Camping Village Led Zeppelin

• Stroom

emma20

jun 2025

We kregen meteen een plekje op de tweede rij aan zee. Zeer vriendelijk personeel. De toiletten en douches op de naburige camping zijn mooier en moderner dan deze (ze hebben dezelfde hutten). De treinen storen ons niet echt, maar wat ik enorm irritant vond, was dat er een grote groep jongeren met tenten vlak naast ons stond; mijn camper leek wel een doelmuur. Je kunt niet een camping en een camperplaats naast elkaar hebben. Verder was alles prima.

Op zich prima Camping met kei vriendelijk personeel. Alle voorzieningen zijn meer dan voldoende. Voor Grote campers wel opletten met indraaien en de zij takken van de vele bomen en vooral ook de tunnel onder de spoorweg die vlak langs de camping loopt. wij konden er maar net onderdoor (3,08m). Als je niet tegen langs razende treinen kunt,..niet doen zou ik zeggen.

intégrale78

jun 2022

hartverwarmend welkom zeer mooie comfortabele camping maar die verdomde treinen die door het midden van de camping rijden onmogelijk om elk kwartier te slapen jammer

Via Conte Giovanni Vinci 5

63064, Cupra Marittima, Italië

strand 100m - centrum 2,2km

2 sep t/m 30 sep

15 jun t/m 21 jun

26 aug t/m 1 sep

Toon alle tijden en prijzen