Camping La Masseria

• Stroom

Domenico61

jul 2025

mooie grote camping , weinig douches . mooi zwembad . slecht internet, hebben voor twee computers extra internet bijbetaald voor 4 dagen 22€ alleen cash te betalen. Eind Juli 70€ per nacht betaald .!!

svelsing

mei 2025

Een sacherijn achter de computer hielp mij half en wachtte toen op zijn collega die het moest overnemen. Collega was super aardig maar bracht ons ‘s middags op kosten door te zeggen dat de shuttlebus reed en die ging niet. Toen moesten we een dure taxi nemen om toch het oude centrum te kunnen zien. Douches waren te weinig en kapot. Toilet gebouw dicht , 1 maar open. geen fijne camping , ook bij vertrek sacherijnige dame. kom nooit weer !!

mooie camperplaats . wij waren hier 1 nacht op doortocht en betaalden 25 euro plus 1 euro tax. Men krijgt ook per persoon batch voor gratis museum te bezoeken in Gallipoli, wisten wij niet vooraf en konden er dus geen gebruik van maken. Op de camping goeie douches en erg mooi zwembad.

via tenuta di torre sabea

73014, Gallipoli, Italië

de prijs van 26-8 tot 31-12 is € 20. + € 3. toeristenbelasting. camping met shuttle-service naar stad - supermarkt en strand 200m - naast aquapark - centrum 3km

26 aug t/m 31 dec

29 jun t/m 19 jul

18 aug t/m 25 aug

Toon alle tijden en prijzen