@Blusbenz
- Mercedes Vario 811
- 1992
- Mercedes
- Buscamper
Ruime plaatsen 4mtr breed. Nu rustig met maar 10 campers. Luxe sanitair. Stoom en waterpunt op plek. Via barcode bij toilet allerlei extras beschikbaar zoals een digitale leesmap met tijdschriften, fietsknooppuntenroutes, bijzonderheden over Roermond. Wakeboardbaan maakt plek levendig. 35 euro is veel maar je hebt er wat voor.
Rustige camping bij mooi stadje met kasteel. Veel wandelaars met tenten toen wij er waren. Weide was mooi om te staan maar wel vochtige ondergrond dus bij regenachtig weer drassig. Sanitair prima.
Mooie plekken aan het meer! Zwemstrandje voor de deur. Fietsen meer rond is 8km. Geen gebruik gemaakt van voorzieningen behalve grijs waterloosplaats. Barretje met terras waren gesloten. €15,- 2 pers. zonder stroom.
Leuk staan aan de oever van de Elbe. inderdaad kort steil hellingen wat misschien voor hele lage campers een probleem kan zijn. Via app betaald (account aangemaakt want zonder lukte de betaling niet) €6.50. Weinig voorzieningen maar voor ons genoeg.
Kleine camping met alles erop en er aan. Heel verzorgd en schoon. Kruidentuintje voor de pluk bij de ingang. Minizwembadje! Leuk stadje via groene gordel op 2km afstand te bereiken. Meer is via hek vanuit camping te bereiken, wij vonden het niet echt een zwemmeer vanwege troebel water en wier. 35€ Voor nacht 2 pers + stroom.
Goed aangelegde cp met ruime verharde schaduwrijke plaatsen aan het meertje. Via olifantenpaafje (30 m) naar strandje met helder water. Goed te zwemmen. Cablepark met restaurantje aangrenzend. 1Wc, pp loosplek + waterinname. Stroom mogelijk tegen betaling. Inchecken gaat makkelijk via parkeerpaal 17,50 voor 24u. Goed fietsgebied!
Hele schone en verzorgde cp waar wij vriendelijk ontvangen werden. Restaurant en barretje bij de kabelbaan met een wit zandstrandje erbij met ligstoelen. Verder betaal je alles apart behalve de toiletten. Fietsen naar stad is ong 6km.
Hele sfeervolle camping, aangekleed met karakteristieke versieringen.... niet Elbe maar de caribbean styl! Palmen papagaaien etc. Sanitair oke. Mooie omgeving met sluis naast camping en groot hotel met strandje aan de overkant. Domitz 1,5km. Lidl 100 mtr.
Sitecode: 19823
Grote rustige camping waar wij vlak bij het meertje mochten staan. Er werd gezwommen daar. Op terrein grote overdekte picknicktafels. Verzorgd restaurant, soort kantine met boekenkasten en kinderspeelgoed. prima sanitair(betaald)
Snelle ontvangst, wij konden na betaling ( zonder gegevensuitwisseling of bon) metteen naar het eerste trekkersveld. Strandje voor de deur, nu gratis maar veel bouwwerkzaamheden rond strand en camping. Sanitair prima en gratis. Bbq toegestaan.
Kleinschalige cp die prima onderhouden is, ook sanitair schoon. Ruime plaatsen op gras.1 nachtje gestaan op doorreis.
Voor de 2e keer hier...oase van rust! Heel smaakvol aangeklede camperplek! Na een lange reisdag werden we hartelijk ontvangen op de eigenlijk volle CP. Toch een plekje gekregen. Heerlijke douche, alles zo schoon! Top!
Sitecode: 2058
Fijne ruime camping met plekken aan de oever van de Saône. Zelf plek zoeken als receptie gesloten is. Centre Commercial op 5 min fietsen. Geen diensten van camping gebruikt behalve sanitair (prima). Heel dicht bij A6 maar geen geluidsoverlast.
Camping met grote plaatsen in de schaduw. Meer kan gezwommen, gewandeld en gevist worden. Grote Intermarche vlakbij. Barretje op terrein. Goede wasmachine en droger. € 20 euro met stroom 2 pers. en camper. Wifi betaald.
Camping vlakbij snelweg (hoor je ook hele tijd + afremmen en optrekken van de vrachtwagens bij tolpoort). Goed voor op doorreis dus. Lekker zwembad! Verder verzorgd en nu nog rustig qua bezetting. Grote plekken voor grote campers. 41,40€ voor 2 pers+camper met stroom.
Fijne camperplaats aan zee. Wij stonden bij ingang camping en restaurantje met perfecte WIFI. Mix van langblijvers en dagmensen. Heel dicht bij leuk centrum van t stadje. Supermarkt in de buurt. Ook plek voor grote campers. Was niet te vol.
