@AvontuurOpWielenGT

Betrouwbare reviewer

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Perfecte CP. Voorzieningen werken naar behoren. Aan achterzijde nieuw aangelegd park. Nieuwe toiletten. Met dank aan de gemeenschap 👍. Ideaal voor hondeneigenaren qua uitlaat plaats.

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Perfecte CP. Als voorziening een afvalcontainer. Uitzicht is het mooist. Wij zijn iets verder doorgereden langs de kust, paar honderd meter. Doodlopende weg. Aan het eind ook plekjes voor een paar campers/ busjes. Blokken nodig. Heerlijke plek. 4⭐ ivm geen andere voorzieningen, dus helaas kort verblijf.

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Service plaats nu ook met 4 campercar parkeerplekken. Service zit op de plek waar je ook je camper kan wassen. Wij hebben hem gebruikt om te lossen en zijn verder gereden. Dus NIET alleen een losplaats meer!!!!!

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Prima CP. Alle voorzieningen werken naar behoren. Rustige nacht. Met dank aan de gemeenschap.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prima CP. Alle voorzieningen werken naar behoren. Rustige nacht. Idd snel vol maar ruime parking naast CP, deze wordt ook gebruikt. Max 48 uur verblijf.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prima CP. Voorzieningen werken naar behoren. Containers aanwezig. Parkje achter de CP. Helaas hadden wij midden in de nacht feestgangers aan het eind van de CP, bij de rotonde. Zingen en gitaarspel tot voorbij half 2 in de nacht. Eind CP de plekken voor grotere campers. Foto's laten mooie laan met grote bomen zien. Nu kleine boompjes. CP wordt opgeknapt 👍

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prima CP. De voorzieningen werken naar behoren. Vuilcontainers aanwezig. Uitzicht op het dorpje. Rustige nacht.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prima CP. Mooi aangelegd door de gemeente. Alle voorzieningen werken naar behoren. Helaas van het dagelijkse verkeer wat voorbij raast mn als je op het eerste stuk staat. Rustige nacht.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prima CP. Voorzieningen werken naar behoren. Rustig plekje aan de rand van stadje. Veel wandelmogelijkheden vanaf de parking. Rustige nacht. Overdag vooral wandelaars. Met dank aan de gemeenschap 👍

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prima CP. Alle voorzieningen werken naar behoren, dus ook het schoon water werkt. Containers om afval te scheiden aanwezig en 2 picknicktafels. In de avond CP en picknick plaats verlicht. 9m campers, daarvoor is het krap. Prachtig uitzicht. Rustige nacht. Prima plek, dus. Met dank aan de gemeenschap.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prima plek, container aanwezig en grijs water en toilet te legen, met spoelwater voor cassette. Uitzicht is geweldig. Fiets en wandelmogelijkheden. In dorp een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Mooie omgeving voor honden. Overdag en in de nacht rustig. We hebben wel honden gehoord, maar waar niet als je bij een dorp staat met je camper. Voor ons geen probleem. Relaxte plek.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prima plek, met mooi uitzicht als je bij de picknicktafels staat. Voorzieningen werken gedeeltelijk. Verzoek van de gemeente om toilet te legen onder schoon waterkraan🫣 Begin van aanleg van nieuwe voorzieningen en slagboom in de toekomst. Voor nu nog gratis. Rustige nacht.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Wat een mooie plek. Alle voorzieningen werken naar behoren. Containers op 100 meter van de CP, voor de winkel/bar. Mooie omgeving met oude Romeinse opgravingen. Rustige nacht.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Perfecte plek, bijna alle voorzieningen werken naar behoren. Helaas geen water kunnen vullen. Winkel op 500 meter en daarnaast de containers voor het afval. Mooi uitzicht. Wel aan drukke weg maar geen last van. Had wat ons betreft 5⭐ geweest als we water hadden kunnen tanken. Met dank aan de gemeenschap 👍

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Redelijke plek met nu gratis stroom. Andere voorzieningen niet geprobeerd. Losplek in midden van parking. Met grote camper wat lastiger netjes te lossen. Bij volle parking aan beide zijden, wag lastiger draaien. Uitgang smal en muurtjes aan beide zijden. Oprijden op drukke doorgaande weg. Nacht rustig, ochtend al vroeg verkeer.

Sitecode: 19389

Prima plek, de voorzieningen werken naar behoren. Dichtbij centrum. Idd snel vol in loop van de dag. In de ochtend kan het wat onrustig zijn ivm de autobussen die er naast staan geparkeerd en vertrekken. De nacht zelf is rustig.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prima plek, voorzieningen werken naar behoren, containers aanwezig. Overdag wat reuring van de mensen die de Carrefour bezoeken, in de avond en nacht erg rustig. Picknicktafels en groen veldje voor het uitlaten van de hond. Wasstraat aanwezig, ook voor de camper, te betalen met euromunten. Water voor camper via jeton van 4 euro. Prettig om ook even de boodschappen te doen😜.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prima plek, voorzieningen werken naar behoren, containers aanwezig. De watertoevoer gaat via een waterpistool, net als het tanken van diesel/benzine. Dus of je redt het qua afstand of het wordt een gieter. Aan doorgaande weg. Geen internet bereik voor als je dat belangrijk vindt. Wij hebben water getankt!! en zijn verder gereden.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Wij hebben hier ons grijs water en toilet gelost. Het is voor een camper zoals die van ons 7.34 te doen. Wel direct aan doorgaande weg. Maar waar een wil is, is een losplaats😜

