Wild Atlantic Camp

• Stroom

Heel nette camperplaats, water en elektriciteit bij iedere camper / caravan plaats. Grijs en zwart water afvoer niet ver van de receptie, daar ook afvalbakken. In het gebouw van de receptie, goed uitgeruste keuken en douches, wastafels en toiletten. Deze ruimtes worden niet alleen door de camperplaats gebruikt. Op de camperplaats Happy Camper Café met heerlijke koffie en heerlijke pancakes, met div. smaken. Iedere dag open van 9.00 - 16.00 uur.

Jongerius

okt 2025

wij waren hier 1/2 oktober en dit is verreweg de mooiste camperplaats die we in Ierland hebben gezien wat betreft de voorzieningen. de prijs incl.electriciteit water douches is 35 euro voor 2 personen. niet de goedkoopste maar hierna kun je weer een aantal nachten wildkamperen.

RFM

aug 2025

We kwamen laat aan, er waren diverse lege plekken die de volgende ochtend nog steeds leeg waren, maar de receptie beweerde dat alles vol was. Alsof toegang alleen voorbehouden is aan mensen die vooraf reserveren voor meerdere dagen. De volgende dag kwamen we opnieuw informeren, maar we werden onvriendelijk weggestuurd. Vooral daarom lage score.

Birch Hill Upper 20

F92 F380, Creeslough, Ierland

55° 7' 11" N 7° 54' 18" W

55.11973 -7.90507

camping in het noordwesten van Donegal - bij het begin van de 2400km lange kustweg Wild Atlantic Way