Top plek met alles er op en er aan! Verzorgd en schoon, lekkere douches (0,50€). Leuk om via fietspad 3,5km naar Fano te fietsen. Heel veel vuurvliegjes GEzien in de avond! Weg en trein geven wat geluid maar wij hadden daar geen last van. Hele goeie WIFI.
camping direct aan de waterkant met een weg ertussen. Mooi stroomt met lichtstoelen wat niet als het druk is. Goed zwemwater. Plaatsen zelf zijn niet heel riant maar wel prima. De camping ligt tussen flats gepropt en heeft veel vaste staplaatsen maar goed dat is het beeld van een echte Italiaanse camping. Sanitair is wat verouderd. Zwembad gesloten tussen 1 en half 4 's middags. Campinggasten en ontvangst allemaal erg vriendelijk.
Een weitje voor de ingang van de camping met twee toiletten een douche en een afwas plaatsje.Geen schaduw. Grote plekken. Camperserviceplek aanwezig. strand is 800mtr en mooi met zand en strandstoelen. Zwembad is gesloten. Klein winkeltje. Voorzieningen op Camping niet gebruikt.
Sitecode: 20128
Parkeerplaats aan zee bij bar waar een deel voor campers is gereserveerd. je kunt gratis zwemmen inzet maar als je op strand wil verblijven moet je 7€ pp betalen voor parasol en ligbed. Wij stonden met camper (20€) alleen en voor 1 nacht prima. Donderdags grote markt in dorp vlakbij. Vlak fietsen langs zoutpannen.
Verzorgde camping op rots met beneden rotsen aan zee waar je goed kan snorkelen. Fietspad langs camping om stadje te bezoeken. Mooi nieuw sanitair.
Gezellig aangeklede CP. Prachtig zwembad waar je wel extra voor betaald ( zonder zwembadgebruik 28 € en met 40€). Heeft in t geheel een luxe uitstraling. Wij hebben geen portapottiplaats of andere camperservices ontdekt wat een probleem kan zijn als je langer staat. Voor 1 nacht prima. Ontbijten en diner (35€) mogelijk. Vriendelijke ontvangst.
Sitecode: 20356
Naast een parkeerplaats is een speciaal gras -en olijfbomen gebiedje voor campers. Er is stroom, warme en koude douches, wasmachine, een koude douche op het terrein zelf (schoon). Wij zijn vriendelijke ontvangen. Er is een pad door een dennenbos naar het strand en aan het einde van het camperveld is een klein gezellig barretje. Redelijk vlak terrein. 20€ 2pp pn.
Ingang camping lastig te vinden. Volg coördinaten en rijdt kleine parkeerplaats op. Als je denkt dat je fout zit zit je goed want een klein weggetje gelijk links is naar ingang. Levendige camping in weekend. Veel activiteiten in en om zwembad. Als je je daaraan ergert ( + muziek en veel enthousiaste kinderen ) kan je beter doorrijden. Wij vonden 't voor keertje prima. Met ACSI card 29 euro 2p pn. shuttle nr dorp 1x p.u.
Camping heeft plaatsen verspreid onder de bomen, geen vakkencamping dus. Vriendelijke ontvangst, alleen Italiaans sprekend. Strand en weg ernaar toe matig (was net bermbrand geweest dat groot gebied blakerde). Sanitair schoon. Duidelijk nog voorseizoen : weinig gasten wel veel verlaten caravans van vaste gasten. 27€ 2 pers 1 nacht + stroom
Hele schone! ruime camping. Veel bungalows met een apart veld voor tenten/caravans en campers. Harde ondergrond. Groot zwembad met ligstoelen was open. Prachtig groot strand met ligstoelen en goed zwemwater . Voor kinderen leuk...speeltuintje, en in zomer animatie. 2 pers camper stroom =25€. Wifi verbonden zonder internet...Winkelcentrum vlakbij.
Prima camping met ruime plaatsen. Vriendelijke ontvangst! Lekkere warme douches. naar strand is even holletje af lopen naar een kleine baai. Wassen kan in 40 minuten programma voor 4 euro...niet echt helemaal schoon met zo'n kort programma maar wel weer fris. wij betaalden 15 euro 2 pers. p.n. Superleuk om naar stadje te lopen met veel terrasjes en het kasteel.
Stapelaars tussen oude olijfbomen met prachtig uitzicht over de vallei. Na alle wat drukkere strandcamping een oase van rust. Vriendelijke ontvangst. Met 2 p camper stroom en Ascikrt 30 euro. Zoutwaterzwembad met ligstoelen en leuke zitjes hier en daar op het terrein. Schoon en goed onderhouden.
