@GuusS
- Karmann Mobil Davis 620
- 2012
- Buscamper
let op: de toegangsweg via het bos/park is afgesloten, daardoor konden wij deze plek niet bereiken. via de andere kant blijkbaar.
dubbel gevoel, een prachtig mooi bos wat 100% de moeite waard is. de camping is wat verwaarloosd en dat is echt jammer. personeel is vriendelijk en behulpzaam. reden om na 1 nacht te vertrekken is dat blijkt dat het hier stikt van de dennenprocessierups, zelf in het toiletgebouw.
prima plek om te overnachten. het is rustig en veilig. de Policia Local, Policia National en de Guardia Civil komen met grote regelmaat voorbij. het beste sta je aan de randen waar een beetje gras is. het is verleidelijk om tegen de weg te gaan staan vanwege het zicht op de zee, maar daar is het modderig en als je ook nog vlak bij een van de drempels staat is de nacht wat minder stil. Lekkere Sangria bij de Sunahara Beach Club.
Wij waren op zoek naar een CP voor een paar nachten en belden verschillende plekken, allemaal vol. Hier ook. Meteen na deze mededeling viel de verbinding weg. Tot onze grote verrassing werden we terug gebeld, als we geen stroom nodig hebben is er nog wel een plekje. Gine en David zijn hele lieve, betrokken en gastvrije mensen. Wij hebben een heel prettig verblijf gehad, helaas hadden ze maar voor 2 nachten plek. We komen graag nog eens terug.
helaas, helaas, bijna 2 uur rond gereden en misschien wel bijna daar geweest, maar uiteindelijk opgegeven. heel jammer, want we hadden ons er erg op verheugd. spannende rit, zeker toen we een andere camper met aanhanger tegen kwamen op een steile helling die ook naar de camping op zoek was. zowel met de TomTom en Google Maps is het ons niet gelukt. niet op adres en ook niet met de GPS-coördinaten.
Een prima plek voor een overnachting in een werkelijk prachtige omgeving. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, ze spreken zelfs een beetje Engels en Duits. Het eten was oké, maar wij waren niet zo enthousiast als andere reviewers. Op het ruime parkeerterrein is 1 stopcontact beschikbaar.

Sitecode: 20053
Voel je Italiaan tussen de Italianen. Op zaterdag komen wij met onze kleine camper hier aan. Mooi uitzicht over de olijfboomgaarden en klaprozen. Het leek alsof hier het seizoen nog niet begonnen was. Bij aankomst gaven we aan wel te willen eten in het restaurant. Toen we er eenmaal zaten en uit de menukaart onze gerechten bestelden was de tent vol! Heerlijk en goedkoop eten. Een aanrader!zeer gastvrije ontvangst. Sanitair, gedeeld met restaurant is schoon maar kan upgrade gebruiken. Kosten €20,- voor 24 uur. Wij waren er op zaterdag en het was heel druk met gasten voor het restaurant. Mooie houtoven voor de pizza. €42,- 2 gangen, desert, koffie en huisgemaakte grappa (fles op tafel).