Camping Mare Monti

• Douche

Fleurette5

sep 2025

Uitstekende camping op steile heuvel. De plaatsen zijn goed geëgaliseerd. Grote campers 7 meter ook goed te doen. De toegangsweg is smal vooral vanwege geparkeerde auto's. Bellen vooraf is daarom handig, want bij de entree kan je geen kant meer op.

SalamHaddad

jun 2025

We hebben een fantastisch verblijf gehad met onze 7m camper. Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. De plaatsen hadden elektriciteit en een wastafel, en de douches en toiletten waren erg schoon en voorzien van warm water. Er is een mooi zwembad (1,5-3m diep) en een veilige speeltuin waar ik met mijn zoontje heb gevoetbald. De camping is goed georganiseerd, veilig en huisdiervriendelijk, met een warme, gemoedelijke sfeer. Een echte aanrader voor gezinnen!

Dick-Mink

mei 2025

Kleine terrassencamping met goede voorzieningen, zelfs zwembad. Prijzen zijn verhoogd maar men accepteert nu de ACSI-kaart: in 2025 betekent dat €23 voor camper, 2 pers. en stroom. Kleine plaatsen maar met mooi uitzicht op kust en zee. Geluid van de weg, vooal in het weekend van motoren. Wij vonden het er wel relaxed.

Strada Statale 1 Via Aurelia

Sestri Levante, Italië