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prima plek om te overnachten voor 2 of meerdere dagen. Voorzieningen werken naar behoren. Nette CP. Aan doorgaande weg maar geeft geen (over)last. Prima onderhouden met dank aan de gemeenschap.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prima plek. Voorzieningen werken naar behoren. Uitzicht prachtig. Dorpje stelt niet veel voor. Overdag wat last van muggen. In de avond en nacht merk je qua geur dat je dichtbij een varkensstal staat. Het is maar net hoe de wind staat. Wij hebben het als niet prettig ervaren, helaas. De plek op zich is prachtig.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prima plek als je zelfvoorzienend bent. Handig als je naar de waterval Cascade d'ars gaat wandelen. Geen directe voorzieningen maar 100 meter verder een openbaar toilet en langs het water bij de picknicktafels de containers. Rustige nacht. Tegen de avond 2 herders met hun schaapskudde, prachtig. Deze overnachten achter de camperplaats maag geen last van gehad. In het dorpje een winkeltje met van alles, incl. brood.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prima plek, alle voorzieningen werken naar behoren. Genoeg wandel gebieden. Mooi uitzicht vanaf de CP. Rustige nacht. Gewilde plek welke tegen de avond volloopt. Rustige nacht. In het dorp supermarkt, bakker en slager. Gewoon mooi dorpje met mooie straatjes.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prima plek, voorzieningen werken naar behoren. Mooie plek om het stadje te bekijken. Rustige nacht. Er staan wat vaste gasten, maar geen last van. Dikke prima voor 1 nachtje of 2.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Mooie plek met werkende voorzieningen. Plekken deels schaduw en deels in de zon. Blokken nodig. Mooi dorpje. Op dinsdag de weekmarkt met lokale producten. Rustig, zowel overdag als in de nacht.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prima plek. De weg ernaartoe is prachtig. In winter een skioord. Gewone parking met voorzieningen. Mooie wandelpaden. Weinig verkeer, overdag en in de nacht rustig.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prima plek als je zelfvoorzienend bent. Alleen afvalcontainers. Mooie wandelpaden. Direct aan de doorgaande weg maar zowel overdag als in de nacht geen last van. Het meer op loopafstand.

Sitecode: 72027

Prima plek om te overnachten als je op doorreis bent. Alleen afval containers als voorziening. Ligt direct aan een doorgaande weg. Overdag hier geluid van. In de nacht rustig. Officieel een parkeerplek voor vrachtwagens.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prima plek. Voorzieningen werken. Helaas water met drukknop bediening. Ligging aan doorgaande weg die overdag druk is. Daarintegen in de nacht rustig. Ondergrond gele grevel welke bij nat weer afgeeft. Prima plek voor op doorreis.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Inmiddels weer als camperplaats in gebruik. Nieuwe service plaats, werkt naar behoren. Parking overdekt en veel gebruikt door lokale bevolking. In weekend druk. Wij hebben van de service gebruik gemaakt en een andere plek opgezocht.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Prima plek als je zelfvoorzienend bent. Lekker aan het water, speeltuin, iets verder een mooi park. Ondanks de ligging langs een doorgaande weg een rustige nacht. Lekker wandelen of fietsen langs het kanaal. Prima plek voor doorreis.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prima CP. Zonder voorzieningen. Rustige nacht gehad. Prima plek voor als je zelfvoorzienend bent.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prima CP. Idd geen bijzondere plek maar alle services werken. In de middag wat hangjongeren, in de avond een verlaten parkeerplaats. Goede nachtrust.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prima CP. Service werkt en is dikke prima. Politie komt regelmatig langs. Vanaf de camperplaats door de poort was voorzieningen op 100 m, met meerdere wasmachines. Rustige nacht.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prima CP. Ruime plekken. Picknicktafels. Prullenbakken maar verder geen voorzieningen. Rustige nacht.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prima CP. Niet zoveel ruimte meer. Afgebakende velden voor alleen de campers. 12 uur regeling middels parkeerschijf. Prullenbak op parkeerterrein. Weids uitzicht en rustige nacht. Prima voor 1 nacht👍

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prima CP. Je staat idd nooit alleen. In de weekenden druk op CP en veel dagjesmensen voor de kabelbaan en rodelbaan op loopafstand. Veel wandel- en fiets mogelijkheden. Voorzieningen werken naar behoren. Betaling met pas, makkelijk. Rustige nacht.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Wat een prachtige plek. Wat een uitzicht. Alle voorzieningen werken, alleen niet alle stroom potten werken. Nu nog gratis ivm buiten werking van de slagboom. Rustige nacht. 4⭐ ivm geen voorzieningen voor het afval. Dorp is erg netjes en in hun park afvalcontainers, maar op de camperplaats niet.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prima CP. Mooi aan de dijk. Service plaats is even opletten als de er overheen rijdt om grijs water te lossen. Lossen toilet is op dezelfde plek en wordt met witte pijl aangegeven. Water vullen middels gieter. Het is er allemaal. Picknicktafel aanwezig. Rustige nacht. Veel wandelaars en fietsers die voorbijkomen.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Wat ons betreft de mooiste plaats zonder voorzieningen. Ben je zelfvoorzienend, de weg is wat steil, maar dan moet je hier zijn geweest. Wel op een heldere dag. Wat een panorama, geweldig!!! daarom toch 5⭐

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prima CP om te staan voor een bezoek aan het centrum San Marino. Wij hebben niet gezocht om de voorzieningen maar die zullen er vast wel zijn. Wel een openbaar toilet. Rustige nacht

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Tja, en als je er dan vroeg bent, zoals wordt aangegeven dat je moet zijn, dan staan er allemaal campers van Italianen die hem door de week stallen op zulke camperplaatsen. Daarnaast is het een gewone parking en worden tussen de campers de gaten gevuld met auto's. Jammer. Gelukkig een betere plek gevonden direct aan zee voor 0 euro. Deze camperplaats is goed voor service plaats waarvoor 2 ⭐⭐

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prima CP. Alle voorzieningen werken naar behoren. Douche/wc in snack huis achterzijde. Voor diegene die het willen gebruiken. Verder rustig ook in de nacht, helaas vroeg in ochtend blaffende hond. Met dank aan de gemeenschap 👍

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Nette CP voor wat betreft de plekken. Wordt in deze periode veel gebruikt door automobilisten die komen te sporten. In de nacht rustig. Service plek werkt maar laat te wensen over. Zit in de bocht van de CP. Niet ideaal voor grote campers. Mede door een muurtje eromheen. WC put in midden en grijs water in de hoek. Wij konden het grijze water niet lossen, vandaar 3 ⭐. Verder dikke prima.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Wat een prachtige plek in een gemoedelijk dorpje. Alle voorzieningen werken naar behoren. Helaas werkte voor ons de Easy park app niet. De weg ernaartoe is een uitdaging en het uitzicht op de CP is prachtig. Met dank aan de gemeenschap 🤩

