Parcheggio The Color Viserbella

• Stroom

• Vuilnisbak

Mooie nieuwe en veelbelovende camperplaats in Viserbella in de buurt van Rimini. Wij waren er in November, twee nachten gestaan en hebben langs de kust gefietst. Eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam. Electra aanwezig, Drinkwater getankt en zwart water geloosd. Grijs water was nog niet nodig. Zodra de Camperplaats meer faciliteiten krijgt zal deze plek snel naar 5 sterren groeien.

ansio

sep 2025

Prachtige camperlocatie (grasland) met of zonder electra. Zeer vriendelijke ontvangst alleen een hele tour om er te komen de navigatie stuurt je over het spoor en daar moet je ergens weer onderdoor maar er zijn allemaal tunneltjes van 2 mtr. Het beste is om naar de dichts bij zijnde Aldi (Viserba) te navigeren en daar de navigatie opnieuw in te stellen dan kom je er zo.

Aurore6431

aug 2025

Helaas moesten we 's nachts naar de eerste hulp, een dikke dankjewel aan de eigenaar die begripvol was en weigerde te betalen. Ons verblijf was kort, maar we komen zeker terug en bevelen deze plek van harte aan 👍 Op loopafstand van de zee.

Via E. Bruschi 33

47922, Rimini, Italië