@mokaggino
- Knaus Sun TI 650 MF
- 2008
- Renault
de nacht is gratis, de service ook... maar het ruikt naar afval en rioolwater en ligt in een zeer drukke straat. De slechtste plaats waar ik ooit heb overnacht. Er staan een stuk of tien campers, ik vind het een veilige plek... maar blijf midden in de Alpen, stop midden in de natuur en niet op zo'n stortplaats
in alle opzichten een leuke camping met bijna uitsluitend campers en enkele glamping gasten. de locatie is een beetje ongelukkig, tegenover een onaantrekkelijke klif tussen Gallipoli en het strand van Padula Bianca. Ze hebben een gratis pendeldienst naar het strand van Rivabella en voor € 3 naar Gallipoli. Zeer vriendelijk personeel, vooral in het restaurant. De producten die te koop zijn, zijn leuk maar niet zo goed. Eerlijke prijs gezien de naburige CP's
je kunt er misschien buiten het toeristenseizoen komen als Otranto uitgestorven is, verder erg duur, erg vol, erg gehorig en ongeschikt voor een camper. De rustruimte bevindt zich in het Nelson Mandela-park, er zijn niet veel alternatieven in Otranto
De eerste indruk is heel goed, maar de waarheid is dat 1. het niet erg geventileerd is en daardoor heet 2. de aangrenzende kartbaan gaat rond 21.00 uur open en tot middernacht voelt het alsof je op de bouwplaats of op de racebaan bent 3. om het gazon “Engelse stijl” te houden is er continu onderhoud en dus ook de wielmaaier We wilden blijven, we vertrokken zo snel mogelijk. PS Het personeel is helemaal niet vriendelijk
De locatie is ideaal, de parkeerplaats is schoon en er zijn weinig voorzieningen. Voor een tussenstop van 1-2 dagen zou het prima zijn, maar € 1,90 per uur zonder het forfait voor de hele dag is diefstal, rekening houdend met het feit dat je uiteindelijk je camper op een parkeerplaats parkeert en je niet enige dienst hebben. Groot voordeel: je zit direct aan de kust, op een betere locatie dan de meeste campings in de omgeving je bieden
Twee maximaal drie stoelen, dus het is beter om te bellen. De producten die te koop zijn, zijn van uitstekende kwaliteit, dus in plaats van te betalen voor een zitplaats, hadden we een uitstekend aperitief. Ze zijn allemaal erg aardig en behulpzaam en hebben de kinderen laten deelnemen aan het melken met de mogelijkheid om de vers gemolken melk te proeven. Kom hier, ik raad het ten zeerste aan.
het verbod om te overnachten geldt alleen voor HansHofmann. U betaalt overdag en de nacht is gratis. Het panorama is uitstekend, net als de parkeerplaats (zonder enige service). De naburige bar is echter luidruchtig (geschikt om te feesten, maar vandaag, op een zondag, om 23.00 uur was er absolute stilte)
zeer ruime gratis parkeergelegenheid in het groen en in absolute rust. Om een nacht door te brengen of voor een stop echt geweldig. Geen diensten, geen personeel
🚨🚨🚨de indicatie klopt niet🚨🚨🚨 geen service voor campers
🚨🚨🚨 Het verzorgingsgebied is dat van de Q8 richting Ancona en niet dat van Sarni richting Bologna. Die laatste heeft behalve de bar en benzinepompen niets te bieden
De plaatsen zijn echt mooi, schoon en netjes. Na de 10 plaatsen zijn er parkeerplaatsen voor nog eens 20 campers. Geweldige locatie, direct aan de grens
Alles is veranderd, nu is het een parkeerplaats waar ook campers worden getolereerd, zonder enige service, maar gratis. Misschien zijn twee sterren te veel
Zeer gezellige camping direct aan zee voornamelijk bevolkt door seizoensarbeiders die een caravan hebben omgetoverd tot een huisje met tuin. De voor campers gereserveerde plaatsen zijn schaars, maar voldoende. Zeer vertrouwde en gastvrije sfeer. De badkamers zijn goed georganiseerd (warm water) maar zouden eigenlijk schoner kunnen zijn. Afgezien van het restaurant, de bar en een speeltuin voor kinderen verwacht je geen extra's. Minimaal 3 nachten 19/08
een parkeerplaats waar je met een middelgrote camper amper op kunt komen, vol muggen, erg gehorig, zonder enige service. Het enige positieve is dat het gratis is, maar als je € 40 uitgeeft voor een paraplu raad ik je aan ergens anders te overnachten
Niet bijzonder mooi, maar met alle diensten die u zich maar kunt wensen, zoals warme douches bij de prijs inbegrepen. Onberispelijke schoonmaak. Dichtbij de zee en het centrale plein
Handig en zeer rustig parkeren. 15 op de fiets van het strand. Dagprijzen € 12 zonder stroom, € 15 met stroom. Wekelijks 50 € zonder 70 € met. Er is geen water en de mogelijkheid van waterafvoer