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prima CP. Service werkt. Rustige nacht. Afvalcontainers aanwezig. Tijdens ons verblijf geen last van jeugd.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prima CP voor kort verblijf. WC te legen in bovengrondse gele container. Afvalcontainers aanwezig en lossen grijs water en vullen schoon water. Helaas ten tijde ons verblijf veel Italiaanse campers als stalling geparkeerd!!! Dit beperkt de aanwezige plekken voor de reizende camperaar. Rustige nacht.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie CP. Rustig dorpje. Betaling op voorhand in het gemeentehuis en nog steeds op de 2e verdieping. Personeel erg vriendelijk. Voorzieningen werken naar behoren. Rustige nacht. 3 euro voor 1 overnachting. Op de juiste plek op de CP een mooi uitzicht op over een dal.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie nette camperplaats in een rustig dorpje. Alle voorzieningen werken naar behoren en gratis stroom. Rustige nacht. Met dank aan de gemeenschap.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Parkeren dichtbij het toeristische dorpje. Voor 6 uren incl voorzieningen 10 euro betaald. In deze uren kun je het dorpje bekijken en even lossen en vullen en opladen, dikke prima👍

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Zeer goede plek om te verblijven. Veel via app geregeld nadat we hadden gebeld. Terrein is idd omheind en beveiligd met camera. Veilig gevoel. Douche/wc schoon. Wasmachine is niet gratis. Bij aankomst van ons deed deze het niet en is het door de monteur gangbaar gemaakt. Onze dank hiervoor. Alles dikke prima, rustig in de nacht. Winkel en strand op loopafstand. 👍

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prima plek om het dorp te bezoeken. Je staat wat scheef maar met blokken lukt het om redelijk recht te komen staan. Alleen afvalcontainers. Betreft mix-parking. Rustige nacht. Vroeg aankomen geeft de meeste kans op een plek.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Tja, wij kwamen aan en toen stond er een grote bus en allemaal auto's geparkeerd. Ondanks dat het bord aangeeft dat er campers/ caravans mogen staan houden de bewoners daar geen rekening mee. Dus bij geluk een plekje. Overdag erg druk met verkeer en voetballende jeugd. In de avond rustiger. Alle voorzieningen werkten en lokale Wifi gratis. Service is top, plek minder. Prullenbakken gelukkig aanwezig.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Wat een prachtige plek!!🤩 De voorzieningen ook prima alleen we missen een vuilnisbak. Lekker rustig in de nacht, overdag wat verkeer maar niet hinderlijk. Uitzicht is prachtig, mits mooi weer natuurlijk😜

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prima plek als je van de natuur houdt. Netjes onderhouden en nette prijs. 10 euro incl. stroom. Mooi wijds uitzicht over de velden. Mogelijk bij wat warmer weer wat last van vliegen, nu geen last van. Douche en toilet werken prima. Mooi en groot bedrijf met restaurant.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prima plek. Begin van de avond wat jeugd langs de weg op brommers. In de avond en nacht rustig. Geen verlichting. Wel veilig. In de verte honden, die blijven blaffen. Goede nachtrust. Gestaan op eerste stukje ivm dat we wat te groot waren. Geen probleem ondervonden

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Viezd parkeerplaats. Dvdn een bakje gedaan dn tidn dmrl doorgereden. Uitzicht is 4 sterren

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prima plek om Noto te bezoeken. In de avond wat onrustig maar in de nacht prima. Alleen prullenbakken achter op terrein. Voor ons dikke prima.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Wat een vieze bende en dan blijft het ook een vieze bende. Te vies om water te nemen. Nood breekt wetten, wel toilet en vuilwater tank geleegd.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prima plekje, vriendelijk ontvangst. Nette prijs, 14 euro p.n. zonder stroom. Direct aan de zee. Alles werkt naar behoren. Wij vonden het een aangenaam verblijf, met uitzicht op de Etna🌋

Sitecode: 20683

Werk in uitvoering. Geen parking mogelijk bij aankomst

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Mooie ruime nette plekken. Alle voorzieningen werken naar behoren. Douche niet gratis maar 50 cent muntjes. Wij betaalden 15 euro per nacht. Rustige plek, goeie 5 minuten van de zee. Vriendelijke eigenaar.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prima gratis plaats. Geen blokken nodig. Stroom beperkt, ten tijde van ons verblijf 2 stuks. 6 uur voor 2 euro. Verdere voorzieningen werkten naar behoren. Rustige nacht. Dorp niet echt spannend, prima voor doorreis. Met dank aan de gemeenschap.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Inderdaad, mix-parking, met stroom aan de lichtmasten. Waarschijnlijk voor de markt en waar wij dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Verder geen service gezien. Onbezorgde parking maar prima voor doorreis. Rustige nacht. 3 sterren ivm rondslingerend afval.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prima plek om de stad te bezoeken en een nacht door te brengen. Wij hebben voor water de kraan dichtbij de afvalcontainers gebruikt, zo konden we ons eigen slang gebruiken. Rustige nacht. Vroege ochtend wat minder rustig doordat de bus jeugd meenam. Om 06.00 uur werden deze gebracht door familie. Later werd het weer rustig. Prima voor 2 nachtje.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prima plek als je zelfvoorzienend bent. Geen voorzieningen. Gewone mix- parking. Dichtbij centrum Sorano, ong. 300m. Mooi dorpje om even door te wandelen. Rustige nacht.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prima plek als je zelfvoorzienend bent. Alleen een afvalbak. Overdag ticket gekocht voor bezichtiging De Stervende Stad hiervandaan 2 km lopen. Na 20.00 uur vrij staan tot 08.00 uur. Rustige nacht.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prachtige plek. Mooi uitzicht tussen de bomen door. Picknick plekken. Ook grijs water kunnen legen. 8 plekjes zn met stroom. Lekker met de honden kunnen wandelen. Rustige nacht.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prima camping met alle voorzieningen. Door gebruik te maken van deze camping konden we lopend naar alle bezienswaardigheden en meer.... Vriendelijk welkom. Zo in het voorjaar plek genoeg en een komen en gaan van mensen met dezelfde gedachte als ons. Geen gedonder met zoeken naar een veilige plek voor je camper maar een veilige plek op een nette camping. Bedankt!

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Wat een mooi plekje. klein idilisch dorpje. voorzieningen prima. Ten tijde van ons verblijf was het stroom ook gratis. Goede nachtrust ondanks dat de parkeervakken aan de doorgaande weg liggen. Weg er naartoe is prachtig en voor sommigen een uitdaging. Met dank aan de gemeenschap!