5 sterren voor de voorzieningen op het terrein. Mooie Verschillend geprijsde plaatsen onder schaduwdoek. Wij betaalde voor de plek 4a 25 euro p.n. met 2 pers. + stroom (+ asci). Omgeving buiten camping is saai Veel afval in de straatjes en denk veel vakantiehuizen want in mei nu niemand te zien. Klein supermarktje op loopafstand. Als je van zeer verzorgde camping houdt en het strandleven...zeker aanrader.
Half mei betaalden wij 15 euro zonder water en stroom ( anders 25 euro). Ruime plaatsen direct aan zee en tussen de zoutpannen. Aparte omgeving. Veel campers stonden buiten het terrein verder naar de punt maar daar was het s' avonds wel een af en aanrijden van autootjes. Denk ik niet de bedoeling daar vrij te staan...zal in de toekomst dus wel weer een slagboom komen.
Ben je een beetje avontuurlijk aangelegd en hou je van een boscamping met echte bosgrond en veel bomen dan is deze camping geweldig. Heb je een camper die groter is dan 7mtr, recht moet staan in een vak op een gegarandeerd harde ondergrond dan kan je beter iets anders zoeken ( zijn wel paar grotere plekken). Advies hoe en waar te staan kan je bij vriendelijke receptie vragen.
2 Nachten voor 69 euro (2pers met stroom en water op de plek) met veel plezier gestaan. Prima sanitair. Speelplaats, restaurant, winkel open maar zwembad nog dicht. Leuk om naar stadje te fietsen langs de kust. Strandje recht tegenover ingang camping.
Groot verhard parkeerterrein vlak aan de kustlijn. Heel apart wit kiezelstrand. Geen kampeergedrag toegestaan dus niemand heeft stoeltje bij de camper buiten staan ( wordt gecontroleerd). Op een warme dag gewoon stoeltje mee en 40 mtr verderop op strand zetten ;). Als je boodschappen bij je hebt, en zelfvoorziening bent: prima plek. Wat strandtenten die open zijn en een kitesurf spot iets verderop!
Mooie plaatsen die normaalgesproken stroom hebben maar door de landelijke stroomstoring dus vandaag niet. Vriendelijke ontvangst en er werd alle moeite gedaan om de ongemakken van de stroomstoring te verhelpen. Ligt vlakbij dorpscentrum en t strand. Uitgebreide Nederlandse bibliotheek!
Prima camping zo in het voorjaar als je op doorreis bent. Best grote plekken die we zelf uit mochten zoeken. Prima sanitair en veel wandelgelegenheid in de directe omgeving. Met ACSIkaart 24 euro.
Verzorgde camping met klein zwembadje. Leuk is dat je zo vanaf de camping het oude stadje inloopt. Mooi historisch centrum met smalle straatjes aan de rivier. Plaatsen zijn groot. Ontvangst zeer vriendelijk. Broodbestelservice. Zaterdags grote markt gelijk buiten camping.
Rustige goed verzorgde camping met vriendelijke eigenaar. Zwembad nog niet in gebruik. Lekkere douches! Grote plaatsen, wij stonden aan rivier met kleine stroomversnelling voor onze deur! Weinig winkels in de buurt dus boodschappen even onderweg doen.
prima camping voor de doorreis of twee nachten te blijven stadje en winkels op loopafstand / er zijn plaatsen met uitzicht op de rivier / vriendelijke beheerders
goede prijs kwaliteitsverhouding vriendelijke ontvangst/ prima toiletgebouw / duidelijk een plaats voor doortrekkers / prima wandelen in de omgeving / aantrekkelijk stadje
Een op en top verzorgde camperplaats dichtbij het centrum van Den Bosch. Omgeven door een wilde bloemenberm. Inchecken gaat via de automaat kan ook met de aanuit app waarmee je ook je stroom kan inchecken. Heel schoon en verzorgd sanitair met heerlijke douches. Prijs aan de hoge kant maar je hebt er ook wat voor! Zelfs houten tegels voor de ingang van de camper als het terrein nat is.
Prima camperplek aan de jachthaven, eenvoudig sanitair met douches en wasbakken. Vriendelijke onthaal door de beheerder. (je hoeft niet aan te melden tussen 17 en 19 uur wordt het geld geïnd aan de camper. Als er niet aan de waterkant gewerkt wordt kan je via de dijk naar het centrum fietsen.
€22 euro p.n. betaald. Hele grote, camping met grote plaatsen onder bomen. Bijzonder dat hier in september alles wat er is ( restaurantje, snackbar, midgetgolf, springkussen, jeu de boulesbaan, mooi zwembad met glijbanen) ook open is. Bos grenst meteen aan duin met strand. Zo'n camping waar alle zeeppompjes gevuld zijn, het water echt warm is en er altijd wc papier hangt ;). Fietspad naar dorp la Palmyre 4km.
