Area Comunale

• Lozen afvalwater

• Vuilnisbak

• Honden toegestaan

Vrienden van ons hebben een huisje in de buurt waardoor we hier een week gestaan hebben. In het weekend ongeveer 10 Italiaanse campers per nacht (tijdens allerzielen). Door de week het rijk alleen, maar altijd wel reuring en geen seconde onveilig gevoeld. De plek om water te lozen is niet echt tactisch aangelegd, maar voldoet. Verder: leuk uitzicht, stadje incl. klein winkeltje op loopafstand, voor mtb liefhebbers mooie paadjes bovenaan de berg.

Gemeentelijk terrein voor het gemeentelijk zwembad, te vermijden op openingsdagen, vooral in de periode voor en na feestdagen. Bezet met auto's, met een busje kunt u proberen een plekje te vinden.

Nette CP voor wat betreft de plekken. Wordt in deze periode veel gebruikt door automobilisten die komen te sporten. In de nacht rustig. Service plek werkt maar laat te wensen over. Zit in de bocht van de CP. Niet ideaal voor grote campers. Mede door een muurtje eromheen. WC put in midden en grijs water in de hoek. Wij konden het grijze water niet lossen, vandaar 3 ⭐. Verder dikke prima.

Via Costa 1

06039, Santa Maria in Valle, Italië

bij het openluchtzwembad met mooi uitzicht - oude centrum 500m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!