@Casto
Wat een parel van een camping. Alles ziet er perfect onderhouden uit. Nieuw sanitair. Ruime plekken. Op 5 minuten lopen van het strand. Honden zijn welkom. de familie Schipper is erg vriendelijk en behulpzaam. Douchen is incl. Meteen net weer geboekt voor over paar weken. zinin 🎉🎉🎉
een plek met uitzicht in prachtig dorpje. Met genoeg restaurantjes en supermarkten op loopafstand. wij hebben genoten en komen zeker terug. Je betaalt bij vertrek bij de betaalpaal. Er zijn faciliteiten en loosplek.
Sitecode: 72047
We belden gisteren of ze open zijn. Jazeker wist een aardige persoon te melden. We kwamen vandaag aan, betaalde 50 euro en kregen een plattegrond van de camping. we konden overal staan. We die kant op niks sneeuwvrij dus onmogelijk om te staan. Toen we bij niet echt vriendelijke persoon terugkwamen was de enige oplossing op de algemene parkeerplaats te gaan staan. 50 euro om op een parkeerplaats te staan is niet mijn idee van de duurste camping.
Geweldige camping. Prachtige uitzichten, echt fantastisch. 8 minuten lopen naar de supermarkt en de zee is ook op loopafstand. De faciliteiten zijn erg schoon en goed. We komen zeker terug.
Mooi uitzicht. De voorzieningen waren prima. Vriendelijke gastheer. Goede wifi. Het restaurant op 7 minuten loopafstand was erg goed!
Top plek We werden gastvrij ontvangen. Faciliteiten goed en schoon. We kregen vers geperste sinaasappelsap in de ochtend. wifi is alleen bij de bar:lounge bij het zwembad. Hier kan je ook drankje drinken. We komen graag terug.
We werden mega vriendelijk ontvangen. Douche en WC zijn prima en schoon. Heerlijk om de zee te horen en te zien. we komen graag nog eens.
Top plek voor een stopover. uitzicht op de Rijn. We waren er in December en het koste 10 euro. Je wandelt zo het dorpje in. En de dag erna lekker langs de Rijn rijden naar de volgende bestemming. Wij komen graag weer.
Heerlijke plek om onderweg te stoppen. Je kan wijn en andere delicatessen uit een ventmachine halen. Douche is schoon en prima. De weg erheen is een klein boerelandweg. In het donker onverlicht maar met daglicht prima te berijden. We komen graag weer.
inderdaad niet goedkoop maar in Zwitserland is niks goedkoop. Top plek om ff te lozen, vullen en wassen. Super fijne warme douches. Gewoon heerlijk en mega schoon. Er is ook een ruime schone afwasstraat. je wandelt zo naar het schattige dorp, golfbaan of de Rijn. supermarkt de Coop is 8 minuten lopen. Campinggaz is ook te verkrijgen in het dorp bij de pomp Coop. Heerlijk wandelen en genoeg te doen. Wij waren er met kerst. we komen graag weer.
Top plek als je de Italiaanse gastvrijheid en culinaire keuken wilt ontdekken. Zalige balsamico’s die hier gebrouwen worden van eigen druiven. We hebben stroom en een Jerrycan water verbruikt en verder alles in de camper geregeld. vanmiddag een zaluuuuge kerst lunch gehad van 8 gangen en heerlijke Lambrusco wijn erbij. Natuurlijk waren er veel gangen met zaluuuge Balsamico. De plek is echt een room with a view! we komen graag weer.
Sitecode: 19168
wat een fijne plek! mooi uitzicht, prima faciliteiten. mooi vertrek punt voor de Ring of Kerrie. Tip ga naar Valentia eiland en daarna naar het magische uitzicht punt. loop afstand 2 supermarktjes en restaurants. de camping heeft ook keuken en woonkamer. wij komen graag weer terug. enige minpunt zijn de handendroogblazers die snachts vervremend naar geluid maakt.
Sitecode: 19554
wat een geweldige plek om het eiland Man te ontdekken. vriendelijke gastheren. douche zijn oke, maar het uitzicht was geweldig. er is een keuken met alles om te gebruiken als het regent.
Vriendeljk ontvangst tussen 9 en 17:00 uur. Goede plekken met en zonder stroom. Perfect en schoon sanitair. Helaas geen afwas mogelijkheid. 30€ borg sanitair sleutel. Je kan gratis fietsen lenen om naar Roermond te fietsen. Bakker en supermarkt op loop afstand.
Sitecode: 72006
Prima stadscamping aan watertje waar kano’s, roeiboten en subs varen. S28 is top plek met uitzicht op water en groen. Reserveren via de website en aankomst na 14::00 uur. Ze hebben 4 soorten plekken, camper parkeer terrein, op de camping tent, kleine en grote plek. Laatste is 25€ pd incl alles. Sanitair is festival achtig. Op fiets en loop afstand restaurants etc
Schattig jachthaventje. Aardige haven meester. 15€ incl alles. Dit doe je cash in enveloppe met je gegevens in brievenbus. Sanitair zeer schoon en fijn. Mis afwas plek. 20 min lopen naar diverser restaurants en dorpjes. We stonden met nog 2 andere bezoekers maar er zouden er veel meer kunnen staan.
