@ansio
- 1983
Wij zijn hier vandaag geweest we hebben van te voren gebeld en kregen te horen dat ze eigenlijk gesloten waren ivm de vele regen kon je geen camper op het gras parkeren. We konden wel komen maar dan moesten we de camper op het verharde pad plaatsen. Nou we zijn er geweest en werden hartelijk ontvangen door de nieuwe eigenaar ze hadden deze oude camping overgenomen van hun overleden Opa. wat een mooie plek zeker de moeite waard om te bezoeken.
Prachtige camperlocatie (grasland) met of zonder electra. Zeer vriendelijke ontvangst alleen een hele tour om er te komen de navigatie stuurt je over het spoor en daar moet je ergens weer onderdoor maar er zijn allemaal tunneltjes van 2 mtr. Het beste is om naar de dichts bij zijnde Aldi (Viserba) te navigeren en daar de navigatie opnieuw in te stellen dan kom je er zo.
wat een prachtige (gratis)plek en een zeer vriendelijke eigenaar. We konden zelf een plek zoeken en hebben nog een kleine wijn proeverij gedaan en natuurlijk een paar flessen wij gekocht. omdat ze nog alles aan het opstarten zijn hebben ze alleen 2 toiletten en verder niets . voor ons maakte het niet uit we hebben heerlijk genoten.
We hebben hier 2 nachten gestaan. Ideale plek om Granada en de Alhambra te bezoeken. De beheerder is zeer vriendelijk en gastvrij en belt zo een taxi als je er een nodig hebt. Restaurant is gezellig druk in het weekend en een Lidl is vlak in de buurt. Wij waren zeer tevreden. Annie en Sil