Op deze camping kan je met uitzicht op zee staan aan de buitenrand. Lekkere grote plaatsen! Oud maar schoon sanitair. Buitenzwembad was open. Leuk om vanuit de camping naar Ile Madame te wandelen of fietsen (1,5km). Kan alleen bij eb dus even uitkijken anders moet je terug zwemmen! Broodjes te bestellen, kleine eetgelegenheid. Prima fietsen langs zee naar dorpje. Met ascikaart 2 pers met stroom en goeie WIFI 18 euro betaald.
goede plaats bij het zwembad / kosten afrekenen bij de kassa van het zwembad €5,- het onderhoud van de plaats gaat wat achteruit/ bij regen wat blubberig en 1 stroompaal al langeretijd defect
de parkeerautomaat en het kantoor van de havenmeester zijn in de jachthaven op het water / als het hek gesloten is dan even bellen
Mooie grote plek op een natuurlijk(gras bloemetjes etc) aangelegde parking bij het zwembad. Verharde plekken met uitzicht op korenvelden. Edeka 50mtr afstand. Zwembad gesloten ivm slecht weer. Vrijwillige bijdrage wordt gevraagd . Geld kan in potje bij informatiebord....Laat je waardering blijken door dit te doen zou ik zeggen;).
Leuke camperplaats aan de rand van het water. Voor twee personen en camper €20 betaald die rond 6 uur bij de camper wordt opgehaald. Voor douche en toilet krijg je een code dan, sanitair was schoon. Geen stroom. Vanaf de camperplaats loop je zo het stadje in.
Camperplaats Hammie is voor de camperaar Jammie! Landelijke kleinschalige camperplaats die je vlakbij het centrum van Enschede toch de rust van het landelijke geeft. prachtig en verzorgd sanitair. Alle voorzieningen aanwezig verder. Kindvriendelijk door de kippen, duiven, kalkoen en zwijntje op het terrein. Vriendelijke eigenaren die weten wat een camperaar wenst. Mooi wandelen en fietsen.
Cp vlakbij binnenstad, vanuit cp wandelpad langs Weser naar centrum (dichtbij 5 min lopen). Openluchtzwembad 50mtr. Grote plaatsen. geen sanitair wel stroom en chem. toilet leesplezier. Volop gezellige eetgelegenheden om de cp.
niet toegestaan voor zwaardere campers boven 4200 kgr
Mooie verzorgde camping waar we vriendelijk ontvangen werden. Prima sanitair! Mooie bosomgeving!
Goed onderhouden CP naast petanque vereniging. Toegang via ticketautomaat dus niet gebonden aan aankomsttijd. (24 u). Bij wegrijden code scannen in zelfde automaat. Verharde ruime vakken. Afval lozen, chemisch toilet legen en waterinname mogelijk. Geen toiletten ontdekt. Pad langs de Loire naar Reims (als het water niet te hoog staat).
Sitecode: 71934
Mooie rustige plek aan het kanaal. Bootjes langs de oever! Goede mogelijkheid om je vuil te lozen. Kalm dorpje. Echt een plekje om op de bankjes je boek te lezen in het zonnetje ( is niet inclusief op deze plek). Boekenkasten wel!
Mooi aangelegde camping met veel groene beplanting en bloemen. Vriendelijke ontvangst. Grote verharde plaatsen, speeltuintje en recreatieplek. Dorpje wandel je zo in. Prijs 12 euro excl. stroom.
Deze camping is zoals je een camping wil zien: Vriendelijke ontvangst, schoon en sfeervol sanitair, grote plekken die beschut zijn aangelegd! Leuk klein restaurantje met een terrasje buiten. Heerlijke salade gegeten en heel betaalbaar! Wandelen kan goed via bospad dat helemaal overgrote is door bomen. Beetje heuvelachtig met de benenfiets maar met een etiket goed te doen denk ik.
Hele grote maar toch ruime camperlek. Prachtige locatie voor wandeling naar pointe du Raz. Wandelen en fietsen met routebordjes. Restaurantjes bij cp met redelijk goed eten. In de zomer denk ik vol en druk maar in sept. gezellig druk met de shopjes en terrasjes. 15 euro bij uitrijden betalen voor een nacht. Alleen parkeren 8 euro.
Prima camperplaats. Smalle strook met kleine zitplek. Geen voorzieningen wel toilet op P ernaast. Prachtig zandstrand met heerlijk zwemwater voor je deur!. Terras naast de CP en creperie. Met dank aan de gemeente voor deze gratis plek.
zeer rustige plaats direct aan de zee de kust bestaat hier uit zand ronde stenen en rotsen
Kleine camperplekken met een prachtig uitzicht op het strand. De weg oversteken en je kunt metende water in als het warm is. Achter de rij campers is een grasweide met picknicktafels waar we met eigen tafel en stoeltjes gezeten hebben. Hoewel kleine plek, veel ruimte om te zitten daar en op het strand. Makkelijk parkeren met de pass' étappes. Die kan je ter plekke kopen, opladen is makkelijk aan de paal.
