@densjoric
- 2019
- Fiat Ducato Poosl Trenta
- 2021
- Buscamper
komen op zaterdag middag na 1600 uur aan. Niemand aanwezig staat alleen briefje na 1600 aanwezig??? en zomaar een ander briefje vandaag gesloten? op site niet gezien? gebeld en bevestiging gesloten? heel de wijde omgeving allemaal dicht? zonder reden ? geen feestdag of zo? dan maar doorgereden.
We hebben hier 1 nacht gestaan na bezoek aan de Gemerbahn. Mooie plek met 2 simpele toiletten. In de avond komt er iemand langs om te kijken of je betaalt heb. Er liggen voldoende wiggen om je camper vlak te zetten. Je kan water pakken achter de grote rots. Even je kenteken op een envelopje schrijven en het bedrag van 25 euro per nacht daarin doen en deze envelop in de daarvoor bestemde bus doen.
Sitecode: 41980
Prachtige plek om te staan en om mooie wandelingen te maken. 's avonds heerlijk rustig. Geen voorzieningen behalve afval container en natuurlijk de slager voor vlees op de gereedstaande barbecues.
nee dit is gebaseerd op de kamerverhuur. mensen ontvangen je vriendelijk maar blijft het bij. je maakt gebruik van de wc en douche bij het zwembad maar de camperplekken zijn niet echt aangelegd en je staat op of een parkeerplaats of een daar achter afgelegen grindplek voor ons geen charme te behalen daar en zeker niet voor 40 euro !!!!!
goede camperplek met gastvrije familie. echt iedereen draait mee in het bedrijf. heerlijk plek onder de bomen en geweldig gegeten met goede wijnproeverij erbij. top georganiseerd Rosa. gr de valkies
prachtig gelegen camping/ camperplek wij mochten op het mooiste plekje staan en werden vriendelijk ontvangen en kregen goede tips. lekker brood is bestelbaar en douche en wc prima nieuw en schoon. Al met al een pracht plek gr de valkies
Wij stonden hier 1 nacht, een mooie camping waar je hem niet verwacht. Alleen vonden wij dat er voor de 30 euro die wij betaalde wel wat warmer water uit de douche had mogen komen, ook de sproeier zal een keer vervangen moeten worden want de sproeier gaf maar een klein straaltje.
Prachtige camping met een verschillende velden. Grote plaatsen sommige wel wat glooiend maar goed te doen. Direct langs het coast pad en dicht bij de plaats waar vanuit de boot naar Skommer Island vertrekt. Douchen met 50 penny muntjes.
Wij waren er vandaag de helft van de plekken waren niet beschikbaar en je staat ergens achteraf voorbij de vuilnisbakken. Geen leuke plek
Lekker dicht bij het centrum maar de betaalautomaat is wat lastig vinden het is dat een ander mij erop wees anders had ik hem nooit gevonden. Er staat een zwarte paal vlak bij de nieuwe ingang die nog niet open is daar kan je het kenteken invoeren en betalen.
Super gastvrije eigenaren die alles voor je willen doen niets is teveel. Er is naar 1 douche/ toilet maar daar komt verandering in heeft Marcel mij laten weten. Maar dat was voor ons geen probleem. Mooi uitzicht op de bergen om je heen.
prachtige locatie, vriendelijke receptie, 3 verschillende prijsklasses qua ligging plek, is dus een vanaf prijs, kan dus behoorlijk oplopen in dagtarief, schoon sanitair, vriendelijk en lekkere gerechten bij restaurant