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Wat een prachtige plek, aan de weg maar toch rustig genoeg. Voorzieningen gratis incl. 3 stroom aansluitingen. Rustige nacht. Watervalletjes naast de deur. Met dank aan de gemeenschap.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prima camperplaats. Klein idyllisch dorpje met naast de camperplaats een eetcafe met winkeltje voor evt. brood. Ook op zondag open. Wandeling naar het kasteel of uitzichtpunt bij blauwe bank is de moeite waard. Voorzieningen werken. Water tijdens ons bezoek gratis. alleen stroom betaald. Heerlijke ontspannen plek met afvalcontainers en glasbak op parking bij de winkel.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prima plek. Voorzieningen alleen afvoer. Geen water ten tijde van ons verblijf. Ligt naast het treinstation. M.n. in de ochtend en avond wat treinverkeer. Geen overlast, prima nachtrust.

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

Prima plekje, rustige omgeving. Speelterrein, midgetgolf en park op loopafstand. Leuke wandelroutes. Afvalcontainer en glasbak op parking, verder geen voorzieningen. Met dank aan de gemeenschap!!

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

Mooie plekjes, ze hadden iets breeder mogen wezen, maar ach.... alles aanwezig en werkende. schoon openbaar toilet op de parking. Rustig dorpje. Bedankt Shanay!!

Prima plek, nog steeds. afvoer toilet is 100 punten beter. werkt allemaal naar behoren. plekken hebben blokken nodig om recht te staan. supermarkt dichtbij. goede nachtrust. dank aan de gemeenschap, ziet er verzorgd uit👍

Prima plek, als je zelfvoorzienend bent. dorpje in geweest. goede nachtrust. lossen gratis. onduidelijk voor ons waar precies het stroom was, maar niet nodig, dus verder niet gekeken.

Wat een prachtig aangelegde Camperplaats. Betalen middels pas. Wifi gratis. Goede nachtrust. Picknick tafels en prullenbakken aanwezig. Met dank aan de gemeenschap 👍

Prachtig uitzicht, mits mooi weer. Rustige plek aan rand van dorpje. Rustige nacht. Prullenbak aanwezig.

Prima plek. Rustige nacht.

Sitecode: 2028

Geen plaats voor onze camper, alleen auto's van omwonenden ed. Vakken zijn parkeervakken voor busjes. Sanizuil niet uitgeprobeerd. We zijn verder gereden.

Weer ideaal komende van de Grand Ballon even lossen en vullen, gratis!! bedankt gemeenschap 👍

Wat een prachtige plek, achter het restaurant. Geen voorzieningen, maar met mooi weer idd een fantastisch uitzicht. Wandeling naar monument zeker moeite waard. Geweldig. Goede nachtrust.

Wat een geweldige plek, om te wandelen, te slapen en als de nacht helder is, in het donker van de sterren te genieten. geen voorzieningen behalve je glas en plastic kun je kwijt. een prullenbak is er niet en helaas ook geen openbaar toilet voor al die dagjesmensen die komen wandelen. alleen bij mooi weer echt de moeite waard om even te parkeren of net als ons te overnachten.

Prima plek. Mooi aan de rand van de stad. wandelmogelijkheden. alle voorzieningen werken.

Prima plek, alle voorzieningen werken. helaas is er geen winkel meer en geen wifi. betalen met pas dan krijgt men een code voor de slagboom. even wasje kunnen draaien. komen graag naar deze plek met rondom dorp veel wandelmogelijkheden.

Prima plek. De zuil nog steeds afgedekt, sta plek gratis, afvoer gratis, water 1 euro per 40 liter staat op zuil. Volgens ons geeft hij bij 1 euro meer water!! stroom 1 euro per 8 uur. koopje in deze tijd. We stonden met zn 3 en. Rustige nacht. Verlicht terrein.

Prima plek. Geen voorzieningen idd. maar het uitzicht is mooi om een dag te staan. Rustige nacht.

Bommetjevol, en er kwamen nog meer. Voor ons niet de plek om te staan. Hutje mutje. Helaas van de bouwput waar je in staat maar daar is natuurlijk niets aan te doen. Wij zijn doorgereden.

Prima plek, alle voorzieningen werken. Goede nachtrust langs overdag drukke weg. Verlicht terrein. 15 minuten lopen naar centrum Monschau. Leuk om even te bekijken.

Op het oog prima overnachtingsplek voor 7 euro. Water 1 euro per 120 liter en 1 euro voor 1 kw stroom. Wij hebben hier allen ons toilet gelost. Deze werkte prima. Over de betalingen en verblijf geen ervaring, daarover geen oordeel, maar het ligt er goed bij met 8 plaatsen.

Prima plek, zonder voorzieningen . In de nacht geen verlichting op terrein. Rustige nacht. Mooie plek om te staan om Burg Lichtenberg te bezoeken.

Prima plekje, lekker gewandeld. Geen voorzieningen. Rustige nacht. In de ochtend wakker gemaakt door de gemeenschap met het verzoek 6 euro te betalen.

Weer een prima overnachting gehad. Komen hier altijd graag. Faciliteiten werken. Met dank aan de gemeenschap.

Wat een prachtige plek en een warm welkom van Sharmain. Van alle gemakken voorzien. Mooie grote plekken. Zwembad!! Midden in mooie verzorgde olijfboom velden. Bedankt voor de gastvrijheid.

Prima overnachtingsplek. Wij hebben hier geslapen op de terugreis van onze vakantie. 3 sterren omdat het pak aan de doorgaande weg ligt. wat meer reuring. Het gemak is wel dat je direct je weg weer kan vervolgen. Alle faciliteiten werkzaam. Prima overnachtingsplek voor naar Spanje of naar huis.

Wat een geweldige plek en alleraardigste eigenaren. Prijs is incl. alles. Wat wil je nog meer!! Alles is al gezegd. Een plek om terug te komen en dat is iets wat we zeker gaan doen. Bedankt voor jullie gastvrijheid en de heerlijke appelsap 👍

Prima plaats, alle voorzieningen gratis. mooi natuurgebied achter de camperplaats, goed voor een stevige wandeling of het uitlaten van je hond. je staat naast het lokale zwembad, helaas nu niet meer open. goede nachtrust. s' avonds geen verlichting op het terrein. dat is een beetje jammer. verder prima camperplaats. Adres van vorige review klopt!!