Rustige knusse kamping met zwem meertje en speeltuin. Wij hadden helaas geen goede plek 43 bij de campingparkeer plaats en de weg. Meeste andere plekken zijn mooier en leuker. Goed ontvangst.
Rustige fijne camping met uitzicht op water met bootjes en in ons geval de Willem van Oranje. Warm ontvangst. Pasje voor slagboom en pasje voor douche & WC. Ze pakken hier pizza’s en er is trapje naar strandje met lange stijger om vanaf te springen.
Heerlijke plek bij de Yachthaven. Je loopt zo het dorp in naar lekkere restaurants, musea en winkelstraat. 160 kronen incl stroom, douche en WC. Er zijn ook wasmachines/drogers en keukentje.
Wat een heerlijke plek als je van zeilboten kijken houd. 19€ incl stroom en WC. Douche 1,30€ Sanitair wordt ook door de boten en eilandbezoekers gebruikt. Er is plek voor 6 campers. Wij hadden veel bekijks met onze daktent.
Goede ruime plekken als je bij binnenkomst naar links gaat. Sanitair prima. Heeft Grieksrestaurant en wakeboard centrum. 10 min lopen naar strand en haven met winkels en restaurants.
Als je van boten em sluizen houd zoals wij is dit een top lokatie. We staan ook echt net onze daktent met uitzicht op de sluis waar zeilboten en grotere jongens voorbij komen. Op loop afstand 15 min van oude centrum. Waar je diverse restaurants, musea, bioscoop etc vind. Kosten 12 euro. Stroom 50 cent (muntjes meenemen). Wij kwamen na 17:00 uur aan. Zelf plek zoeken en via automaat betalen.
Wij kwamen laat van de boot uit Finland en werden heel vriendelijk ontvangen en gelukkig had ze nog een plekje op het tenten terrein.in de ochtend verkopen ze broodjes. Niet goedkoop deze kamping maar wel netjes. Appart betalen voor de douche.
Sitecode: 19216
Top camping. Voor de uitgang stap je voor 2,35€ per rit of 8€ dag kaart (voor al het OV incl ferrys) in de metro en stap je downtown Helsinki uit. Douches zijn schoon, warm en genoeg waterdruk. Voor uitzicht kom je hier niet maar om Helsinki te bezoeken is dit top. Het heeft een goed restaurant open van 11 tot 19 uur en strand.
Alle Hotels waren vol in Vyborg Rusland op terug weg ut St Petersburg dus we waren erg blij dat er plek was op deze camping net over de grens. Wat een prachtige plek. We stonden aan het water met top uitzicht op de natuur. Kosten tent oo dak met stroom 25€. Sanitair is erg verouderd maar functioneel. Ontvangst is super vriendelijk.
Vriendelijk ontvangst. Prima camping als je op doorreis bent. Sanitair is goed waterdruk laag bij douchen. 3 wc en 4 douches is weinig met deze drukke bezetting. Keukentje met klein afwas plek als andere koken. Een plek gewild bij jonge gezinnen dus veel huilende babies, gillende kinderen en gestresste ouders.
Heerlijk overdag Tallinn bezocht nu in oase van rust en houten beelden. Warm onthaal. Mooie natuur. Sanitair ziet er top uit incl keuken en ijskast. Op zondagavond is er dansavond dan oefenen de eigenaar en zijn vrouw de danspasjes met hun dansles groep maar je mag mee doen. Wij kijken graag toe.
Mooie goed verzorgde camping. Lief ontvangst. Voor elk bezoekend land wappert er een vlag. Er is zwemvijver, keuken en nieuw sanitair. Waterdruk is laag qua douchen. Perfecte prijs kwaliteit we betaalde 15€ voor 1 nacht met stroom
Heerlijke plek langs het water bij een jachthaven met uitzicht op de oude stad en alle grote en kleine boten die voorbij komen. WC en Douches zijn oké maar zien er verouderd uit. Je wordt vriendelijk wekom geheten. Wij zijn met daktent en betalen 22,50€ incl stroom etc prima voor deze plek en zo dicht bij de oude stad. Voor 8€ kan je met een taxi de oude autovrije stad in.
Toplocatie als je houdt van boten en water. De jachthaven is redelijk vol op het moment dat wij er verblijven. De camperplekken zijn vrij leeg. Lekker rustig dus. Douches zijn mooi schoon. Je kan goede pizza’s eten. Via een app zijn er fietsen te huren en de wasmachine en droger ook. Prima plek.
Ideaal voor doorreis plus. Je trekt bij de slagboom een kaartje dat is je verblijfsticket. Ip loop afstand leuk haventje met terrasjes. Nette wc en prima douches voor 1€. Electra aanwezig tegen betaling. En de bakker komt langs.
Te gekke plek als je houdt van rust, strand dichtbij, prima douches en WC. Lieve oude man die goed Duits praat.