Parking St. Mullins

4.2

4.2

wobby

jul 2025

We hebben hier al vaak overnacht. Er staat nergens een bordje dat aangeeft dat je er niet mag overnachten. De Garda die zei dat je er niet mocht blijven, handelde buiten haar bevoegdheden, en dat zei mijn vriend, die inspecteur is bij de Garda. Politie

prachtige locatie langs de rivier. op de fiets boodschappen doen is zeer gemakkelijk. eigenlijk mag je hier niet meer overnachten. een aardige Politieagente kwam dit zeggen en liet het voor 1 keer toe. dus wees gewaarschuwd!

masterfrans

jun 2024

Inderdaad een heel mooi plekje. Dat vonden vele Ieren ook op een prachtige zondagmiddag. We hebben boven bij de begraafplaats even gewacht tot dat er beneden wat ruimte was. Rond 20 uur was iedereen vertrokken en dan is het stil. Geen voorzieningen.

Unnamed road

Sint Mullin's, Ierland

52° 29' 16" N 6° 55' 45" W

52.48771549 -6.92930338

Locatie aan de Barrow River - gebruik GPS-coordinaten - nabij klein restaurant met eenvoudig eten en met gereserveerde zitplaatsen aan de rivier- rij niet de weg in die gemarkeerd is als doodlopende weg - ga verder en rij voorbij de begraafplaats [waterkraan en toiletgebouw naast poort van begraafplaats] - centrum 500m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!