Prima plaatsen aan de rand van het dorp, ook voor grote campers. Lossen is gratis, net als water, met drukknop. Elektrisch is betaald. Picknick tafels en afval container aanwezig. Restaurant in dorp om wat te eten of alleen te drinken. Eenvoudige winkel in de buurt. Veel wandel en fiets mogelijkheden. Prima plek met honden.

Prima plaats om 1-2 dagen te staan. Op de grote plekken een mooi uitzicht. Veel wandelmogelijkheden. Stil dorp. Weinig te beleven. Voorzieningen prima, netjes alleen lossen is gratis. Water en stroom is betaald.

deze camping krijgt 3 sterren omdat: voorzieningen redelijk waren. terrein oogt wat rommelig. smalle paadjes voor grote campers, de logica van 1 richtingsverkeer is te begrijpen maar maak de paden wat ruimer zodat je wat makkelijker naar de nieuwe losplaats kunt. het kan soms net, of net...niet. eten en drinken in restaurant prima. kleine plekken aan het water. en helaas last van veel vliegen en muggen. de reden van ons vertrek.

Wat een prachtige plek. Alles is er wat je nodig hebt en anders hebben we het zelf. Mooi uitzicht. Aardige eigenaresse. Helaas kort verblijf ivm doorreis. Volgende keer komen we zeker voor de wijnproeverij. Een plek om te koesteren!!!!

Sitecode: 19758

3 sterren omdat we hier voor nood staan en we vuil water kunnen lozen en de toiletten in het winkelcentrum schoon en netjes zijn. open tijdens openingstijden winkel van 08.00-21.00 uur. lossen wc werkt niet, nu wordt de water vul kant gebruikt om toilet cassette te lossen, bah!!! mag niet meer overnacht worden. door beveiliging controle middels briefjes op de ramen. Plek is niet the place to be, maar nood breekt wetten😓

Prima plek, en ja 10 euro met een mooi uitzicht. betalen per munt of betaalpas. Openbaar toilet aanwezig, gewone en invalide wc. lozen gratis, water 2 euro. afvalemmer achter toilet. Prima voor doorreis naar Andorra.

Prachtige plek. Mooi uitzicht. Goed onderhouden terrein. Vriendelijke eigenaren. Netjes sanitair. En wat een prijs!!!! Een plek om zeker terug te komen en een aanrader voor wie in de buurt is. tot half oktober open!

nette kleine camping aan de voet van het dorpje. mooi in de bossen. voorzieningen prima. ideaal voor de honden. enige reuring van de aangrenzende weg met vrachtverkeer. paar plekken speciaal voor campers. voor 19 euro met 4 personen en 2 honden zonder stroom en met 1 camper. stroom 4 euro. plek 6 euro. 3 euro pp. excl toeristenbelasting.

Het zijn inderdaad wat smalle plekken, maar als je geluk hebt sta je aan de buitenzijde en heb je ruimte om je stoeltje te plaatsen. Voor het overnachten op doorreis een prima gratis plek. Mooi dorpje met prachtige kerk. Naast de camperplaats het bos voor een wandeling en tevens fiets- en wandelroutes aangegeven. Met dank aan de gemeenschap.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima plek, veel voorzieningen aanwezig. je kan niet lossen. kosten incl stroom 17,10 euro. prima prijs. sanitair netjes. ondanks de trein, goede nachtrust. leuk dorpje en zwembad dichtbij.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wat een prachtige plek. watertje voor de deur. rustige buurt. voorzieningen aanwezig en werkend. rustige nacht, wat wil een mens nog meer🤩

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima plek. Wij stonden richting camping langs de waterkant. stoeltjes bij het water, wat wil je nog meer. wordt veel gevist. gezellige plek. alleen een prullenbak als voorziening. voor ons is deze plek een aanrader!!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een camperplaats met een prachtig uitzicht. Alle voorzieningen netjes, schoon. Klein dorpje met lokaal winkeltje achter de camperplaats met streekproducten in cafe/restaurant te koop. Klein dorp, weinig te beleven. Rustige nacht. Met dank aan de gemeenschap.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima plek. Ruime kavels om op te staan zodat je lekker buiten kan zitten. Voorzieningen ook netjes. Prijs is helemaal prima 5 euro. Lekkere pizza gegeten. Blokje door het dorp. Mooie plek om terug te komen.

Zuil is afgesloten!!!!!!!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima plek. Gezellig ontvangst. Van alles mogelijk in de omgeving vanaf de camping. Voorzieningen netjes. Prima ook voor camperaars. Bedankt.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Helaas kenden wij camping car park niet. Dus stonden we voor een dichte poort. Jammer. Onze overweging om ons erin te verdiepen. Dus mensen, bij geen kaart, geen toegang!!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prachtige plek, alle voorzieningen aanwezig en werkende. konden niet vinden hoe we moesten betalen. poort al we aanwezig. rustig dorpje, weinig te doen. wel wandel- en fietsroutes. rustige nacht. wij vonden het 5 sterren waardig met dank aan de gemeenschap.

Sitecode: 20093

Prima terrein om een nachtje door te brengen. wij hebben geen last van de smalle weg en laaghangende takken gehad, maar dat is voor iedereen persoonlijk. rustige buurt en nacht gehad.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima plek voor als je zonder internet kunt. inderdaad afvalcontainers bij picknick plekken bij klooster. mooi voor op doorreis, mits je zonder internet wil zitten. maar dat is persoonlijk.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima parkeerplek om stad te bezoeken. nu erg rommelig ivm renoveren parking. centrum op loopafstand.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima plek. geen voorzieningen behalve containers. goede nachtrust. rustig.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima plek. voorzieningen oké. via achterzijde camperplaats wandelroutes langs de kust en via trappen het strand op. prijs - kwaliteit is netjes. veel vaste gasten maar voor een paar dagen prima.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prima plek. geen voorzieningen behalve afvalcontainer. op loopafstand naar dorp en golven, als die er zijn. toeristisch dorpje. mooie uitzichten in het dorp.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

