal straatje inrijden
mooie rustige plek, geen voorzieningen maar de moeite waard. wij waren er 2 nachten. was wel erg winderig.
mooie rustige plek, verhard met water op het strand.. voldoende eetgelegenheid op loopafstand… 4 nachten gestaan.. super plek
mooie rustige plek, parkeren voor het kampeer verbod. aan het strand, schoon en met douche. restaurant, en dorp met winkeltjes en restaurants op 2 km wandel afstand
NO CAMPING. tot onze verbazing ! verboden dus. het terrein staat helemaal vol met her en der geparkeerde campers, zeker 15 dus rustig in voor en na seizoen betwijfel ik. maar goed voor ons een no go, tenminste iemand die zich aan de regels houd. even doorgereden naar Ligania beach… heerlijk rustig
Sitecode: 71902
Mooie plek, redelijk rustig. Je kunt mooi aan het water staan als er tenminste geen dwarsparkeerders zijn. desondanks een aanrader. Kraan en douche aanwezig.
2 nachten gestaan zonder problemen. mooie plek, rustig. van hieruit kun je mooi naar de stad lopen langs het water 5 km.. leuke stad met vesting
idd wel steil, maar onze J5 met 75 pk kwam boven. voor de poort geparkeerd.. idd heel rustig
voor de offgrid liefhebber 5 sterren….mooi rustig en prachtig uitzicht….
leuke plek, voorzieningen gratis incl douche en wc….. AANRADER heerlijk gegeten en gedronken voor 29€. na onze vakantie komen we zeker terug.. korte rit naar veerboot
mooie plek, verhard, wateren stroom op elke plaats.. veilig. douche, wc ideaal als je de dag erna op het veer gaat. aanrader dus.. ohja 15 € incl. niet duur dus
mooie cp, met stroom.. schaduw en bij een leuk dorpje… heerlijk relax. we moesten door anders zeker langer gebleven
Vooraf een bericht gestuurd, wordt totaal niet op gereageerd. Daarom maar naar andere camperplaats gereden.
Sitecode: 19520
nette plaats met bomen, rustig.. klein dorpje met een tabac, water en een vieze wc… wij bleven 2 dgn.. 2 tappunten water en sanitair.. helaas weet je nooit welke gebruikt wordt voor de wc.. dus goed desinfecteren
nette gratis plek, met alle voorzieningen…leuk stil plaatsje..
verhard en rustig, prima voor een nacht
weer zo’n mooie plek, een aanrader. fijn verhard dus geen problemen met de regen. toilet en water
wat een mooie nieuwe plek. nu in het voorjaar kun je niet in het gras staan maar in de zomer zeker wel. wij staan op het rode gravel wat prima is. water, en wc op het terrein. heerlijk rustig bij een riviertje.
Niet geschikt na regenperiode. Camperplaats is dan volledig drassig en onbruikbaar. Winkeltje bij camperplaats is erg handig.
mooi uitzicht, rustige omgeving…aanrader
parkeerplaats helemaal ergens achteraf, niet helemaal ons ding. een nachtje en snel weer verder.
mooie plek met een prachtig uitzicht. ondergrond is erg onregelmatig maar wel verhard. gelegen aan een weg met weinig verkeer. in het dorp bij het gemeentehuis een leuk plaatselijk cafe. let op inrijden aan het begin voor het huisje op het terrein
restaurant bestaat niet meer.
mooie plek, ruime plaatsen. maximale staan tijd word hier niet gehandhaafd, maar echt druk is het ook niet. sani gratis. klein dorpje met restaurant en supermarktje
wat een mooie plek, ongelooflijk dat deze gratis is. even melden bij politie waar alle gegevens genoteerd worden. dan krijg je sleutel voor het water en stroom gewoon inpluggen. 3 dgn max. dus hier geen last van mede camperaars die denken we blijven gewoon staan. Super geregeld. Geen plaats voor grote lange campers ( fijn )
mooie ruime camperplek, verlichting en verhard. sani gratis. mooie omgeving om te wandelen, dorp en oude burcht
mooie plek, prachtige wandelingen.. dorpje, sani… aanrader
mooie plek, uitzicht. sani ( geduld met het water hebben ) aanrader
mooie grote camperplaats, aan de rand van de stad op loopafstand. sani gratis. grote supermarkt en fastfood in de buurt. s’avonds helemaal vol. zeker een aanrader
mooie rustige plek, sani gratis.. verhard met kiezelstenen. mooie omgeving, wandelen/fietsen
mooie rustige plaats ligt aan de via Augusta.. wandelingen en fietsenroute. mooi landschap. sani gratis alles mooi bereikbaar met veel ruimte. supermarkt om de hoek en restaurantje in dorp
mooie plek, maar zoals zoveel gratis plekken met stroom gaat deze uiteindelijk ten onder aan het niet handhaven van de maximale staan tijd…camper van een ton maar verder mag het niets kosten
vandaag in ieder geval geen water ??? wel sani station ..
