@Maarten-en-Dianne
Het geeft iets tussen n camperplaats en een camping. Toen wij er waren werd er wel degelijk schoongemaakt. sanitair was prima en met warm water. Warme bakker met McDonald en winkels op 300 meter afstand. Perfect v bezoek aan de oude binnenstad e.d. Stelplaatsen zijn inderdaad niet overdreven groot maar het gaat. Melden bij de receptie vh Hotel. Emails worden snel beantwoord igv reserveren. Eigenlijk weinig te klagen.
mooie verzorgde camping met alle faciliteiten. Prima restaurant en broodjes service (moet je wel naar vragen maar t kan). Nieuw sanitair en douches. Douchen met muntjes, maar is op veel plaatsen in de Tatra regio. Vlakbij de Demanovska icecave. (2 km). Helaas is het ijs daar door global warming al verdwenen.
Waarschijnlijk de enige camping met redelijke voorzieningen dichtbij Bratislava. De gebouwen doen wat DDR achtig aan, maar het meeste nodige is er allemaal wel. Douches met warm water slechts enkele aanwezig. Sanitair is ook gedateerd maar wel schoon. Mooie en ruime standplaatsen op mooi gras. In vergelijking met West Europa wel redelijk aan de prijs. Slechts 25 minuten fietsen naar oude stadscentrum. Wel opletten onderweg, wegens beperkte f-pad
Voor een stads camperplaats best okee. Middels munt automaat kan je stroom en water kopen. Geld er in gegooid maar alleen stroom gekregen. water werkte niet. parkeertarief (12 eur) betaald via een app die op de automaat staat afgebeeld. 10 minuten lopen naar prachtige stadscentrum. Er kunnen er maar een stuk of 7-8 staan, dus vroeg in de middag arriveren is raadzaam.
wel een mooie plek met weinig schaduw, maar met matige voorzieningen v campers. Geen schoon en vuil water verzorgingsplek en geen stroom. personeel vriendelijk,.maar gedurende de dag beperkt aanwezig. Douches en WC echt goed met echt warm water maar geen privacy. Je douched in je nakie in het bijzijn van iedereen die daar toevallig ook naar de WC moet. Goede uitvalsbasis voor de beroemde Bastei brug. Geen brood Service. Lidl is 4 km verderop.
Ben er nu toevallig per fiets maar wat een mooie (verharde) plek. Inclusief geweldig uitzicht en tegenover diverse restaurants en tegenover Castelli. Ook lijkt t erop dat er (gratis?) stroom te krijgen is. Er liggen diverse stekkers op de muur.
Een camping met allure dat zeker. Voor diegene die graag aan t strand vertoeven ideaal. Maar wat wij jammer vonden dat zo ongeveer 't gehele terrein verhard/bestraat is. Weggetjes tussendoor en bermen wel met geweldig mooie planten/bomen/struiken omzoomd. Eris prijsverschil tussen de gekozen plekken. Wij betaalde 73,- eur. ( camper met 2 volwassenen incl.tax). Verder wel keurig netjes allemaal.
Vanuit de hoofdweg rechts de toegangsweg in staat wel degelijk een bord dat de parking ook voor campers bedoeld is. maar eenmaal aangekomen bekroop ons het gevoel van onveiligheid omdat het geheel er erg rommelig uit ziet met veel vuilnis all around. Ook campers die er weken zo niet maanden stonden. Toch maar voor de ( veel te) dure camping vlakbij gekozen 😕
Ligt er aan wat je zoekt, maar voor ons de perfecte plek ( 2 volwassenen met camper). voor jonge gezinnen met kinderen wellicht niet. Die waren er weinig. Ruime plekken met mooi gras en alle basis voorzieningen. Geen restaurants, brood service en animatie teams. Boulangerie op 800 meter in naastgelegen gezellige dorpje. Hier zIjn ook enkele terrasjes en eetgelegenheden te vinden. Receptie niet constant bezet. Verder wel goed verzorgd allemaal.
Mooie plek voor 1 nacht. Vele klagen over de herrie,..maar dat hoort er wel n beetje bij als je hartje centrum wilt staan. Volgens onze beleving viel 't wel mee. Let op de stroom kastjes,.deze hebben geen euro stekker, maar een "gewone" 220V aansluiting. Betalen (€7,20) kan tot 19:00 uur aan de overkant vd Mouselle. Verder niks te klagen.
Goed en professioneel georganiseerd allemaal. Super sanitair. In het naast gelegen pompstation is een soort v supermarktje waar s'morgens ook vers brood kunt krijgen. Naar Santiago is het dan nog wel zon 40 km, maar op parking Aparcamiento Pontepedriña, Rúa de José kan je voor (echt waar) iets meer van 1 euro zowat de hele dag staan en wandel je in 20min. naar het hartje vd oude stad. Restaurant heeft eenvoudige menus. H2O en power dichtbij plek.
