@svelsing
- 2022
prachtige rustige plek om te gaan staan. neem een afslag eerder richting een camping vlakbij deze plek en je rijdt over een mooie net geasfalteerde brede weg naar de camperplaats.Alleen het laatste stukje tussen de olijfbomen is grind en hobbelig. Alle voorgaande revieuws kloppen alleen hebben wij prima koffie ( 1200w) en waterkoker (850w) kunnen gebruiken maar doe het in hele kleine porties(2 kopjes met cupjes)
Een sacherijn achter de computer hielp mij half en wachtte toen op zijn collega die het moest overnemen. Collega was super aardig maar bracht ons ‘s middags op kosten door te zeggen dat de shuttlebus reed en die ging niet. Toen moesten we een dure taxi nemen om toch het oude centrum te kunnen zien. Douches waren te weinig en kapot. Toilet gebouw dicht , 1 maar open. geen fijne camping , ook bij vertrek sacherijnige dame. kom nooit weer !!
vriendelijke ontvangst en mooie plaatsen voor de campers. sanitair schoon en €1 voor 5 min douchen.Jammer dat de douches vanmorgen steenkoud waren. Je kunt lopend naar Matera en de grotten of 2x per dag gratis met de bus van de eigenaar. ‘‘s morgens kunnen brood bestellen. prima plek om te staan.
ligging van de camping is uitstekend. je kunt lopend naar de mooie stad Sorrento met haar vele terrasjes en winkels. Ook ideaal om de Amalfikust te bezoeken per boot. De plaatsen zijn niet al te groot en de receptie is behulpzaam en altijd vriendelijk. De douches zijn warm en goed. Wifi is slecht bereikbaar. De prijs is van 1 oktober tot 1 oktober volgend jaar €14.- p.p Camper €16.- incl all . tax €1,50 Camping heeft een zwembad is in onderhoud.
erg vriendelijke ontvangst,we mochten zelf een plekje uitzoeken aan de Tarn. Prachtige en schone camping direct aan de Tarn met ligbedden en heerlijk rustig. Ook zwemmen in de rivier goed te doen. Een klein paradijsje👍
dit is een ideaal gelegen camping in de bossen en dichtbij Boedapest. Met de bus ben je in 25 min in het centrum. 65 + reist gratis. Je wordt op de camping uitstekend begeleid door Marta die alles uitlegt over de stad en door haar zoon Gabor die je overal mee helpt. Op de plaats zetten van de camper, het storten van grijs water, je veilig van de camping afbrengen. De toiletten en douches zijn verouderd maar altijd schoon. Aanrader dus.
Sitecode: 52023
camping is weer open vanaf Pinksteren. je staat midden op een grasveld omringd door allemaal huisjes. camping dichtbij oude centrum en uitzicht op een mooi slot. douches extra betalen, verder alles simpel wel schoon maar oud. prijs €28 camper en 2 personen is aan de hoge kant voor wat de camping te bieden heeft.
Camping ligt dichtbij Krakau en heeft mooi plaatsen in het groen. douches goed en toiletten WiFi slecht en doet het ‘s avonds niet. ontvangst niet vriendelijke vrouw. prijs voor camper en 2 personen voor twee nachten €100.- Veel te duur voor wat de camping je te bieden heeft.
vriendelijke ontvangst, ging tussen de middag eerder open omdat er veel mensen stonden te wachten. je kon zelf een plek uitzoeken. toiletten en douche schoon. prima verbinding met de bus naar de mooie stad en terug.
Top camping, vriendelijke ontvangst met veel informatie over de omgeving en een handige app. Plaatsen zijn groot op een mooi grasveld met prachtig uitzicht. toiletten brandschoon en WiFi aanwezig. prachtig fiets en wandel gebied, echt een aanrader.
top camping met ruime plaatsen en goede WiFi overal. ook mooie binnen speelplek mocht het weer slechter worden prachtig schoon toilet gebouw met goede douches. erg mooie omgeving om te fietsen of te wandelen en de vriendelijke eigenaar geeft je alle informatie mee. Deze camping is een aanrader om tot rust te komen.
Sitecode: 19690
Marianne is een top vrouw voor haar camping. Alles is perfect geregeld en super schoon. op de toiletten overal ontsmetting, zeep en een klein handdoekje. Op de camping goede WiFi en TV aansluiting, maar ook vlonders voor de slechte plekken. Wij werden met onze Camper erg vriendelijk ontvangen door Marianne. Helaas moesten we eerder weg door een mankement aan onze Camper maar we komen zeker nog een keer terug. Waren alle campings maar zo netjes👍
prima camping,eenvoudig schoon. toegang smal plekken perfect niet op elkaar en gezicht op meer lukt meestal wel. klein terrasje voor drank en fris maar mag je ook meenemen naar je plek. prima zwemwater. fijne omgeving om te met fietspaden langs het meer. rustige camping geen auto en trein te horen. wij komen zeker mogen keer terug
uitstekende plek aan zee. vriendelijke ontvangst goede douches en toiletten en eigen strandje aan zee. een aanrader !
heel goede camping. vriendelijke ontvangst de dame loopt met je mee om alles uit te leggen. plaats mochten we zelf uitzoeken, alles in de schaduw onder de naaldbomen. prima douches en lekker zwembad op de camping. een heel groot fijn zandstrand op 200m met een prachtige zee en weinig mensen. lekker brood op 300m kortom alles voor maar €18.- met ACSI pas. een aanrader!!
parking plaats verboden te staan tussen 22.00 uur en 07.00 uur. 200 m verderop is een prima camping municipal. goede douches. plaats mag je zelf uitzoeken ook veel schaduw plekken en mooi vlak alles. brood aan de haven 1km verder.
erg drukke en groot park. mooi strand maar dat is ook alles. Geen warm douche en afwas water. Erg vieze toiletten overal rond geplast etc. ‘s morgens lange rij voor brood dat direct op was. Dure WiFi schandalig, gauw overslaan dit park en kleiner en schoner elders gaan staan met gratis WiFi.