@wald-willi
Alles was gezegd. Meer dan 10 parkeerplaatsen. Winkels om de hoek, zeer rustige locatie. Dank aan de community. We komen graag terug.
Ga daar niet heen, je bent niet welkom
Ik stop met het schrijven van iets anders.
Hoeveel sterren biedt hij ALLES gratis aan? Ja, zeker 500 🌟
Ben je helemaal gek geworden? 4 punten. Er is hier niets wat het een camping maakt, zelfs geen boom waar een hond zijn poot kan optillen.
Alles zoals ik al zei. Maar 4 punten????
Ha ha. Voor parkeren en niets anders 4 sterren. Is het bier al opgenomen in de beoordeling?
Alles gezegd
De gemeenschap wil geen WK. 0,5,10Eu.Wat is hier van toepassing?
Ja, je hebt ze allemaal nog. Dit is geen CP. Dit is een PP zonder alles.
Voor mooie uitzichten kan ik niets kopen. Geen douche of laatste verzorging
Waarom ik geen 3 sterren kan krijgen voor een prachtig uitzicht.
Tot nu toe klopt alles, water aanwezig, ook vers koud water, stil, heel stil. Je hoort alleen de wind door de bomen. Stond hier 5 dagen bijna alleen. Douche en toilet zijn aanwezig, je moet even zoeken om het te vinden.
Ben het eens met de beoordelingen, maar er is geen sprake van dat het overvol is.
Ben het eens met de beoordelingen. Alleen wie zoekt vindt een douche op het sportveld. Die kan worden beoordeeld als één ster.
Heb je een vogel? Niet eens een douche, en 5 sterren
Ik kan niets toevoegen
Douche ja, vuilnisbak ja. Voor ons is het het Franse strand. Een man uit het land van 1,60 m lang. Verjaagt alle kampeerders. We zijn hier nu 2 dagen en er is niemand van 1.60 m te bekennen. Misschien herkent een van jullie deze M. Wees dus niet bang om hier te staan.
Er is een douche en afvalcontainers. Het oude kwaad van Nederlandse en Italiaanse mensen die vertrouwen op alles wat ze hebben en dan klagen als de politie hen wakker komt maken. Je moet je gedragen als een gast in het buitenland!!!!!
Het is grappig wat mensen schrijven. Er zijn 2 waterpunten, verder niets. Leuke plek en rust.
Alles gezegd. Maar het eten????
Alles gezegd. Water naast de deur in de haven.
Hier wordt de waarheid gesproken. En de Corona-kampeerders die alleen maar klagen. Ach ja. En een kopje koffie of een salade is niet teveel gevraagd.
Alles gezegd. Gratis water in de haven!!
Alles is gezegd. Waren hier begin juni. Graag weer.
Niet geschikt voor overnachtingen
Er is niets, maar de bakker komt om 19.30 uur!!!!
Dat is niets.
Alles is gezegd. Dankzij de gemeenschap.
Veel beter dan dit wordt het niet. Anders is alles gezegd. Met dank aan het stadsbestuur. 🥰
Een prachtige oude stad, de straatjes kunnen smal zijn. Anders is het OK, alleen de Gastomini laat te wensen over.
Leuke plaats. Met dank aan het stadsbestuur.
Er is nog steeds geen water!!!! En geld weg. Ik bel morgen de stad, er is vandaag niemand aanwezig. Anders zoals beschreven.
Geweldige pc. Met dank aan het stadsbestuur. Iedereen mag zijn afval meenemen, als het maar vrij kan staan.
Van kalmte kan geen sprake zijn!!! Al het andere is oké. Maar ik beoordeel een parkeerplaats. Niet de plaats.
Kom niet hier!!!! De gemeenschap is niet geïnteresseerd in W.O. Ik kan mijn geld elders uitgeven.
Het is gewoon een plek zonder alles. Goed voor één nacht.
Een parkeerplaats naast de sluis. Rust is anders. Hier één nacht gestaan.
Kan niets toevoegen. En als u foto's mist, kunt u er enkele uploaden.
Alles wat een CP moet hebben. Eén van de beste in Polen. Met dank aan het stadsbestuur. Wij komen graag terug.
Het is gewoon een parkeerplaats zonder iets. Je moet een eend zijn om te kunnen zwemmen
Dit geldt ook voor de plek.
CP bestaat niet meer. Grotere P. plek bij de kerk.
Het is een picknickplaats met plumsclo en een hut. Asfalt tot aan de voordeur. Andere beoordeling is verkeerd. Ik sta hier nu al 2 uur.
Parkeren op het grasveld. Anders is er niets. En er zijn 7 sterren????
Doe mee met de anderen
Er is een bord parkeren verboden van 20.00 uur tot 10.00 uur.
Omdat Duitsland een plak kan snijden. Met dank aan het stadsbestuur.
Geen W.O.-teken niet gevonden. Je bent onderweg. We hebben beter gezien. Anders is het I.O.
De plek is goed, de elektriciteit is uit en er is alleen water in de toiletten. Anders ben ik het eens met de beschrijving.
Het is geen straatparkeren meer. Wehr mug houdt van is hier, dus 5 sterren.
Nou, mooi uitzicht is er één. Maar 4 sterren voor een grasweide???
Sitecode: 81973
Is gewoon een parkeerplaats zonder iets.
Pitch met W. CL.
Als ik zetten beloon voor mooie uitzichten, krijgen alle CP 5 sterren.
Heb je ze nog allemaal? 4 sterren Je beoordeelt een pitch zonder iets. Anders is het I.O.
Waarom 4 sterren. Zee en uitzicht zijn geen versterking voor de plek. Veerboot 45 euro veerboot en 30 euro
Nu dus op zoek naar een mooiere CP.
Er is geen ruimte meer. Bouwplaats.
Voor wat zoveel sterren. Je moet wachten tot er een stoel vrij is. Zonde voor de stad.
Alleen verboden. Ze willen geen WoMo's. De plaats kan worden verwijderd worden. HW
Waarom 4 punten er is niets, ik kan geen water hebben voor mooie uitzichten.