Sitecode: 81961
Op zich een goede plek v een kort verblijf. Ruime en zeer schaduwrijke plekken. Sanitair gedateerd maar wel schoon. Bij het restaurant is ook een klein winkeltje met de basic dingetjes. Plaatsen niet allemaal vlak en met weinig gras vanwege de schaduw. Je kan het beste aanrijden via
Een rustige en veilige plek aan de rand v Astorga. Wij waren er overdag om de oude stad te bezoeken(kwartiertje lopen). In een paar uurtjes heb je 'n goede indruk v Astorga. De waterkraan op de Camperplaats was/is inmiddels weer gerepareerd. ook vuil water en afval kun je kwijt. Ruime plaatsen, weinig schaduw. Redelijk vlak.
Sitecode: 61921
Geweldige plek. Een riviertje, een zwembad en een restaurant allemaal binnen 100 meter afstand. wij waren er door de week dus qua drukte viel t nog mee. S'avonds na 21;00uur als t zwembad dicht gaat, n' stuk rustiger. Restaurant gaat helaas niet vroeg open dus zelf v ontbijt zorgen. Heb gedoucht in t zwembad, voor 2 eur. was prima. Plek voor +/- 7 campers. Water aanwezig. In het naast gelegen park staan bankjes, dus je hoeft niks uit te pakken.
Niks meer aan doen,..alles wat je maar wil is er in principe en allemaal goed geregeld. Velen staan hier voor de wandeltocht langs de Cares die start vanuit Poncebos. Vanuit de camping is dit dorp prima te doen met de fiets ook zndr electromotor. Zet je fietsen wel goed aan een lantaarnpaal vast. De mooie wandeltocht is +/-13 km enkele reis en zeker de moeite waard. Bedenk dat je je geen rondje kan lopen en dat betekent dus dezelfde weg terug.
werkelijk prachtig gelegen en heel rustig en stil. Ook mooi aangelegd. Warm water kwakkelt wel n beetje,.en er valt vanalles over te zeggen,.maar zeker een relaxed sfeertje. je denkt,.oh wat is t druk als je komt aanrijden maar gewoon stug doorrijden tot aan de receptie. Er bleek gewoon nog plek. Velen parkeren langs de weg of op de grote parking maar t is onduidelijk of dit is toegestaan zoals in veel gevallen in Spanje. wij waren hoogseizoen.
Mooie lokatie direct aan de oevers van t meer. eenvoudige camping met alleen de noodzakelijke dingen. Sanitair wat verouderd maar t werkt allemaal wel. Geen brood vh ontbijt in de directe omgeving. Daar pakte wij op mis. Alleen wat croissants bij de koffiebar in het dorp. De kalkzandsteen rots formatie genaamd: Lame Rosse is een leuk uitstapje vlak in de buurt (wandeling v 2x 1 uur vanaf de stuwdam).
Op zich prima Camping met kei vriendelijk personeel. Alle voorzieningen zijn meer dan voldoende. Voor Grote campers wel opletten met indraaien en de zij takken van de vele bomen en vooral ook de tunnel onder de spoorweg die vlak langs de camping loopt. wij konden er maar net onderdoor (3,08m). Als je niet tegen langs razende treinen kunt,..niet doen zou ik zeggen.
Sitecode: 19502
Wat mij betreft een ideale,speciaal op Campers toegeruste plek. Sanitair super In orde. Camperaars krijgen een persoonlijke toegangssleutel vh sanitair gebouwtje. Terrein is ruim en plek voor wel 30 campers. Let op dit is geen camping,..maar broodjes kunnen in het nabij gelegen dorpje gekocht worden. Op 200 mtr afstand div. restaurants bij de Abdij. Rustige omgeving en mooi wandelen rondom de voormalige Abdij. Mooie lokatie!
Hele leuke (familie)camping. Wordt gerund door een enthousiast Nederlands gezin. Sanitair super. voor Campers weliswaar geen afval(water) voorzieningen,.maar water en elektra wel. plaatsen zijn voldoende vlak enruim en hebben een leuke zonwering pergola met picknick tafel eronder. ziet er allemaal gezellig uit. Prijzen alleszins redelijk. Wij betaalde 35euro p.nacht. Bij aankomst n beetje onoverzichtelijk vanwege het ontbreken v aanwijsbordjes,..
voor bezoek aan San leo een prima plek. Afval kun je kwijt maar vd rest geen voorzieningen. qua geluidsoverlast valt t wel mee. Zo druk is t daar nu ook weer niet. Wel 20 minuutjesopen naar het historisch centrum. MaarJe kan ook doorrijden tot in t dorpje zelf. Daar is ook een parkeerplaats en van hieruit ben je slechts een paar stappen van al dat moois.
