@wobby
- 2002
- Hymer Exis I 505
- 2013
- Integraal
We hebben hier al vaak overnacht. Er staat nergens een bordje dat aangeeft dat je er niet mag overnachten. De Garda die zei dat je er niet mocht blijven, handelde buiten haar bevoegdheden, en dat zei mijn vriend, die inspecteur is bij de Garda. Politie
Oké voor een bezoek aan Honfleur, maar de restaurants zijn een stuk duurder dan elders. Koffie in één kost € 6! De aire is oké met water en elektriciteit, maar ziet er erg moe uit, wat jammer is omdat het de omgeving verwaarloost, vooral omdat ze veel moeten verdienen aan de bijna 100 plaatsen.
Geweldige overnachting naast de haven. en 4 ⭐️ voor het hebben van een aire de service, zeer zeldzaam in ons land! er zijn echter geen baaien gereserveerd voor campers, dus geparkeerd naast de haven voor een veilige, rustige overnachting.
Dit is echt een heerlijke plek om een paar dagen te verblijven en gewoon de boten voorbij te zien varen, vooral als de zon schijnt.
Dit is een mooie veilige tussenstop vlak bij de veerboot van Rosslare. het ligt op slechts 30 minuten afstand en is altijd gastvrij. We gebruiken het al 20 jaar en hebben het ten zeerste aanbevolen voor een stop. eten wordt geserveerd op vrijdag, zaterdag en zondagavond, de rest van de week is het gewoon een pub. Wel is er water aanwezig, maar geen lozingspunt voor grijs of zwart water.
Dit noem ik een heerlijke lucht. Het ligt in een prachtige omgeving naast een charmant dorpje met een kleine bar voor degenen die van een klein glaasje houden. Er is ook een dorpswinkel die de meeste dingen verkoopt, waaronder heerlijke baguettes en croissants. vanaf de lucht lopen naar mini-rotonde  in dorp 150 mtr rechtsaf dan volgende links dan weer links winkel voor je.
Een persoon markeerde deze Aire als arm? er moet aan worden herinnerd dat het een camperplaats is met eigen voorzieningen, het is GEEN camping. de meeste Aires in heel Europa laten alleen water en afval toe! Als zodanig is dit een schitterende lucht, met een prachtig uitzicht, een prachtige provinciestapel om te verkennen, dat ook een klein café is. en een goede nachtrust onder vriendelijke Ieren, wat wil je nog meer?
Voor de prijs uitstekende waarde. Het is oneerlijk om te zeggen dat dit een slechte camping is, want het heeft alles wat je nodig hebt, inclusief redelijk redelijke douches. we verbleven een paar plezierige dagen voor minder dan een paar Aires en dat was inclusief elektriciteit.
Dit is echt een geweldige pub met zowel goed eten als een vriendelijke sfeer. De parkeerplaats is groot en gemakkelijk geschikt voor een grote camper. we verbleven aan de achterkant van de parkeerplaats naast het alpaca-verblijf. We konden niet dineren omdat we al hadden gegeten, dus een donatie van 10 gedaan. voor een werkelijk heerlijke rustige nachtrust in een prachtige landelijke omgeving. sterk aanbevolen.
Een van de beste Aires in Ierland, een paar nachten gebleven, zou langer zijn gebleven, maar de veerboot naar huis was geboekt. we komen zeker terug om te genieten van deze rustige veilige locatie, zeer aan te bevelen.
Mooie rustige plek aan de rand van de Shannon met aangrenzend café-restaurant. Geweldig om te zien hoe de plezierboten proberen vast te maken! er is geen vers water maar achter in het afgesloten toiletgebouw een klein putdeksel optillen en daar het zwarte afval dumpen. Er zijn ook afval- en recyclingbakken.
Een briljante camperplaats met alles wat een camping te bieden heeft tegen een redelijke prijs £ 10 zonder elektriciteit. De oude ingang vlak bij de brug is afgesloten en de nieuwe ingang bevindt zich op deze coördinaten. 52.538087*N. 6.962857*W.
Op weg naar huis voor een tweede keer teruggekeerd naar deze tussenstop. Nadat we drie zakken afval van de parkeerplaats hadden opgeruimd, bleven we een nacht, waarom kan de plaatselijke tollenaar niet zijn burgerplicht doen en af en toe opruimen?
Dit is een prachtig NationalTrust-huis en een tuin met restaurant, of op korte loopafstand is de Spread Eagle-pub die de hele dag heerlijk eten serveert.
Een geweldige kleine camping in de buurt van een zeer schilderachtige stad. Moeilijk te vinden omdat het op de serviceweg ligt die vanaf de rotonde naar beneden loopt. De jongens die het bezitten zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De prijs is € 11 + € 3 voor elektrisch indien nodig en de douche was € 1 voor een schitterende douche. Pitch is nogal klein, maar we vonden het niet erg als het grootste deel van de dag. Prijs is inclusief zeer goede wifi
Geweldig, moet ik meer zeggen. Elektrische aansluiting zou een tien hebben gescoord
Deze parkeerplaats is eigendom van de pub aan de overkant van de weg. De pub serveert avondmaaltijden en ontbijt voor de hongerige reiziger. Het is een erg druk parkeerterrein dat wordt gebruikt door hondenuitlaters, dus als u vroeg in de middag of laat op de avond aankomt, vindt u een parkeerplaats. Het is aan een drukke weg, dus wat lawaai, er is geen water maar een prullenbak is bij ingang van het aangrenzende park.
