Camping Il Villaggio di Giuele

Geclaimd door eigenaar

LegeDoos

jul 2025

Niet goedkoop maar mooie camping. de faciliteiten rechtvaardigen de prijs. zwembad, animatie, kinderdisco, bar, winkel, restaurant, speeltuin etc. Eigen sanitair huren mogelijk. Familiecamping.

bronwam

sep 2024

de hoge prijs wisten we vooraf, de prijskwaliteit verhouding vinden wij niet kloppen. privé sanitair is fijn maar wel sterk verouderd. Plekken erg klein. Zwembad heel fijn en restaurant heel goed daarvan is de prijs-kwaliteitverhouding heel goed. Strand makkelijk bereikbaar op de fiets, zet deze wel bij een beachclub binnen het hek en niet voor de deur, bij ons werd een van de elektrische fietsen gestolen, deze stond voor de beachclub.

JanMonster

aug 2024

Camping helemaal prima, niet goedkoop maar dat wisten we, mooi diep zwembad leuk voor onze oudere kinderen. Sanitair schoon. Restaurant lekker, je moet wat geduld hebben. Shuttlebus rijdt volgens schema. Personeel vriendelijk, op 1 dame bij de receptie na, maar dat mag de pret niet drukken 😊

Via Calvisio 37

17024, Finale Ligure, Italië