Goede camping. Alleen vh restaurant moet u zich ook weer niet al teveel voorstellen. Hou t bij Pizza's dan gaat t goed. Elektrisch fietsen naar de oude stad gaat goed,..maar zijn toch wel flinke hellingen. zorg voor n volle accu ! Mooie ruime plekken.
Super efficiënte overnachtingsplaats. Bakkerij met ontbijt mogelijkheid voor de deur en een Lidl op loopafstand. Rustige nacht gehad ondanks dat de parkeerplaats midden in het dorp ligt. betalen via automaat kan met n normale bankpas (maestro) en werkt prima. lekker gegeten bij vlakbij gelegen biergarten. Geen stroom of camper voorzieningen aanwezig. let op met achteruit in parkeren want aan de achterkant zit n hoge richel.
leuke camping met meer dan uitstekend sanitair. Iedereen erg vriendelijk. Het gedeelte vd campers is s'avonds niet verlicht dus oppassen waar je loopt. WiFi alleen beschikbaar bij de ingang. Broodjes wel reserveren van te voren. Wij moesten met 2 volwassenen wel 41 euro p. nacht afrekenen dus prijzen zijn ook hier flink verhoogd.
ondanks andere review zijn wij wat positiever. sanitaire voorzieningen zijn gewoon goed. Er is een soort van restaurant, wat iets is tussen een winkel, cafetaria enz, maar je kunt er ook eenvoudige diners nuttigen. Het geheel oogt niet zo gezellig, maar ze hebben t broodnodige. De opstelplaatsen zijn wat onduidelijk aangegeven maar dat oogt juist wel gezellig. Je mag/kan overal staan. De plekken zijn hellend dus meestal verhoging blokken nodig.
Kleine familie camping met uitermate vriendelijk personeel. Eigen barretje met broodservice aanwezig. Het aanbod in de ruime omgeving is klein en dan is deze camping gezellig en okee. De meeste voorzieningen zijn wat verouderd, maar t voldoet.
Sitecode: 81981
in deze toeristische hectische omgeving toch een goed georganisseerd geheel als camping. De plekken zijn weliswaar bescheiden, maar goed beschut. Er is een goed restaurant aanwezig en ook de sanitaire voorzieningen zijn ruim voldoende. De camping ligt vlak aan zee..maar 't vrije uitzicht naar zee wordt op veel plekken belemmerd. Er zijn enkele (wandel) doorgangen zodat je wel snel op het strand bent. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
mooie en rustige, kleine camping maar wel met al nodige ingrediënten. Ruime plaatsen voor Campers. Sanitair voldoet maar wat verouderd. vriendelijk en correct personeel. Op mooie fietsafstand van Arezzo en CastiglionFlorentina. Restaurant zoals door meerdere al aangegeven fantastisch.
mooie omgeving dat wel,.maar tamelijk ongeschikt voor campers. water en lozingsput slecht bereikbaar. veel trappen en er is maar 1 toiletgebouw. stroomlijnen liggen ver van elkaar verwijderd dus je hebt lange of extra kabelhaspels nodig. broodservice slecht ( pas vanaf 08:30) en belachelijk duur. Dure camping voor de prijs die men vraagt. Wij nooit weer !
prima uitvalsbasis basis voor Cinque terre. wel handig als je fietsen bij hebt. vanaf de camper plek naar Monterosso is ca. 2,5km. met een 15% helling naar beneden. er loopt vanaf de camper plek ook een wandelpad naar t dorp. met onze elektrische fietsen kwamen we vanuit het dorp ook weer prima naar boven in ca. 15 min. jammer dat er geen douches bij zijn,.. dan was t helemaal perfect geweest. personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
in Corona tijd erg rustig,.. dat beviel erg goed. we hadden de mooiste plekken voor t uitzoeken en de camping is zeker mooi gelegen. Best wel veel voorzieningen zoals de campingwinkel en sommige sanitaire blokken waren nu gesloten. sanitair wat beschikbaar was was goed en schoon..Goede uitvalsbasis v oor de oude stad te bezoeken.
leuke en zeer gezellige plek. De eigenaren zijn zoals in andere reviews aangegeven,.zeer vriendelijk en behulpzaam. last van mieren,..geen nood je komt later in de middag terug en ze zijn al met de spuitbus rondom de Camper in de weer geweest. Maar er zijn ook wat minpuntjes die je dan misschien wel makkelijker voor lief neemt. de beperkte stroomcapacit is wel de vervelendste.
