@user274137319
Deze camping is onlangs vernieuwd. toiletgebouw en keurig. gratis douchen. vriendelijke ontvangst. eigenlijk was er geen plek, maar ik had van tevoren gemaild en daardoor kregen we een overflow plek omdat we een buscamper hebben. alleraardigst dat dit kon. mooie ongeving om te wandelen en te fietsen.
Werkelijk een prachtige plek met fenomenaal uitzicht. Je kunt er wandelen en schaapjes kijken. Maar pas op: het kan er erg waaien waardoor wij er niet hebben overnacht. helaas.
prachtige locatie langs de rivier. op de fiets boodschappen doen is zeer gemakkelijk. eigenlijk mag je hier niet meer overnachten. een aardige Politieagente kwam dit zeggen en liet het voor 1 keer toe. dus wees gewaarschuwd!
Mooie ligging, vlakbij de zee. camper veld niks mis mee. je loopt zo naar het dorpje vanaf het camperterrein. douchen kost 1 euro.
prima overnachtingsplek. mooi uitzicht, rustige weg.
Sitecode: 20169
Een camping waar moeite is gedaan om het sfeervol te maken. ondanks het verouderde toiletgebouw is het schoon. tip: kijk uit met een plaats accepteren op het grasveld met een camper. Wij zakten meteen weg met de voorwielen en moesten er door een boer worden uitgetrokken.
De parkeerplaats is een prima alternatief als je een paar dagen Dublin wilt verkennen. voor de hele dag 5,70 en je mag er overnachten. Ongeveer 6 km van het centrum van Dublin, 18 km van Howth ( klif wandeling zeker de moeite waard).
Informele camping tegen het dorpje aan. Onder aan de dijk. Op de plekken waar geen bord staat, kun je overnachten. Douches en w.c vrij nieuw en worden goed schoongemaakt. Apart gebouwtje met afwasbakken, wasmachine en informatie over de omgeving. En dat voor 20 euro zonder stroom.. Douches zijn gratis.