wat een prachtige plek. alles wat we nodig hebben en wat een uitzicht op die mooie berg. goed onderhouden plekken. vriendelijke beheerder. 5 sterren waardig.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima plek om een paar dagen door te brengen en de stad te bekijken. Midden in centrum. Voorzieningen prima. Winkels dichtbij. Rustig in de nacht. Het overal kunnen staan heeft zijn charme. Wij vinden dat prima.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima voor 1-2 nachtjes. parkeerterrein vol met auto's. Wij stonden achterin op zand gedeelte tegen het aquaduct aan. Blokken nodig. Geen voorzieningen behalve prullenbak. Rustige nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Alles is al gezegd. Een heerlijke plek. De eigenaar, Ronny, is zeer behulpzaam. In de ochtend broodjes voor ons en voor de honden, hondenkoekjes. Waar krijg je zoiets. Een zwembad om even af te koelen of een fiets of wandelkaart, je kunt het allemaal krijgen. Het is een plek om je thuis te voelen. Bedankt Ronny👍. Tot de volgende keer!!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

wat een geweldige plek. mede door het personeel, er vriendelijk en behulpzaam. sanitair is schoon. terrein is goed verzorgd. het vermelden waard is dat de camping vanaf 2 april open is en niet vanaf 10 april. kostte ons 11,34 incl stroom. rest zit bij de prijs in. in de omgeving wandelroutes uitgezet. al met al top plek voor weinig geld.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prima camperplaats. helaas doen de voorzieningen het niet. overdag en in de avond wat drukte van de sporters. in de nacht rustig. groenvoorziening voor de hond achter de camperplaats.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prima camperplaats. midden in centrum, maar toch rustig in de nacht. goede voorzieningen, helaas vullen water duurt erg lang op service plaats. direct naast service plaats kraan voor tappen water. goede plek om stad te verkennen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

mooie nieuwe camperplaats. alle nodige voorzieningen aanwezig. goed verzorgd door gemeenschap. rustige nacht. wandeling door dorp is de moeite waard.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

mooie plek, voorzieningen prima. warme douche en netjes. wifi wordt nog aan gewerkt. na overname bedrijf nog geen wifi. prijs/kwaliteit goed. wijntjes heerlijk.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prima plek, goede voorzieningen tegen betaling. lossen gratis. mooie groene omgeving. visvijver. speeltuin. rustig in de nacht, overdag wat jongeren in de speeltuin, verzamelplek. niet storend

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prima camperplaats, helaas toilet nog niet open. geen oordeel hierover kunnen geven. groene omgeving. ideaal met honden.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prima plek, gratis en voorzieningen betalen als je ze nodig hebt. goede constructie, want waarom betalen als je het niet nodig hebt. Mooie omgeving, rustig, wandelpaden en mooi dorpje.

prima plek, winkel ernaast is ideaal. geld wordt opgehaald alleen via pas, niet contant. goed onderhouden plekken, jammer van het rooster op wc stort. altijd bewerkelijk. misschien nog eens een koker met dichte dop. ook ivm stank als je buiten zit en een andere lost de wc. tijdens ons verblijf op donderdag een foodtruck met pizza, erg lekker. maw prima plek

prima plek om te overnachten. zijn zelfvoorzienend, dus verder geen problemen. dagje vliegtuigen kijken, erg leuk. controle door politie, kentekens worden genoteerd. parkeren niet langer dan 48 uur. met de stoeltjes buiten zitten wordt gedoogd. jammer dat onze Franse buurman in de ochtend zijn grijs water leegt op zijn plek voor vertrek 🤨

prima plek. inderdaad wat problemen met Google maps😅. rustige nacht gehad en wij konden de cassette lozen. mooie ijzeren putdeksel. water uit groene brandweer kraan. mooie omgeving om te wandelen.

prima plek, aardige mensen met hart voor hun bedrijf en laten het graag zien. douche en wc is aanwezig. je moet van het boerenleven houden. weids uitzicht. coördinaten kloppen niet. met 42.0339157 3.0379420 kom je bij het bedrijf aan de linker zijde van hun weg. als je een kleine 250 meter doorrijd kun je rechts hun erf oprijden. mocht je het niet vinden, bellen kan ook, dat hebben wij ook gedaan. wij komen zeker terug.

prima plek, overdag nog wat druk met verkeer maar in de nacht rustig. het is nu weekend dus rustig uitgeslapen, mogelijk dat dit door de week anders is. gemeente heeft er een mooie schone plek van gemaakt met picknicktafels. met elkaar houden zo!!! dank aan gemeente

prima plek. aan zee. alle voorzieningen als je zelfvoorzienend bent. losplaatsen zien er netjes uit. rustige nacht. plek om terug te komen

prachtige plek direct aan zee. toegangsweg is slecht, goede nachtrust. verlichte kasteel op de achtergrond. er staan een paar caravans met vaste bewoners. container als enige voorziening.

prima plek, in de nacht wat onrustig. direct aan zee. onduidelijk of we mochten overnachten. geen controle gehad.

prima plek, alles aanwezig als je het wil gebruiken. wifi werkt prima. was rekjes kun je lenen. maar een droger is er ook. op loopafstand van stand. vriendelijke en behulpzame beheerder. een plek om terug te komen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima plek. nette sevice Plaats. rondje streetart gedaan. zo ook het dorpje doorgelopen en bekeken. bij warm weer veel muggen. gratis WiFi.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima plek voor op doorreis. toilet gebouw goed. geen deur bij douches. terrein was nog nat van de vele regen en afval her en der op terrein van de gebruikers.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima plek, voorzieningen ook prima. toch niet overnacht omdat de hoofdweg eruit ligt en we de volgende dag in het drukke verkeer niet vast wilden staan. moesten hierdoor door smalle straatjes en over een smal bruggetje. weg naar camperplaats is smal. bewoners hebben hun auto op de weg geparkeerd, dit ter attentie. plaats wordt door inwoners gebruikt als uitlaat plaats en ontmoetingsplaats bij de picknicktafels.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima plek om te overnachten. zeker als je de bardenas reales gaat bezoeken. info centrum 6 km van camperplaats. toegang en plattegrond gratis te verkrijgen. prachtige en rustige omgeving. voorzieningen voldoende

