@rivkaendaniel
- 2025
- Sunlight T66
- 2023
- Integraal
Mooi plekje net buiten het dorp. Wandelroutes aangegeven vanaf de parkeerplaats. Het water op de zuil doet het niet, maar aan de andere kant van de kruising zit een kraan 5 meter van de weg waar je een slangkoppeling op kunt draaien.
Een gratis plek waar veel campings niet tegen op kunnen! In November een aantal nachten gestaan met 2-4 campers per nacht. Stroom werkt op 50 cent muntjes, die 12 uur stroom geven. Toiletgebouw werd niet meer bijgehouden.
Perfect plekje voor een bezoekje aan Sorano en een wandeling over de Etruskise wegen. Vanaf de parkeerplaats loop je in een kwartiertje naar "Porta dei Merli", vanaf daar nog een stukje de weg volgen en dan worder verschillende wandelroutes aangeven. Wij stonden er in November met 3 andere campers.
Prima plek als laatste stop voor de boot vanuit Igoumenitsa. We betaalden €10 voor een nacht. Maar voor electra, water lozen of water tappen wordt extra gerekend. (al het voorgenoemde €5 per keer/nacht als ik het mij goed herinner).
Super lokatie maar de camping zelf is niet geweldig. Onze plaats lag bezaaid met sigaretten peuken en ander klein afval. Het water uit de douches stinkt en toiletten zijn gammel.
Vrienden van ons hebben een huisje in de buurt waardoor we hier een week gestaan hebben. In het weekend ongeveer 10 Italiaanse campers per nacht (tijdens allerzielen). Door de week het rijk alleen, maar altijd wel reuring en geen seconde onveilig gevoeld. De plek om water te lozen is niet echt tactisch aangelegd, maar voldoet. Verder: leuk uitzicht, stadje incl. klein winkeltje op loopafstand, voor mtb liefhebbers mooie paadjes bovenaan de berg.
Mooie plek, maar 's avonds kwam de politie vertellen dat kamperen niet toegestaan is. Iemand uit het dorp had gebeld omdat ze een kampvuurtje zagen. Het vuur moest uit maar we mochten wel de nacht doorbrengen als we de volgende ochtend meteen vertrokken. Opzich prima plekje, dus je zou het erop kunnen gokken ;), eigen risico.
Mooie camperplek met leuk afdakje in minder inspirerende omgeving. Wel hebben we tijdens een wandeling langs een beekje vol karpers ook een bever gezien! Prima voor op doorreis of om je een dagje te vermaken. De eigenaar komt langs om een plastic zakje met je kenteken erop en een briefje erin waarmee gevraagd wordt om een vrijwillige bijdrage.
Sitecode: 101985
Mooi plekje! Leuke wandeling naar de waddenzee over een graspad door de weilanden. Goede voorzieningen.
Je kon zonder aanmelden op de parkeerplaats van de kinderspeeltuin gaan staan. Niet een interessante omgeving, wanneer je niet naar de ponyhof gaat.
Mooi plekje bij zwemmeertje! GEEN officiële stortplaats voor afvalwater en cassettetoilet! Toilet- en douchegebouw was dag en nacht geopend. Ze vragen om een vrijwillige donatie voor schoonmaak en onderhoud.
Mooi plekje voor als je op doorreis bent. Langs een weg waar je door iedere hond achter tuinhek blaffend begroet wordt als je een stukje gaat wandelen. Wij betaalden 6000 HUF met kortingskaart. Voor €5,00 kan je gebruik maken van de de wasmachine.
Ruime GRATIS parkeerplaats. Donau op loopafstand. Toiletgebouw overdag geopend. Kasteelbezoek is de moeite waard en kost slechts €8,00!
Mooi uitzicht op de bergen. Mooie en pittige bergwandeling gemaakt. Woensdagmiddag was er een voetbalwedstrijd van kinderen, met fanatieke voetbalouders die hen met trommels aanmoedigden. Voor vertrek deed de watertap het niet meer, hij wilde onze muntjes niet meer accepteren. Bij aankomst deed deze het nog wel. Ook anderen hebben we hier gebruik van zien maken. Hopelijk was het een eenmalige storing.
We hadden ons niet verdiept in de omgeving en werden verrast door het kleurrijke, sprookjesachtige stadje en wijngaarden in de omgeving waar het leuk fietsen was. Bij aankomst bleken de officiële camperplekken bezet te zijn en hebben wij een nacht op de parkeerplaats gestaan. De volgende ochtend konden we verplaatsen naar een plek met elektriciteit, waar we gratis de restjes stroomtegoed van de vorigen konden opmaken.
Wij hebben genoten van dit mooie plekje tussen de boom- en wijngaarden. We voelden ons al gauw thuis onder het afdakje met uitzicht op de ondergaande zon tussen de bomen door. We werden hartelijk verwelkomd met een welkomstdrankje en abrikozenjam! Na een flinke regenbui was de oprit glibberig, maar de eigenaar was erg behulpzaam. We konden zowel met euro's als HUFs betalen.