Campeggio Primavera

POEZZL

sep 2024

Mooie plek met prachtig uitzicht over het Gardameer. Met €45 wel wat aan de prijs, maar de sanitaire voorzieningen waren perfect.

fijne camping, met súper netjes sanitair. wij hadden niet gereserveerd, stonden daardoor wel onderaan en hadden dus niet de beste plekken. Al met al wel hartstikke fijn verbleven samen met onze hond. er is een tunneltje direct naar het Gardameer waar je als je mazzel hebt en er nog plek is kan liggen op steenstrand en lig je dus aan het water. heerlijke pizzaria (met geweldige lasagne!) en supermarkt om de hoek.

VroniRothe

jul 2024

Zeer mooie camping, aardig personeel, sanitair schoon en goed geregeld zonder mannen en vrouwen te scheiden. Helaas zaten we beneden omdat we niet gereserveerd hadden. Geen uitzicht en dicht bij de straat. Nog steeds super leuk en dicht bij het meer. Elektriciteit en water op elke plaats. Er wordt een broodjesservice aangeboden. Er zijn twee leuke restaurants in de buurt (één in de haven en één boven de camping met uitzicht op het meer). Super lekker en goedkoop!

Via Benaco 5

37010, Magugnano, Italië