In Wurzburg wordt tot 7 aug aan kanaalhaven gewerkt dus parking voor campers zou niet mogelijk zijn na 3.30u 7 aug. Doorgereden naar deze rustige plek. Aan de Main met wandelpaadje erlangs en naast zwembad. 12Euro wordt opgehaald begin avond door vriendelijke beheerder. Dorpje met restaurants en afhaal op loopafstand. Geen last van trein gehad. Geen afvalloosplek kunnen vinden. Grote rechte plekken.
Eenvoudige gezellige camping met kajakkers wandelaars en fietsers, kleine tentjes verspreid langs de oever van rivier. Plek voor onze camper aan oever met uitzicht op de stroomversnelling. Sanitair ok. Ontvangst vriendelijk en Engelstalig. 520Czk p.n. 2 personen en camper zonder stroom.
Hele rustige camping met veel huisjes maar ook mooie kampeervakantie. Contant betalen. schoon verouderd sanitair met lekkere douches. Kutland om de hoek. Stad dichtbij maar met hoogtes( voor fietsen niet zo geschikt). Onverwacht lekker gegeten in restaurant op de camping: Volgens de digitale vertaler zouden we zebra krijgen en vliegende kip?? maar kregen botergare spareribs en kippenstukken met wat groente!
Camping aan de Elbe, in de stad. Wij vonden het een gezellige camping met alle mogelijkheden om te fietsen ( vlak langs de Elbe) en wandelen. Als je gevoelig bent voor omgevingsgeluid is deze stadscamping misschien niet zo'n goed idee want je slaapt onder een soort viaduct. Niet hinderlijk vonden wij. Sanitair prima. Veel gemeenschappelijke ruimten waar de tentjesgasten veel gebruik van maakten.
Ideale camping bij warm weer, vooral met kinderen. Schoon zandstrand en meer voor de deur, reuzeglijbaan in zwemdeel. Terrasje en eenvoudige gerechten op terrein. Heel rustig toen wij er waren. 28 E voor camper 2 personen + stroom.
Sitecode: 19643
Grote camping met verschillende prijzen per plek. Aan meer staan met 2 personen, camper en stroom is 1130 kr.(47€). Restaurant is deel van de week open. Wifi alleen op centrum camping en niet waar wij stonden. Goed verzorgde plekken en sanitair.. Trein naar Cheb ging niet vanwege onderhoud.
Mooie lokatie aan meer met zwemstrand, mogelijkheid te watersporten met sub, kano, etc . In weekend druk maar door de week rustiger. Klein speeltuintje. barretje met buitentafels. Er worden af en toe festivals gegeven hoorden we (techno muziekfestival b.v.). Even informeren vooraf als je hier niet van houdt;). Prima nieuw modern sanitair met douches en camperservices. Broodjes bij bistro s ochtends. Wel prijzig 35 euro
prima en unieke plaats in het zwembad. overal zitjes rond het natuurbad. Toch rustige plek, paar andere caravans en campers. Wij vonden het een bijzondere plek met goed sanitair en vriendelijke ontvangst voor de prijs van 22E.
Prachtige camperplaats in een heel mooi wandel en fietsgebied. Camperplaats is in de tuin, de tuin is al prachtig om te zien met veel bijzondere planten en vijver met koikarpers. Heerlijk rustig en vriendelijke beheerder. In het "kippenhok" is allerlei informatie te krijgen over de omgeving. Wij waren nu op doorreis maar komen hier zeker nog eens terug om te fietsen.
Fijne camperplaats waar wij al jaren komen. sanitair is oké, de plaatsen ruim. wij hebben nooit last van verkeersgeluid gehad. Vriendelijke beheerder. Prijs is dik in orde en voor de faciliteiten prima. Onze brandweerbus kan altijd wel ergens geplaatst worden ook zonder reserveren.
Heel verzorgde gezellige camperplaats. Sanitair is prima! Betalen en inschrijven goed geregeld als beheerders niet aanwezig zijn. Groente en fruit en heerlijke boerderijmelk gekocht bij kruideniersbusje dat op het terrein kwam. we komen hier zeker terug met camper of voor B&B dat er ook gezellig uitzag.
Wat een knusse goed verzorgde plek is dit! midden in kleine dorpje onder het kasteeltje. schoon en goede toilet. plek om afval te lozen. Fijn dat de gemeente Chateaubourg de camperaars deze gelegenheid biedt.
Rustige camping (in mei), Plek onder bomen. Sanitair werkt allemaal. Drinkwaterkraan bij plekken. Dicht bij toeristisch zandstrand met veel soevenierkramen. Zeer vriendelijk ontvangen.
