Eurocamping Pacengo

Geclaimd door eigenaar

• Stroom

Roelinda

okt 2025

Mooi gelegen camping aan het Gardameer, maar erg groot en zeer oude en vieze toiletgebouwen. Tijdens onze camperreis hebben wij op meerdere campings gestaan, maar nergens waren de sanitaire voorzieningen zo oud en vies, en dat voor 67 euro per nacht voor 2 personen. Wij komen hier niet weer!

arere

sep 2025

hele fijne camping, mooi zwembad, goed gelegen aan Gardameer bij een leuk plein met 2 strandtenten, op zaterdag markt. sanitair is gedeeltelijk vervangen maar de oude gebouwen zijn schoon en functioneren. goede supermarkt met redelijk ruime sortering. honden speelveld met gedeeltelijk schaduw. diverse plekken qua grootte, stroom en water. de VIP plekken waren prima. komen zeker terug

cherokee10

sep 2025

prijzen kloppen niet wij worden aangevallen door agressieve Duitser (licht uitgedrukt ik ben gewoon inelkaar getrapt.) alleen omdat mijn hondje x blafte en de camping heeft hier niets mee gedaan. totaal een onveilige camping

Via Porto 13

37017, Pacengo, Italië

Aan het Gardameer - schaduwrijk - plaatsen alle voorzien van elektriciteitsaansluiting

20 sep t/m 30 sep

27 mrt t/m 2 apr

6 apr t/m 25 apr

Toon alle tijden en prijzen