@JanMonster

Camping helemaal prima, niet goedkoop maar dat wisten we, mooi diep zwembad leuk voor onze oudere kinderen. Sanitair schoon. Restaurant lekker, je moet wat geduld hebben. Shuttlebus rijdt volgens schema. Personeel vriendelijk, op 1 dame bij de receptie na, maar dat mag de pret niet drukken 😊

Fijne, verzorgde camping. vriendelijke personeel. goede plek om de trein naar Monaco te pakken. Lekkere pizza’s op de camping.

camping eigenaren erg vriendelijk. sanitair superschoon. wij stonden er in het hoogseizoen. camping vinden wij niet rustig. de camping ligt dichtbij de mooie zee en het mooie strand. omgeving vol met winkeltjes en eettentjes. de camping zelf is vanaf 00.00 uur echt rustig maar je hoort heel de nacht mensen die te veel gedronken hebben. keihard voorbij scheurende auto’s en dergelijke. dus als je rust zoekt moet je hier niet zijn😁

Prima camperplek, in rustige woonwijk. erg leuke strandtentjes vlakbij met heerlijk eten. Vlakbij de trein naar Barcelona. Gewoon lekker doen. plezier!

Sitecode: 20025

Fijne camping, schoon sanitair, bus rijdt lekker op tijd. Fijne plek om Barcelona te bezoeken. stranden zijn heerlijk en schoon en ook een zwembad wat wil een mens nog meer.

superfijne camping. rustig en direct aan zee. sanitair wordt er goed schoon gehouden. restaurant is niet goed (toen wij er waren.) maar je kan er prima gezellig zitten voor een drankje. eten zou ik overslaan. Wifi is 6,00 per dag. Voor zo’n dure camping is dat wel een beetje sneu.

Prima plek, schattig, kunstenaars dorpje. Ze doen niet moeilijk als er meer dan 6 campers staan. Momenteel staan er zo’n 20 en dat was geen probleem. Er zijn enkele restaurantjes. Als je in de buurt bent even gaan kijken hartstikke leuk.

Heerlijk rustige camping op t uiterste puntje van Ile de re. Je loopt zo naar t strand voor een wandeling of een heerlijk ijsje bij de vuurtoren. Met de fiets naar een van de mooie stranden. Wij hebben er een heerlijke tijd gehad.

mooi, verzorgd en schoon. vlakbij bos.

Camperplek, € 42,00 per nacht 3 volwassen & 1 kind inclusief stroom, Douchen 2,50 per persoon! Als je binnen rijdt is het maar € 24,00 tot je af gaat rekenen. Plek is vlakbij waterval. Waterval is prachtig.