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima plek om te overnachten. prachtig uitzicht. fijn kunnen wandelen. geen voorzieningen vandaar 3 sterren. goedkoop diesel getankt in Lezo

prachtige camperplaats, erg vriendelijk ontvangen. alles wat je nodig hebt en meer. netjes en schoon. erf mooi opgeruimd. mooi hoekjes om te zitten. voor de lezer een boekenhoek. mooi stukje Nederland. wij komen zeker terug.

mooie camperplaats in een mooi aangelegd parkje. mooi speeltuin. schoon en verzorgd. verder geen voorzieningen. bij aankomst gelijk door parkwachter aangesproken en kregen een info boekje van Landen met veel tips over de omgeving. op 1 e plek geen satelliet ontvangst. rustige nacht gehad. zeer tevreden. dikke duim voor de gemeenschap.

heerlijke camperplaats met alle voorzieningen. netjes, schoon en verzorgd. we hebben het weer prima gehad. evt. een tip voor de eigenaar: wij stonden samen met nog 1 camper. evt enkele toiletten en douchen sluiten. wij zijn al blij met 1 schone douche en toilet, zeker als het niet druk is. het was weer top, we komen zeker terug.

prima camperplaats voor 1 nacht. in de nacht rustig. in de vroege ochtend veel verkeer. je staat aan de doorgaande weg, dus veel verkeer. voorzieningen prima. stroom 0,50 per 5 uur. met max. 10 uur.

wat een mooie rustige plek. alles is er wat je nodig hebt. textiel museum was gesloten. watervalletje achter camperplaats. verder rustig dorpje. prima plek als je met honden bent.

mooie camperplaats gelegen naast zwembad, speeltuin, fitnesstoestellen en riviertje. zelfreinigend openbaar toilet, ook in november open. afvalbak even niet gevonden. rustige nacht. komen zeker terug, maar dan in de zomer als het zwembad open is. dan kan er ook nog gedoucht worden.

was de bedoeling te blijven voor 1 nachtje. wc en vuil water kunnen lossen. geen water kunnen vullen. zuil werkt niet. nog steeds niet! even geluncht en toen doorgereden naar andere camperplaats. jammer, plek is op zich niet verkeerd. speeltuin naast parking, mooie goede plekken.

mooie plaats, rustig in de nacht, overdag geluid van verkeer over de doorgaande weg welke zeker niet hinderlijk is. ivm het weer jammergenoeg de omgeving niet kunnen verkennen. camperplaats aan beekje.

je kan gebruik maken van de voorzieningen. overnachten is niet toegestaan. jammer.

op zich een prima plek met goede voorzieningen middels sani zuil en afvalbakken. jammer alleen dat op de camperplaatsen auto's stonden geparkeerd.

prima plek. geen voorzieningen behalve prullenbak . wordt niet aangegeven dat het voor campers is. gewone parkeerplaats. leuke wandelroutes. rustige nacht. mooie plek langs de 500 weg door het zwarte woud.

mooie camperplaats met uitzicht op citadel. voorzieningen goed. 2 euro voor 55 min stroom is misschien wat aan de dure kant. plaatsen zelf zijn gratis en goed onderhouden. leuk dorpje. komen zeker terug.

prima plek. 2 dagen gestaan. rustig. centrum op loopafstand. even een kijkje in museum en dragees gekocht. prima plek om een paar nachten te verblijven om Verdun te verkennen.

mooie plek met gratis stroom totdat je je chemisch toilet wil legen. zit rooster in waardoor het een drama is om alles netjes achter te laten. 1 kraan aanwezig welke voor het toilet gebruikt wordt om te spoelen, dus geen water bijtanken op deze plek. voor een overnachting prima plek.

nette camperplaats, nieuwe stroom paal welke nog werkte. prullenbak en glasbak aanwezig. overdag is de weg redelijk druk. in de avond en nacht lekker rustig. prima plek als je zelfvoorzienend bent.

Loosplek aanwezig, schoon water aanwezig. Je mag gebruik maken van de toiletten in het hotel tijdens openingstijden. Tevens ook douches, die kosten 2.50. Je kan lopend naar de waterval (10min), entree van de waterval zit bij de overnachting in. 28 euro voor 2 pers, maar als je de entree van de waterval eraf haalt kost het eigenlijk 18 euro. Verder nette plek, geen last van voorliggende weg.

Superschoon sanitair, echt elk moment van de dag geen te herkennen. Alleen daarvoor al 5 sterren. Achter de CP gelegenheid om te rodelen, of met steps of mountaincar de berg af te roetsjen. Goeie uitvalbasis voor andere bezoeken als Zugspitse etc.

Leuke CP met veel rust. Pad is doorgang naar zwembad en dient als keerplek voor verkeer. Niet te storend. Heerlijk geslapen door kabbelend beekje, dorpscentrum op loopafstand en mooie gelegenheden om te wandelen.

Sitecode: 12046

Mooie plek, mooi uitzicht. Sanitair (wc's en douches) mooi en nieuw, maar mag op drukke dagen wat vaker schoongemaakt worden. CP wordt ook gebruikt door caravans en tenten, dit geldt dus ook voor de sani. Verder alles wat je nodig hebt, loosplekken en vers water.

Mooie CP, met name de verharde vlakken. Geen gebruik gemaakt van stroom. Is 2 euro voor 55 min. Mooie locatie voor het bezoeken van Citadel etc. Het dorpje zelf stelt helaas niet zoveel meer voor. Mooie plek voor 1 of 2 nachten.

is weinig aan toe te voegen. mooie plek met schitterend uitzicht. aardige mensen, behulpzaam. mochten een kijkje nemen in hun bedrijf hij het vullen van de flessen. lekkere wijn te koop. toplocatie, komen zeker terug.

mooie plek op 2400 meter hoogte met prachtig uitzicht. verder geen voorzieningen maar het uitzicht maakt het goed.

nette plek, rustig. voorzieningen oké. overdag is de weg druk. in de nacht valt het inderdaad mee.

parkeerplaats, geen ruimte voor grote campers. staan veel auto's. doorgereden

voor 15,22 direct aan het strand. voorzieningen oké. prima plek. jammer van de harde wind, hierdoor eerder vertrokken. betaling via pas is duidelijk.

