Parcheggio Retelino

Camperplaatsen

• Honden toegestaan

DanielaH15

sep 2025

We moesten op de camping blijven staan omdat we geen parkeerplaats konden vinden. €2 per uur is al duur voor een auto, en helaas werd onze camper als camper gefactureerd (€3 per uur), dus betaalden we uiteindelijk €45 voor 15 uur. Het toilet kost 0,50 cent en was smerig. Er is geen elektriciteit of iets dergelijks. Aan de positieve kant: het uitzicht is onovertroffen!

Anton-BB

aug 2023

mooi uitzicht zonder twijfel: 2.50 hoog 8.00 lang.. daarboven zit geen kaartje.. jammer dat de Road💩... vrij reizen voor alle stoelen.. niet alleen hier..

mokaggino

jul 2023

De locatie is ideaal, de parkeerplaats is schoon en er zijn weinig voorzieningen. Voor een tussenstop van 1-2 dagen zou het prima zijn, maar € 1,90 per uur zonder het forfait voor de hele dag is diefstal, rekening houdend met het feit dat je uiteindelijk je camper op een parkeerplaats parkeert en je niet enige dienst hebben. Groot voordeel: je zit direct aan de kust, op een betere locatie dan de meeste campings in de omgeving je bieden

Via Gardesana 350

37018, Malcesine, Italië

Parkeer terrein geschikt voor overnachten - €1,90 per uur

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!