@Jongerius
Gisteren
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 11 uur geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 12 uur geleden
Sitecode: 20865
Inderdaad een geweldige plek. Alles gratis ,water -electra - toilet We gingen ervan uit dat het wel de bedoeling was dat je daar ook wat ging eten maar dat hoefde echt niet. We hebben dat wel gedaan en de beste samengestelde pizza ooit gegeten. Prijs 2 x pizza en drinken 32 euro. Ik bedoel maar.👍🥂
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Perfect om de camper te parkeren en met de shuttle bus naar Taormina te gaan. S'nachts is het verkeerslawaai ondoenlijk. Dus parkeren prima overnachting zou ik volgende keer niet meer doen.
3 foto's toegevoegd · 10 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Prachtige stop tussen Agrigento en Cevalu Heerlijk rustig en lekker zwembad. Vriendelijk ontvangst.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
mooie kleinschalige locatie waar alle basis voorzieningen aanwezig zijn. er hangt een heerlijke gemoedelijke sfeer.
mooie camping met vriendelijke ontvangst Deze camping heeft de beste douche ervaring sinds onze reis van 4 weken is begonnen. top
wij waren hier 1/2 oktober en dit is verreweg de mooiste camperplaats die we in Ierland hebben gezien wat betreft de voorzieningen. de prijs incl.electriciteit water douches is 35 euro voor 2 personen. niet de goedkoopste maar hierna kun je weer een aantal nachten wildkamperen.
heel vriendelijk ontvangst en heerlijke douches hier kun je even bijkomen van alle indrukken die je op doet in Ierland. wij hebben even een huishoud dag ingepland en trekken dan weer verder.
de camping is vanaf 1 oktober gesloten maar ondanks dat kregen we toegang tot het terrein en werden alle voorzieningen aangezet tot aan de verwarming in het sanitair gebouw aan toe. gastvrijheid ten top !