Camping 44

• Douche

• WiFi

tja, er is al zoveel positiefs gezegd over deze camping en het is allemaal waar! Wij waren hier een week in augustus en het was een feestje om daar te zijn. Adembenemend uitzicht rondom, ze organiseren 2 x p/w gezellige avond en de omgeving is super mooi. Sanitair is zeer schoon en goed voor elkaar en de eigenaren nemen alle tijd voor je! Gelegen aan een steile heuvel, maar wij redden het met een simpele 80pk camper.

Gidi

mei 2024

we zijn eind april 4 nachten op Agriturismo quaranta quattro geweest. we werden door Rens en Rachel zeer hartelijk ontvangen nadat we die morgen geïnformeerd hadden naar plaats. R&R zitten vol verhalen en tips over de omgeving. De camping heeft zo’n 15 plaatsen voor tenten/campertjes en ligt prachtig op een helling. een mooi zwembad, barretje en zitjes in zon en schaduw. de Italiaanse avond is een aanrader! het toiletgebouw verdient een 10.

Snoepjes

sep 2023

Op zoek naar een plek weg van de kust bij toeval op deze camping uitgekomen. Vriendelijke ontvangst met daarbij direct de tip om voor de komst van het slechte weer weg te zijn. Dit ivm de steile wat lastig begaanbare paden in combinatie met onze toch iets grotere (6.5m) camper. Wandeling naar het dorpje is een aanslag op de kuiten maar zeker te doen en de moeite waard. Prijs wel iets hoger dan aangeven in deze app.

Contrada Acquaviva San Paterniano 44

62020, Loro Piceno, Italië