mooie nieuwe plek, rustig in een leuk dorpje. was vol vannacht.
mooie plek, maar in het gras overal honden stront . wij zij verder gegaan
super plek…ruime plaatsen
mooie plek… 18 en 19 augustus 2023 niet beschikbaar ivm evenement
mooie plek, centraal.. wandelen, fietsen.. rustig
mooie rustige plek in de natuur… vriendelijke eigenaar. mooi onderhouden. op gras
mooie rustige plek.. bedoeld voor pintrip, maar plaats zat dus dat zal geen probleem zijn
mooie plek bij dagstrand, schone toiletten, rustig en geasfalteerd. andere kant van de rivier een sanizuil
zoals op de foto een prachtige ligging.. voor ons weer een mooie plek voor een aantal dagen..
super leuke rustige plek. leuke wandelingen, ruige rivier met stroomversnellingen.
mooie rustige plek met uitzicht op de fjord.. mooie route erna toe
mooie plek aan het water… rustig.. af en toe komt er een auto langs..
heerlijk rustig. ruim. vlak en verhard. prachtig uitzicht.. water op bijgelegen begraafplaats
prachtige plek, onderhouden door een local.. aan meertje, ruim en heel sfeervol.. bbq plek aanwezig met hout. compost toilet.
mooie rustige plek, aan het water…
mooie rustige plek, gratis met de mogelijkheid water in te nemen voor 3€…aanrader dus
mooie rustige plek, asfalt.. loop flink schuin af. prachtig uitzicht… wc via gat in de grond…
mooie rustige plek, wel elke dag vol…uitzicht..prachtig. leuke wandelroutes, 3 km tot mooi centrum
mooie plek, maar wij hadden veel overlast van jeugd in auto’s, harde muziek en toeteren.. onze camper was bekogeld met een ei merken we de dag erna…
mooie plek aan het strand, op wat dagjes mensen na heel rustig… toilet zeer schoon en warm. plaats is wel schuin, dus flink opbokken
mooie rustige plek, wandeling rond het meer 9 km…iets verderop toilet gebouw.. in de zomer zal het wel druk zijn… max 6/7 mtr
camperplaats is op dit moment niet beschikbaar. wel plek genoeg op de parkeerplaats..te zien is dat ze aan het werk zijn.. dus het zal nog even duren
mooie plek, wandel en fietsgebied..prachtig park bij kasteel… alleen veel grote campers die de CP als stalling gebruiken en veel plaats innemen.
fijne verharde plek, leuk dorp met bakker… fijne fiets of wandelroute langs de maas… geen voorzieningen
zeer mooie plek, rustig en off-grid. stad in de buurt zeer goed plat du jour (aanbevolen)
leuke plek bij het water, op dit moment staan we alleen.. lkrrr relaxt.. af en toe komt er een treintje langs.. toiletten bij info centrum.. mooie wandelroutes
mooie locatie dicht bij centrum… altijd apart dat zoiets mag in Frankrijk… super gratis plek
mooie plek in de schaduw onder de bomen.. wc, en water bij de boten op de steiger. mooie fietsroutes super uitgangspunt
mooie plek aan de maas… rustig en idyllisch water, wc mooie fietsroutes langs de maas. bakker, en diverse supermarkten echte aanrader
mooie plek dicht bij dorp.. alles aanwezig. minpunt terrein is niet verlicht
mooie plek aan riviertje.. stonden er alleen.. mooie natuur. waterkraan aanwezig… geen verlichting… aanrader voor wie van natuur houd
Sitecode: 19568
mooie ruime camperplaats.. erg ruimtelijk.. erg druk maar toch genoeg plek… water, toilet wat wil je nog meer…. gratis
vriendelijke boer, geen toilet lozen.. niet echt handig… voor de rest alles aanwezig 👍👍
mooie locatie, vriendelijke eigenaresse. water, stroom en afval maar geen chemisch toilet lozen betaald in euro.. wel handig