Agriturismo Monte del Vento

Camperplaatsen

• Stroom

rieko

jun 2023

hier wordt je niet hartelijk ontvangen. nare mensen en eten was er niet. werden niet weggestuurd maar zijn toch verder gegaan omdat meneer het liever niet meer had.

Derover

aug 2018

slecht eten. onsympathieke eigenaar en personeel. slechte service. chaotische en vuile omgeving, maar baddest was muggen (honderden) tijdens de nacht. dieren van de agriturismo lijken niet erg blij met deze hitte. telefoonnummer is fout.

GuusS

mei 2018

Voel je Italiaan tussen de Italianen. Op zaterdag komen wij met onze kleine camper hier aan. Mooi uitzicht over de olijfboomgaarden en klaprozen. Het leek alsof hier het seizoen nog niet begonnen was. Bij aankomst gaven we aan wel te willen eten in het restaurant. Toen we er eenmaal zaten en uit de menukaart onze gerechten bestelden was de tent vol! Heerlijk en goedkoop eten. Een aanrader!zeer gastvrije ontvangst. Sanitair, gedeeld met restaurant is schoon maar kan upgrade gebruiken. Kosten €20,- voor 24 uur. Wij waren er op zaterdag en het was heel druk met gasten voor het restaurant. Mooie houtoven voor de pizza. €42,- 2 gangen, desert, koffie en huisgemaakte grappa (fles op tafel).

Strada Provinciale 96

70013, Castellana Grotte, Italië