mooie locatie, wordt veel bezocht door wandelaars, die komen de hele dag af en aan, ook laat in de avond. goede nachtrust. veel vliegen, kunt eigenlijk niet buiten zitten, dat is jammer. daarom maar 1 nachtje.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

prima camping, nieuw sanitair. aardig personeel. lekkere pizza gegeten. via camping naar Lourdes te wandelen. pass via camping voor toegangshek. borg 20 euro in contanten bij receptie. helaas mogen honden niet mee!! goed initiatief voor een honden uitlaat plaats op camping, werkt alleen niet voor de honden. hoog gras, veel luchtjes en te klein voor grote honden. wij betaalden 21,30 per nacht met 2 honden. komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

het is wat het is, beton met schaduw plekken bij de bomen. beekje lekker verkoelend. parkeerplaats wordt door jeugd als racebaan gebruikt. goede nachtrust.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

bij 37 graden geen goeie plek. geen schaduw. op beton. niet echt gezellig. wij zijn doorgereden.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

mooie plekken, allen stukje gras met boom voor schaduw. via bar bij zwembad jetons voor water en stroom te koop. 2 euro voor water en 3 uur stroom. mooi uitzicht, mooie wandelroutes. klein dorpje met winkel en bakkerij/ brood in koffieshop. 5 euro prima prijs via parkeerautomaat. je moet je kenteken invoeren. komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

prima camperplaats, alleen op de daarvoor aangegeven plaatsen. voorzieningen zijn prima. in weekend veel Spanjaarden die met hun familie en vrienden de camperplaats overnemen. jammer. na 1 nacht verblijf weer verder.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

handige service plaats, vooral als je vanuit Frankrijk komt. waar daar niets is, behalve uitzicht kun je hier alles lozen. erg handig voor als je verder Spanje ingaat. als camperplaats iets minder ivm het staan bij bedrijven.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

mooi uitzicht op de vallei. mooie wandelroutes. veel wandelaars overdag. op het parkeerterrein afval van dagjes mensen, bij afvalcontainers smerig. wij hadden het genoegen met een zwerver die s' avonds het bos in ging tegenover de parking om te overnachten. 3 sterren om het uitzicht en de wandelroutes

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

ivm doorreis naar het zuiden hier 1 nacht gebleven. geen faciliteiten, winkel dichtbij. ivm weekend lokaal jeugd met harde muziek. veel lawaai van het verkeer.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Bij aankomst een warm welkom van de eigenaar. Een plek met alles erop en eraan. Heerlijke wijn en een mooie plek voor honden die van de ruimte houden. Wij komen zeker terug.

Sitecode: 20939

vriendelijke aankomst, mooie plekken. voorzieningen netjes. jammer genoeg was het zwembad net leeg, volgende keer beter. prima prijs en kwaliteit verhouding.

Fantastisch sanitair, we hebben vanaf de CP meteen de MTB route opgepakt. Bij de CP is er plek om je fiets te wassen (zie foto toegevoegd) en eventueel te repareren. Heel fijn voor mensen zoals wij. Rustig, ook nu in de bouwvak. Alles is goed geregeld, maar ik kan me voorstellen dat als je niet helemaal thuis bent met apps dat het even zoeken is. Eigenaren helpen graag. Ruime plekken, komen zeker terug!

Schoon sanitair, vriendelijke eigenaren, mooi dichtbij het dorp. Voor fietsers en MTB'ers mooie uitvalsplek. Grote plekken met veel eigen ruimte. Goede prijs/kwaliteit. Wij arriveerden 13.30 en waren de laatste. Snel vol, er zijn dus meer mensen die het een top plek vinden.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Mooie CP. Grote plekken. Alles netjes aangelegd. Schoon. Rustige omgeving. Prima plek voor een nette prijs. Aanrader voor iedereen die van rust en ruimte houdt. Komen zeker terug, maar dan bij beter weer.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Mooie CP midden in de polder omringd door bomen. Alle voorzieningen aanwezig,netjes en schoon. Door eigenaar nog een plekje tussen de bomen aangeboden gekregen. CP zat vol i.v.m Hemelvaart weekend. Prima plek. Komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Gastvrij ontvangen door eigenaresse. CP voorzien van ruime plaatsen. Netjes opgesteld. Alle voorzieningen aanwezig en wordt regelmatig gecontroleerd. In "de stal" alle informatie van de omgeving te vinden. Speelhoek voor de kinderen als het slecht weer is. En bij mooi weer speeltoestellen voor de kinderen in de tuin. Het weer liet nu te wensen over, we komen zeker terug bij beter weer om de omgeving te verkennen. Al met al top, bedankt.

Nette, rustige plek. Ondank de ervaringen van andere reviewers geen last gehad van garage, verkeer, troep etc. Alleen wastafel (koud) en wc (zelf wc papier) zijn klaar. Verder alles netjes. Goede plek voor een snelle overnachting. Aldi, Lidl en Edeka op loopafstand. Ideaal! Wij waren €12 kwijt voor 2pp en stroom.

Sanitair verouderd en te vies voor campingstandaard. (En dan zijn we wat gewend). Duurde anderhalf uur voordat de stroom aangesloten werd. Bij de receptie werd mijn ID kaart ingenomen voor aantoningsbewijs (voor corona?) Receptie wilde geen kopie maken ond. Vriend. verzoek en verzocht mij later terug te komen omdat ze het 'druk' had. Heb een briefje met gegevens gemaakt. Wij komen hier niet weer.

Nette, goed onderhouden cp met fijne voorzieningen. Alles wat je nodig hebt voor een goede prijs. Wij hebben uiteindelijk 9.70 betaald, mede omdat de vorige gebruiker nog een tegoed op onze stroomuitlaat had staan. (Dus gratis stroom!) dit kan je overigens wel terugboeken. Netjes en handig systeem met pasjes, komt geen mens aan te pas en spreekt voor zich. Douches en wc naar verwachting netjes.

Gerlof en Tineke. super mooi plekje net sanitair.de prijs is met de camper ,stroom en twee personen 15 euro.

mooie plekjes langs het water .wat ouder sanitair maar wel schoon voor 11,50 all in. leuk en mooi plekje

Gerlof en Tineke. Helaas geen douche meer. Ik kom hier voor de derde keer. Volgens mij hebben ze er geen zin meer in. Jammer. Wel wc en stroom.

hier is dus geen stroom wc is geen 50 meter maar 200 meter, daar moet voor betaald worden

wij staan buiten de camping en betalen 2 personen met stroom 15 euro. verder zeer netjes