Is vandaag 3 mei 2023 nog gesloten
Prijs zoals vermeld is klopt niet, voor een zgn gele plaats betaalden wij 17 euro per nacht in april. Leuk dat je vanaf camping zo het strand op loopt. Zwembad was open, uitgebreide winkel om de hoek. Sanitair is oké. Heel vriendelijke ontvangst. Pendelbusje naar Bastia genomen vanaf camping voor 6 euro. In april waren er veel plekken onbezet. grote afgebakende plaatsen. grote speeltuin.
leuke kleine camping. Ook echt open op 1 april! stonden met nog 2 camperaars. zwembad nog dicht. Mooie omgeving met uitzicht op de sneeuwbergen. suikerspinnen toiletten. we hebben geen chemisch toiletplaats gevonden. vriendelijke ontvangst.
Gebeld en is 5 april 23 gesloten.
Gesloten helaas 5 april.
gesloten 4 april 23
klassieke Franse camping mat vakken per plek. Stroompunt per paar plekken. Sanitair wat verouderd maar schoon en veel toiletten
belangrijk om bij de informatie te vermelden dat deze camperplaats binnen de milieuzone ligt dus voor sommige (vrachtwagen) campers niet te bereiken is
Quick stop is al jaren geleden opgeheven. Alleen plek op camping. Kwamen hier 20u aan en vertrekken morgenvroeg. Ziet er uit als rustige camping mrt klein restaurantje. Sanitair prima met keihard voor douchen.
Prima camping om de buurt te verkennen. Torshavn per fiets goed te doen. Beheerder vriendelijk en behulpzaam bij het vinden van een garage voor onze Camper. Plekbis aan 't water. Terrein zelf niet erg mooi maar om te slapen goed. Heerlijke betaalde douches voor 10kr.
Grote parkeerplaats in de haven waar je echt tegen de waterrand aan kunt staan. we waren hier 2 nachten want dorp werd afgesloten vanwege cultureel festival ( op de P waar CP is). Bij aanmelden in touristoffice werd ons dit gemeld. We mochten blijven en deden dit. Muziekcocert in het wrak meegemaakt. Foodtrucks met Faroers eten om te proeven...spelketjes in het " central park".....was superleuk. Heel vriendelijk dorp!
Prachtig plaatsje, wel de boodschappen doen voor je er aankomt! Toiletten beschikbaar. kleine verharde parkeerplaats met een paar plekken direct aan het water. Heel mooi om door piepkleine dorpje te wandelen. De weg ernaartoe is schilderachtig!
uitgebreide camping met plekken aan het meer. Zwemmen, kanoën toegestaan. Restaurantje met biertuin op terrein. Vriendelijke ontvangst, veel folders over wat te doen is in de omgeving. Broodjesservice en winkeltje bij receptie
Prima camping met grote plaatsen, verhard of op gras. Ook voor hele grote campers dus. zeer vriendelijke gastvrouw die je echt welkom doet voelen. Sanitair oké. Wifi en connectie telefoon met provider doenhet niet goed maar wordt aan gewerkt volgens gastvrouw. Fietsen naar Colchester het mooist via Spring lane en de Chaseway, niet te heuvelig ongeveer 20 min.
Prima verzorgde camping met grote staanplaatsen die je zelf mag uitzoeken. 1 km van treinstation waar voor £6.15 de trein naar Glasgow gaat. Op deze campung ook weer apart betalen als je de luifel uit wil zetten. Verder prima. schoon. alle voorzieningen werken.
Hoewel deze camperplaats geen voorzieningen heeft vonden wij het een prettige plek. supermarktje op het hoekje van P. leuk wandelpad langs zee en golfbaan. Vriendelijk verzoek om te betalen in de automaat ( niet verplicht) zodat er onderhoud aan de plek ( plantenbakkenonderhoud, speelplek, vuilafvoer etc) kan worden gedaan. Daar werken we graag aan mee!
Review per ongeluk bij Torvean geplaats (prima camping), deze camping aanvaardde de aanbetaling maar er bleek geen plek na reservering. Geld teruggestort gekregen maar onvriendelijk geholpen ook.
Deze camping geboekt en aanbetaald via internet. Bij aankomst bleek het bedrag teruggestort te zijn zonder mailtje of iets dergelijks. Er was geen plek zei de man bij de receptie, ook nadat ik hem de bevestiging van de boeking had laten zien. Geen sorry kreeg de goeie man over de lippen. Jammer.. Hij had duidelijk zijn dag niet, en wij ook niet omdat we laat in de middag nog een andere plek moesten zoeken. Let dus op als je de aanbetaling doet;)
Vriendelijke ontvangst. grote beetje kale duincamping (geen bomen), maar ruim opgezet. Voor kinderen is er een uitgebreide binnenspeelruimte en speeltuin. in de "gaming" ruimte kan je airhockeyen, biljarten etc. mooie camping om door de duinen naar strand te lopen. Aan strand een kleine eet en drinkgelegenheden.
