@wobby
- 2002
- Hymer Exis I 505
- 2013
- Integraal
We hebben hier al vaak overnacht. Er staat nergens een bordje dat aangeeft dat je er niet mag overnachten. De Garda die zei dat je er niet mocht blijven, handelde buiten haar bevoegdheden, en dat zei mijn vriend, die inspecteur is bij de Garda. Politie
Oké voor een bezoek aan Honfleur, maar de restaurants zijn een stuk duurder dan elders. Koffie in één kost € 6! De aire is oké met water en elektriciteit, maar ziet er erg moe uit, wat jammer is omdat het de omgeving verwaarloost, vooral omdat ze veel moeten verdienen aan de bijna 100 plaatsen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 2 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Geweldige overnachting naast de haven. en 4 ⭐️ voor het hebben van een aire de service, zeer zeldzaam in ons land! er zijn echter geen baaien gereserveerd voor campers, dus geparkeerd naast de haven voor een veilige, rustige overnachting.
Dit is echt een heerlijke plek om een paar dagen te verblijven en gewoon de boten voorbij te zien varen, vooral als de zon schijnt.
Dit is een mooie veilige tussenstop vlak bij de veerboot van Rosslare. het ligt op slechts 30 minuten afstand en is altijd gastvrij. We gebruiken het al 20 jaar en hebben het ten zeerste aanbevolen voor een stop. eten wordt geserveerd op vrijdag, zaterdag en zondagavond, de rest van de week is het gewoon een pub. Wel is er water aanwezig, maar geen lozingspunt voor grijs of zwart water.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

2023
Dit noem ik een heerlijke lucht. Het ligt in een prachtige omgeving naast een charmant dorpje met een kleine bar voor degenen die van een klein glaasje houden. Er is ook een dorpswinkel die de meeste dingen verkoopt, waaronder heerlijke baguettes en croissants. vanaf de lucht lopen naar mini-rotonde  in dorp 150 mtr rechtsaf dan volgende links dan weer links winkel voor je.