Zoals al is gezegd, ben ik een klein juweeltje van een plek om te verblijven. Als er electriciteit en water waren, zou ik het volle sterren geven. Op de weg naar beneden naar de haven in de buurt van de ingang van het kerkhof aan de linkerkant is een openbaar toilet en op een nabijgelegen muur is een zoetwaterpunt.
Dit is een van onze favoriete stops. Goed land eten goed Guinness en een prachtig uitzicht. Ideaal voor wandelaars, maar pas op in het weekend en de parkeergarages zijn vol. Er is ook een douche in het toilet van de pub € 1. Zoet water r / h einde van gebouw. Dit is een must-stopover. CM.
Wat een fantastische plek, de eigenaar en zijn partner zijn gewoon een geweldig vriendelijk stel dat niet genoeg voor je kan doen. Alles wat je zou kunnen vragen in een straat is hier gratis Wi-Fi, gebruik van wasmachine, droger, keuken met magnetron, broodrooster, waterkoker en gootsteen om af te wassen. Een vergaderruimte om te zitten met vuur. Plus een toilet, elektrische aansluiting, vers water en afvalstortplaats. Het enige dat u betaalt, is een eerlijke gift! Briljant.
Zeker een bezoek waard aan de kliffen en interpretatieve centrum. Je kunt overnachten op de parkeerplaats die een wc-blok heeft waar we onze cassette leeg hebben gemaakt, met zorg! Er is ook een goed restaurant voor warme gerechten en drankjes. De kosten bedragen € 5 per persoon als je ouder bent dan 60. En dat is voor alles.
Zeker een bezoek waard en voor 60-plussers slechts € 5 per persoon om te parkeren en de kliffen en het interpretatieve centrum te bekijken. Er is een café met warme hapjes en snacks en veel cadeauwinkels om dat aandenken mee naar huis te nemen. Hoewel het niet wordt vermeld, kun je 's nachts in de grote veilige parkeerplaats parkeren! er is een damestoilet in de parkeergarage waar we onze cassette hebben geleegd, geen waterpunt.
Geweldige tussenstop met beveiligde ingang, veel ruimte voor elk formaat camper. Hoewel niet vermeld, dumpt zwart en grijs water evenals zoet water. We hadden de Ierse stoofpot voor de lunch en het was heerlijk. Gingen terug in de avond voor een paar glazen Guinness en luisterden naar de eigenaar die de viool speelde. Zeker een tussenstop voor de echte Ierse ervaring. Geen elektrisch maar dan hadden we het niet nodig.
Een pub met eten, het was allemaal een beperkt menu de serveerster was erg vriendelijk. We brachten een nacht daar met onze vrienden en brachten € 80. Aan de bar, 's Ochtends vroeg ik naar water en plaatste een zakje afval in de vuilnisbak om een beknopte opmerking van de eigenaar te ontvangen. Ik zal zeker niet terugkeren, zeker niet de normaal vriendelijke Ierse persoon die ik gewend ben.
Uitstekende tussenstop met elektrisch, water, grijs en zwart water dumpen. Er zijn toiletten, maar we gebruiken altijd onze eigen toiletten. Bantry is een leuke stad met veel winkels en eetgelegenheden, een grote supermarkt SuperValu en een benzinestation.
Een kleine maar rustige parkeerplaats met een spectaculair uitzicht over de kliffen en natuurlijk de massasteen. We verbleven hier voor een nacht met een andere camper, het is een bezoek waard. Er zijn geen andere diensten dan een picknicktafel.
Tip top Aire zeker een bezoek waard, dat is meer dan kan worden gezegd voor het lokale Chinese restaurant waar we aten.
Een schitterende aire op slechts 20 minuten lopen langs de rivier van Saarburg, met alle faciliteiten van een camping. De douches en toilet zijn vlekkeloos schoon met een douche kost € 1: 50. Er is ook elektrisch gemeten op 50cent per kWh, wat misschien veel lijkt, maar we gebruikten onze gaskoelkast en gebruikten gewoon het elektrische voor onze waterkoker. Er zijn ook afwasbakken met veel warm water en een klein café voor koffie en snac
Wat een klein juweeltje. We verbleven hier voor een paar rustige ontspannende nachten en zullen zeker terugkeren. Er is veel groen tussen parkeerplaatsen om te zitten en te ontspannen met een G & T in de hand, Geweldig.
We hebben deze plaats al vele jaren gebruikt en bevelen hem ten zeerste aan. Ligt op een prachtige zeer veilige locatie, dus laat je niet afschrikken door de smalle toegangswegen.
De beste Aire waar ik ooit ben geweest, veel ruimte en zeer redelijk geprijsd. Veel dank aan de mensen en burgemeester van Objar. Ik wou dat onze raadsleden in het Verenigd Koninkrijk hetzelfde doen voor onze continentale vrienden. Dank je wel Colin.
Ik moet dit 8 sterren geven, want het is de enige CP die ik ken in het Verenigd Koninkrijk. Goed gedaan Canterbury, gewoon jammer dat andere steden en dorpen geen rekening houden met onze behoeftes. Onze continentale vrienden moeten denken dat we erg achter lopen. We nemen altijd de bus naar Canterbury en dineren in het schitterende Indisch restaurant naast de entree van de kathedraal. "Kashmir tandoori" 20 Palace Street. Geniet. Colin.