Prima camping met mooi uitzicht op zee die ook aan zee is. Heel vriendelijke ontvangst. op loopafstand van het centrum.
Hele mooie plaatsen en superbehulpzame beheerders hebben we ervaren toen we noodgedwongen in Sneek moesten verblijven om een plots opgenomen familielid in het Sneekse ziekenhuis te kunnen bezoeken! Ondanks de Pinksteren is er alle moeite gedaan ons te helpen. Prima plekken, mooi sanitair. we komen hier zeker terug onder betere omstandigheden!
Grote camping met stroom en water op de grote plaatsen. Vriendelijke ontvangst. Leuk terrasje aan de waterkant. Camping is omgeven door hek en heeft niet overal directe toegang tot waterplas maar wel via toegangspoortjes. mooi wandel en fietsgebied en op de plas allerlei activiteiten. Sanitair dmv pasje toegankelijk. gratis douchen speciaal voor houders van ACSIkaart
prima cp bij aspergesoep. Leuk winkeltje met bijzondere artikelen van de boer. Zelfbedieningsautomaat met asperges, yoghurt (heerlijk), volledige pakketjes voor en aspergemaaltje etcetera. zeer vriendelijke ontvangst. Plekken ik voor grote campers. Topplek!
Prima doorreiscamping. Zoals in de beschrijving al staat: voorzieningen gesloten in laagseizoen. Geen toilet douche en stroom, geen stort of innamemogelijkheden. Wel mooie plekken tussen heggen op gras. Heel rustig, mooi uitzicht. Klein dorpje waar op zondag bijna alles dicht is, ook horeca. Automaat aan ingang: slagboom gaat open door verkregen ticket op DEZELFDE automaat te scannen.
Perfect geregeld hier op deze cp, voelt veilig en alles werkt. Omgeven door 2 rivieren waarlangs je vanaf het naastgelegen park kan wandelen, joggen of onewheelen! Speeltuintje in park. Vanaf cp wandel je zo de stad in.
Parkeerplaats als strook langs duin. Beperkt uitzicht op zee. Geen voorzieningen op P behalve afvalbak. Mooi ruig strand met vlonder paden erlangs. Vooraf boodschappen doen want klein winkeltje in dorpje op ongeveer 3km afstand. Wij stonden er alleen en er werd hout gekapt verderop waardoor de vrachtwagens met houtsnippers ook op deze P stonden.
Enorme camperplaats. Heel vriendelijke ontvangst aan loket. 6E betaald zonder stroom. Redelijk sanitair met douches. Alle voorzieningen voor camper. Mooi aan rand van lagune en wandelpad naar strand. Was behoorlijk bezet.
Een echte municipalcamping waar we voor 10 euro stonden op de verharde parkeerplaats. Enorm groot gebied met terrasplaatsen die allemaal leeg waren. Goede plek om lopend of per fiets de stad te verkennen. Winkelcentrumpje naast camping met grote supermarkt. Sanitair oké.
2 maart 22 naar deze camping gereden vanaf de kust vanwege de positieve review. Helaas was de camping gesloten. 1 ster om dit bericht te kunnen plaatsen goed of slecht....weet ik niet!?
Mooie grote camperplek met receptie, douches, wasmachines. 300 M van winkelcentrum. Centrum goed om naar te wandelen of fietsen. Ong 1km. Trein passeert plek ieder half uur maar niet 's nachts. Er waren 5 plekken open van de 120 toen wij kwamen! Niet knus dus maar prima verzorgd.
Zeer eenvoudige camping, verouderd sanitair en hele camping lijkt niet onderhouden. Een fantastische plek om stad te verkennen en vlak bij strand. Alles is te lopen qua afstand of te fietsen. Lezend in mijn boek: camping Oosthoek ( van Pagie) kan ik mij op deze camping goed inleven in het verhaal.:). Receptie open 13u. Prijs 2 personen + camper zonder stroom 14E. Hier en daar wat langdurige verblijversen tijdelijke arbeiders, geen overlast.
Bij aankomst bij de slagboom gelijk tickets voor de show kopen. wil je ook overnachten dan kan je dit aangeven (15€). Camperplaats is niet de parkeerplaats, die ligt achter de huisjes( ingang pad volgen voor de oude auto's langs). Shows zijn grappig! Op CP die afgesloten wordt waren helaas de douches afgesloten. wel net sanitair. Voor de stroom heb je een aparte stekker nodig die je bij de saloon/receptie kan halen. Water inlaat +lozen oké.
mooie grote parkeerplaats met gereserveerde plekken voor campingcars . Heel leuk oud dorpje op 20 m lopen met kleine restaurantjes. toilet aanwezig, net zo schoon als de hele omgeving.
