@Arminius_ch
2020
Voor 30 (!) Euro per nacht mag je verwachten: geen mogelijkheid om je (chemisch) toilet te legen, geen mogelijkheid om je afvalwater te lozen, huishoudelektriciteit op de vijfvoudige stekkerdoos (als je 40m kabel bij je hebt), en last but not least een hospita Ongeëvenaarde lusteloosheid in relatie tot hun klanten; je bent in een prachtige regio, met veel andere plaatsen ... niet zeker welke sterbeoordeling je hier moet geven, het zou de ergste moeten zijn die we ooit hebben gegeven
geen zicht op de Moezel, maar wel heel rustig; realistisch gezien (40 m kabel) heeft slechts 60% van de plaatsen een stroomaansluiting; direct aan het fietspad
14.08.2020: 2 personen met hond betalen € 35, - per dag inclusief stroom; het sanitair (...) gelukkig hebben we een stacaravan met toilet en douche; Op vrijdag / zaterdag spartelt de jeugd van de regio hier - niemand geeft om luide muziek en gebrul tot na 2 uur 's nachts - we zijn gevlucht ... de 3 sterren zijn gevleid, maar staan voor het prachtige uitzicht
16.08.2020: ruime parkeerplaatsen, zeer goede aan- en afvoer mogelijkheden (de eigenaar is camperbestuurder!); heerlijk (huisgemaakt) ijs in het restaurant; direct gelegen aan het fietspad [let op: zondagen! In het hoogseizoen - tijdens de feestdagen - zijn de restaurants in de omliggende steden tijdens de lunch gesloten / je kunt ook gratis op zoek gaan naar open biertuinen]
2 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

5 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Zeer rustige plek direct aan het te bezoeken wildpark. De site heeft slechts 5 aangewezen parkeerplaatsen vanwege de corona, die bezet waren - we zijn natuurlijk (!!) niet gebleven - er zijn regels die moeten worden nageleefd.
direct aan de straat - we zijn niet gebleven
Sitecode: 19816
Het meeste wordt beschreven; een topplek met absolute rust, grote goed onderhouden parkeerplaatsen, erg leuk telefoniste koppel, broodjesservice voor 8u, etc .; 1 ster ontbreekt vanwege het ontbreken van een optie voor afvoer van afvalwater voor grote campers ... we komen terug.
royale parkeerplaatsen, zeer behulpzame operators, zeer goed startpunt voor fietstochten en wandelingen (broodjes zijn beschikbaar vanaf 9 uur)