@VroniRothe
Zeer mooie camping, aardig personeel, sanitair schoon en goed geregeld zonder mannen en vrouwen te scheiden. Helaas zaten we beneden omdat we niet gereserveerd hadden. Geen uitzicht en dicht bij de straat. Nog steeds super leuk en dicht bij het meer. Elektriciteit en water op elke plaats. Er wordt een broodjesservice aangeboden. Er zijn twee leuke restaurants in de buurt (één in de haven en één boven de camping met uitzicht op het meer). Super lekker en goedkoop!
Wij verbleven hier 3 nachten. Prijs ok, 55 EUR per nacht voor 2 volwassenen + 2 tieners + hond. CP goed onderhouden, sanitair schoon, wat oud. Prettige ontvangst en spreken Duits. Als u wilt, kunt u de hele dag animatie krijgen. Extra zwembad en speeltuin. Op loopafstand van het zandstrand. Extra hondenpark waar de honden zich kunnen uitleven.
Perfecte parkeerplaats om de toren te bezoeken. 18,00 EUR per nacht. Service nog eens 7,00 EUR. We liepen er ongeveer 30 minuten naartoe. Reserveren niet nodig.
Wij verbleven hier 2 nachten. Zoals iedereen al heeft geschreven een prima startpunt om Cinque Terre te bezoeken. € 30 per nacht, alles inbegrepen (elektriciteit, water, riolering, afval, WiFi, hond en shuttle naar Monterosso al Mare). Perfect! Mooie parkeerplaats. Volgende keer zouden we een reservering maken. Wij hadden geluk met de laatst beschikbare plek. Echt een aanrader!
Wij waren hier slechts 2 nachten op doorreis. Betaalde €55 per nacht voor 4 personen+camper+elektriciteit. Super aardige uitbaters, spreken Duits en Engels, directe toegang tot het meer, sanitair schoon maar verouderd. Vlakbij een bar aan het strand, tegenover een pizzeria (erg lekker). Honden mochten gratis mee. Bijna allemaal langdurig kampeerders. Wij zouden terugkomen.
Op 11 juli 2024 was het nog een bouwplaats. Anders zou dit een leuke plek zijn voor 1 nacht.