@camperplezier1955
- Knaus
September 2026
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
De CP is op loopafstand van het gezellige centrum en bezoek kasteel. Er zijn ruime plaatsen en servies mogelijk behalve stroom. Rustige ligging
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Jammer, mooie grote plaatsen dicht van het centrum en vesting maar de verwachte servies verloederd en stuk. Enkel vuilwater lozen waar voorganger wc in geloosd heeft. ...Het kan als iedereen meewerkt zo mooi zijn.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima plaats. Wij verbleven hier 2 nachten. Mooie wandelingen rond de abdij. Met de fiets naar Namen langs de Samber 12km leuk om te doen en Namen te bezoeken zonder parkeer stress
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie rustige plaats, echter geen WiFi. Een afvalbak is er ook niet ... Leuke fietsomgeving.
Augustus 2026
Rustige verrassende plaats, nette camperplaats, mooie omgeving. Alleen jammer dat de plaatselijke bevolking,wandelaars met honden de kakjes niet opruimen.
Juli 2026
Wat een gedoe om aan wat water te geraken. Onnodig moeilijk toch.... Kan simpel met een bankkaart maar sommigen maken het graag ingewikkeld.
Juni 2026
mooie plaats maar weinig schaduw. stroom mogelijk mits aankoop jeton 6 euro voor 12u stroom. jeton verkrijgbaar iets verderop in het stadhuis. jammer , vinden wij iets te omslachtig.
Mei 2026
in fuente op de parking aan de kabellift mag men niet meer overnachten....kleine campers kunnen er we staan overdag
wat een mooie plaats. wij hebben hier 2 dagen genoten. mooie wandelingen gemaakt een aanrader dus.
wij verbleven hier 4 nachten. Een echte aanrader om Veurne en de kust te bezoeken met de fiets prima te doen. Het camperpark is mooi verzorgd,mooie plaatsen met alle voorzieningen. veel groen en leuke loop- wandelpiste alles zeer mooi onderhouden. Bravo veurne.