Glenross Caravan & Camping Park

sep 2025

Dit is een uitstekende camping. Makkelijk te navigeren en de plaatsen zijn goed ingedeeld. Toiletgebouwen en douches, en andere faciliteiten zijn allemaal erg goed. Gemakkelijke toegang tot de stad en eten als je uit eten gaat. Prachtig uitzicht en een vriendelijk welkom. Ik weet niet of Ierland de stijgende prijzen kan volhouden... € 45 per nacht inclusief elektriciteit in het naseizoen lijkt me niet helemaal eerlijk, maar we hebben genoten van ons bezoek en we komen waarschijnlijk terug.

Casto

aug 2022

wat een fijne plek! mooi uitzicht, prima faciliteiten. mooi vertrek punt voor de Ring of Kerrie. Tip ga naar Valentia eiland en daarna naar het magische uitzicht punt. loop afstand 2 supermarktjes en restaurants. de camping heeft ook keuken en woonkamer. wij komen graag weer terug. enige minpunt zijn de handendroogblazers die snachts vervremend naar geluid maakt.

rustige camping, 30 euro voor camper , twee personen en elektra, dorp met pubs op loopafstand, strand afstand is goed te fietsen en redelijk vlak

Ring of Kerry 2

V93 HF64, Glenbeigh, Ierland