Goede plek voor als je op dooreis bent. Wij betaalde €31,60 v 2 volwassenen en camper. Inderdaad kleine kaart in het restaurant,.. broodservice vanaf 09:00 uur. Campers die staan v 1 nacht staan bij elkaar op een speciale strook bij de ingang. Maar dat was prima.
Toegangsweg in in gedeeltes uitgevoerd in beton en de huisraad rammelt er op los,..zelfs in zijn 2. Maar als je rustig rijdt is t goed te doen. Wel wat stoffig in Juli. Mooi grasveld waar je zelf je plek kiest. De receptie kent siësta tussen 12:00 en 17:00 uur. Allemaal erg gemoedelijk. Super mooie lokatie midden in de natuur. De naast gelegen refugio heeft bier en eten dus alles komt goed !
Prachtige camping met alle voorzieningen die er bij horen. Superschoon sanitair !! Volgens de VVV in Jaca is deze camping een vd betere in deze omgeving. Mochten zelf onze plek kiezen, wat wij fijn vinden. Broodervice is er,.. maar let op,.. is na bestelling pas na 09:30 uur af te halen (wel wat a/d late kant)
Prima plek voor een nacht. De betaalautomaat bleek geen tickets uit te printen. Dus betalen kon wel maar dan had je geen bewijs kaartje voor achter de voorruit. Dus iedereen stond er gratis. Was druk maar is ook wel logisch midden in de grote vakantie. Verder een rustige en veilige plek met hier en daar wel schaduwplekken.
Camping is gebouwd vanuit een oud vervallen dorpje. Erg mooi gedaan met kerkje en al. Alle faciliteiten ruimschoots voldoende en het geheel ligt er allemaal verzorgd bij. Bij de receptie is goede informatie te verkrijgen van wat er allemaal mogelijk is in de omgeving en dat is nogal wat. Ons valt op dat de Spaanse Pyreneeën zwaar onderschat worden t.o.v. de Franse,.. tenminste vlgs Google.
Op een super hete dag als vandaag (+37 • C) is het heerlijk hierboven op dit Grote geasfalteerde terrein. Op 2100 meter hoogte koelt t s’nachts goed af en slaap je uitstekend. In het naast gelegen 4 sterren Hotel kun je ook ontbijten maar is wel prijzig (28€p.p).
Geen bijzondere camping, maar alles is aanwezig en op zich prima in orde. Goede douche ! Centrum op loopafstand. Beheerder is wel lastig te vinden en is maar op bepaalde tijdstippen aanwezig. Wel wat geluid van langs gelegen weg maar t overheerst niet. Wij hebben niet gezien of er s’morgens brood te krijgen is,.. dus maar naar t dorp gefietst. Supermarket op 1,2 km afstand (Carrefoure).
Goed verzorgde camper plek. De meest georganiseerde die wij in Roemenie tegen kwamen. Iets duurder maar het geld waard. De aanrijnroute is vrij lang(2,5km) en bij slecht weer vol gaten en kuilen. Tijdens ons verblijf was de ”bakker” met vacantie,...Dat is dan wel jammer zo midden in het hoogseizoen,.. maar eigenaresse deelde haar eigen brood ter compensatie!
Leuke plek. Grote Campers vereist stuurmanskunst. Goede sanitaire voorziening. Ook was gelegenheid. Cafe en dorps kruideniers winkel aan de voorzijde voor de locals de place to be. Grasveld binnenplaats kan drassig zijn na regenbui, maar geheel ligt er redelijk verzorgd bij. Al met al een prima sfeertje.
Goed opletten bij het aanrijden. Er staan geen aanwijsbordjes ook al ben je vlakbij. Bij aankomst zeer hartelijk ontvangen,.. maar er bleek een waterstoring in het buurtschap en dus helemaal geen water. Zal toeval geweest zijn. We waren genoodzaakt om weer te vertrekken en zijn door gereden naar Cheile Rasnoavei.
Was voor ons maar een kort verblijf. Het weer zat niet mee en veel plekken buiten de centrale pad waren drassig. Vanwege de gras ondergrond lastig wegkomen. Ruime en goede douches.
Alleen al voor de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de eigenaren zou je een extra nacht willen blijven. De site ligt prima gesitueerd voor de div. bezienswaardigheden. Klein puntje van kritiek dan toch maar,.. tijdens ons verblijf haperde de warmwater voorziening van de douches. Voor de rest alles spik en span schoon,.. gewoon netjes !!