SantAnna Camping al Mare

• Douche

A

Anja&Ad

okt 2025

Wij zijn zojuist gearriveerd en moesten tot onze verbazing € 40,00 betalen. We hebben een camper van 7,90 meter, maar de gasten voor mij moesten ook 40 betalen.

Leuk plekje aan de rand van de stad en dicht bij het strand. In soort van groeve sta je kriskros door elkaar. Camping voorzieningen zijn wel wat gedateerd voor de huidige norm. Eigenaar is wel bezig met verbouwen. Dames douches zijn al moderner. Afwas heeft 1 warme kraan, de oude Italiaans sta/hurk toilette en enkele zittoilette bij de mannen. Wel vrije Wifi op de gehele camping. De prijzen liggen hoger dan camperapp aangeeft. Is €40-€45,- 2p/pd

Boekt99

jul 2025

Gezellige camping en heel kort bij het strand en het stadje door tunneltje. Plekken kort op elkaar maar toch nog genoeg privacy. Vriendelijke uitbaters. Mini bar waar je ook broodjes kan bestellen voor ‘s ochtends. Wij gingen 2 nachten blijven maar hebben er nog een 3de bijgedaan. Mooie wandeling die start vlak aan de camping.

Via Antica Romana Occidentale 390

16039, Sestri Levante, Italië

kleine camping - strand 1.8km - station 800m - centrum 1.6km

18 apr t/m 28 jun

26 sep t/m 2 nov

29 jun t/m 31 aug

Toon alle tijden en prijzen