Camping Haway

• Stroom

• Douche

PeetG

mei 2025

Aangelokt door de idyllische beelden reden we naar Lago Viverone, maar de werkelijkheid bleek het tegenovergestelde. We parkeerden op een naastgelegen P om naar de camping te lopen, maar werden nog vóór we uit konden stappen weggestuurd door een onvriendelijke man. Geen kans om iets te vragen of ons te melden — enkel boze gebaren om direct te vertrekken. Nog nooit zo onwelkom gevoeld. Het gedrag van de campingbeheerder was onacceptabel.

toegang via een smalle weg; alleen aanbevolen voor voertuigen max 6,50 ook voor manoeuvreren en toegang tot de staanplaatsen! vriendelijke beheerders; ideaal voor visliefhebbers! direct aan het meer 4 plaatsen vast tarief per weekend

Arminius_ch

apr 2019

deze plaats heeft bijna uitsluitend permanente campings, slechts 3 zijn vrij beschikbaar; des te meer verrassend dat deze 3 plaatsen zich op een toplocatie bevinden (foto): op gras recht op het meer; je kunt hier perfect vissen, een kleine of grote boot naar water (eigen steiger en ligplaats), er is een goed restaurant en in totaal een fantastische rustpositie; 2-sterrenaftrek, omdat geen sanitaire voorzieningen en de sanitaire voorzieningen zeer verouderd zijn (maar zeer schoon)

Strada Becco di Cigno

13886, Viverone, Italië

kampeer en camperplaatsen op de eerste rij aan het meer - centrum 5km

2 apr t/m 31 okt

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!