@arere
- 2023
September 2026
3 foto's toegevoegd · 7 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
Niet vooraf gereserveerd, moet je ter plekke online aanmelden wat niet iedereen goed afgaat. Het allerkleinste prutsplekje toegewezen gekregen, meer een parkeerplek dan een kampeerplek, smal en taps toelopend, als het 40 m2 was is het nog veel. Meer een allerlaatste noodplek. Maar voor 1 nacht dus niet de moeite genomen om een andere plek te vragen. B56 niet nemen dus!!
Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
De locatie is geweldig, het nieuwe sanitair gebouw is ook top. Ze gaan nu een nieuwe receptie en winkel bouwen. De eerste week dat we er waren (5 september t/m 13 september) was zeer lawaaierig ivm de animatie van deze camping maar ook de 2 buurcampings. Een plek vinden was ditmaal heel rommelig, de administratie klopte niet echt. Wifi 1e week goed, daarna heel beperkt. Maar elke avond de mooiste zonsondergang, maakt alles goed.
Augustus 2026
4 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Voor zo’n groot vakantiepark verrassend leuk! We stonden op een camperplek, tussen de bomen en niet in een rijtje. Alle voorzieningen aan de andere kant van de weg (gevaarlijk punt) en heerlijk rustig op ons veld. Waterkraan en sanitair gebouw ietwat verder dan gewenst, maar prima te doen. Schone en mooi aangelegde camping in de mooie natuur, volop wandel- (met hond) en fiets mogelijkheden. Openluchtzwembad vlakbij. Komen zeker terug
Juli 2026
2 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Zeer verzorgde camping, aan alles is aandacht besteed. Sanitair zeer schoon, receptie en streekwinkel dik in orde. Voor kinderen veel speelplaatsen, een mooie pannakooi en een springkussen. Reestdal Outdoor voor de sportievelingen. Je loopt zo het bos in met de hond, voldoende wandelmogelijkheden. Openluchtbad is vlakbij. Mooi restaurant en ook een snackcorner. Goede app. De camperplaatsen Deluxe zijn ruim en levendig. Komen zeker terug!
6 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

mooie camping, op doorreis 1 nacht, helaas had het net de avond en dag zwaar geregend, dus de plekken waren wat modderig. mooi sanitair, geen wifi op de plek zelf. broodjes service. prachtig gelegen aan de rivier. komen zeker nog eens terug met beter weer
prima doorreis camping voor ons, prachtig sanitair gebouw en broodjes service. op loopafstand van Ottobeuren. ruime plek