Mooie plek in het gras hadden we langs het water. Er zijn ook verharde plekken. Op paar honderd meter een Lidl. Werd gebouwd vlak langs de plaats nov 21. Toilet loosplaats niet gezien, wel toiletten en douche. Café aangrenzend.
Verharde plaatsen, 31 oktober in de loop van de dag vol geraakt. Bij jachthaven waar toilet aanwezig is. Voorzieningen verder op camperplaats zelf. Speeltuintje naast de deur. Leuk om te wandelen/fietsen langs kanaal en sluizen en vlakbij het erg leuke stadje. Vriendelijke beheerder!
alleen toegang met Max hoogte en breedte van 250 wij konden er met onze camper niet komen
twee interessante plekken voor een camper en een loos/ water plaats / recht aan de Seine / goed fietsen en wandelen
bij de jachthaven aan het kanaal prima plaatsen tussen de bomen direct aan het kanaal BBQ in het parkje aanwezig prima vis plek bakken 5 min lopen
Prachtige grote plaatsen niet te dicht op elkaar. Schoon en nieuw sanitair met alles erop en eraan. Wasmachines en drogers aanwezig. Bi jbetaling even verwarrend dat je meer betaald dan wat de plaats kost maar bij uitrijden krijg je bij uitchecken het bedrag dat je niet gebruikt hebt retour.
prachtige rustige vlakke plek aan Zee. als je de coördinaten opgeeft: Denk eraan af te slaan bij het bordje Nyhamn een afslag eerder of later afhankelijk van welke kant je komt. Aan de rand van de camperplaats is een klein fskemuseum met kleine huisjes. geen voorzieningen de spoor af de boodschappen doen. Wandelpad langs het water.
prima camperplek in de haven. Is snel vol dus vroeg komen. Parkeergeld betalen via de app die je moet downloaden. Is goed te doen. Hele grote supermarkt op 20 meter afstand. Bij toeristeninformatie zijn leuke kleine fietsroute te halen. deze routes zijn vanaf de camperplaats prima de fietsen geen grote hoogte en hele stukken langs het water.
camping met mooie plaatsen aan het water toilet en douche in het hotel is gratis en heel ruim opgezet. Doet inderdaad wat rommelig aan maar dit is geen probleem. Grote vuurplaats. Sauna. Vriendelijke mensen aan de receptie die overal postertjes hingen toen ik mijn horloge in de douche had laten liggen met de vraag Is dit jouw horloge ?bel dit telefoonnummer,! gemoedelijke sfeer!
Deze camperplaats is opgeheven. Wij waren er 7 augustus 2021. Je mag er 2 uur parkeren en er staat een bord nog camp
prachtige plaats aan het meer. Als je geen stroom nodig hebt kost camping 200 SEK. schoon water verouderd sanitair. Relaxte sfeer een gebruik van een roeiboot die aan het meer ligt voor campinggasten. Een overdekte barbecue hut.
nette en schone camping met voldoende activiteiten voor kinderen zoals speeltuin trampoline etcetera. Zwemstrandje. Met de camper aan het meer verstaan 340 SEK inclusief stroom.op verder van het meer af zijn de plaatsen goedkoper. wasjes gedaan in 5kwartier alles weer droog in de kast. makkelujke machines die werken zonder muntjes. sleutel halen bij receptie. Mooi sanitair. 1,3 km naar dorp...goed te fietsen of te lopen via hoofdweg.
plaats is op een geasfalteerd parkeerterrein aan het meer. Via de parkeer app kan je betalen. Er zijn geen voorzieningen. Met een lange camper zouden deze plaatsen misschien niet geschikt zijn. Tot 6,5 mtr gaat prima. Plek is in de stad bij een jachthaventje.
zeer plezierige locatie/ zeer ruim opgezet / eigenaar Nederlands/ toen wij er waren verder ook veel landgenoten
prima plaats aan het water Simpel boeken en betalen via internet voorzieningen stroom / water / lozen / vuilcontainer toen wij er waren lekker rustig
prima plek, vriendelijke havenmeester
27 augustus 2020 hier gestaan bijna alle plaatsen waren bezet is een redelijke camperplaats als je op doorreis bent Je mag geen kampeer gedrag vertonen dus geen stoeltjes geen luifel buiten en geen barbecue. Wat leuk is van deze plaats is dat het vlakbij het centrum van Zaltbommel is en er is een Lidl op 500 M afstand van de plaats.
Camping aan rand meer. Strandje op terrein, waterfietsen en kayaks te huur. Sanitair schoon en waterloosplaats voor campers. Stroom oké WiFi redelijk. Heel uitgebreide speeltuin net buiten camping. Eenvoudig restaurant met terras aan water waar de bietensoep zeker de moeite waard is. Fietsen naar Augustinow prima te doen (1,7km). Aardig stadje met vaste markt.