@Boekt99
Rustige plek voor een nacht en toch vlak bij de autostrade. Voorzieningen oké (wel Franse toilet) Meertje vlakbij. Man van de gemeente komt rond om €5 te ontvangen. 3 café’s/restaurants, bankautomaat en bakker op wandelafstand in het dorp. Goed geslapen!
Wij hadden een rustig plekje aan het water wat het eigenlijk 4 sterren waard maakt. We stonden kort op mekaar maar wel genoeg privacy. Het zicht was er fantastisch! Vriendelijke uitbater en proper sanitair.
Gezellige camping en heel kort bij het strand en het stadje door tunneltje. Plekken kort op elkaar maar toch nog genoeg privacy. Vriendelijke uitbaters. Mini bar waar je ook broodjes kan bestellen voor ‘s ochtends. Wij gingen 2 nachten blijven maar hebben er nog een 3de bijgedaan. Mooie wandeling die start vlak aan de camping.
Zeer rustige plek, wij stonden hier met 2 andere campers. Openbaar proper sanitair op 50m. Kortbij meer met gezellige strandbar. Broodjes halen bij vakantiepark kortbij.
Mooie plekken om te staan, sanitair proper, douches tegen betaling. Ook stroom en water extra te betalen. Leuke uitvalsbasis om Füssen te bezoeken.
Heel rustige camping, zalig genieten van bergen, zicht op het meer … meer moet dat niet zijn. Gingen 2 nachten blijven en het zijn er 3 geworden. Hebben er heerlijk gegeten! Camping om te onthouden, als we in de buurt zijn gaan we zeker terug langs.
Laat toegekomen en een plekje uitgezocht. Sanitair proper, zowel toilet als douches. ‘s Anderendaags geen probleem om te betalen. Kortbij Lucca om deze stad te bezoeken. Wij hebben ervan genoten!
Wat een leuke plaats om te staan, mooie ruime plekken, die je zelf mag uitkiezen ook al zijn ze genummerd. Gemeentelijk zwembad gratis te gebruiken maar toen wij er waren wel redelijk druk.
Hebben hier gestaan voor een nachtje. Mooie plek met zicht op het meer, knap ! Ingang met bareel voor 24u staan, met de code op je ticket kan je 10 min water nemen. 1 toilet aan de surfclub maar niet echt proper. Wel gezellig in de bar.
Heel vriendelijk onthaal, wij hadden een mooie plek. Proper sanitair en lekker gegeten in hun restaurant aan het strand.
De moeite om een nachtje te verblijven. Rustige, toffe plek met zwembad en klein restaurantje. Heel vriendelijke mensen.