Agriturismo Salinola da Fabio

Camperplaatsen

P

Pierre-Rouge

1 weken geleden

41 € om op een zandplek te mogen parkeren 😲. Water kan je in Puglia overal gratis krijgen en stroom haal ik uit mn Accu's. Parkeren kan je overal ook gratis en dan zelfs op een harde ondergrond! Dus waarom zou ik 41€ in naseizoen (te koud om te zwemmen in het "mooie" zwembad) betalen 🤔

densjoric

jun 2025

nee dit is gebaseerd op de kamerverhuur. mensen ontvangen je vriendelijk maar blijft het bij. je maakt gebruik van de wc en douche bij het zwembad maar de camperplekken zijn niet echt aangelegd en je staat op of een parkeerplaats of een daar achter afgelegen grindplek voor ons geen charme te behalen daar en zeker niet voor 40 euro !!!!!

Blusbenz

jun 2025

Gezellig aangeklede CP. Prachtig zwembad waar je wel extra voor betaald ( zonder zwembadgebruik 28 € en met 40€). Heeft in t geheel een luxe uitstraling. Wij hebben geen portapottiplaats of andere camperservices ontdekt wat een probleem kan zijn als je langer staat. Voor 1 nacht prima. Ontbijten en diner (35€) mogelijk. Vriendelijke ontvangst.

Contrada Salinola

72017, Ostuni, Italië