@Gidi
- 2015
Sitecode: 19125
strak geregelde camping met vriendelijk personeel. alles recht toe, recht aan. €40,- PN2P incl max 5 kW stroom. Niet helemaal ons ding maar voor doorreis oké. Toiletgebouw is mooier dan we het thuis hebben. €0,50 3 minuten. Restaurant op de camping is goede Oostenrijkse kwaliteit. we hebben heerlijk gegeten en gedronken. Al met al prachtige camping maar iets te veel binnen de lijntjes voor ons.
we stonden op Bunica 1. bij het grillrestaurant Rino. Goede camping met steile toegang. Het toiletgebouw is duidelijk gemoderniseerd. Het wordt door aardige jongelui onder toezicht van. “moeder?” gerund. Betreft een baai aan het water met restaurant met diverse kaart. camping met zon en schaduwplekken. Een paar aan het water. 3 nachten daar gestaan. €34,- PN2P incl alles. we komen hier terug.
voor ons, kleine camper VW T5, de ideale camping. 20 plaatsen die wel wat volgepropt wordt. sanitair is recent vernieuwd en wordt goed zuiver gehouden. Frat, Morrie (schoon)vader halen eer uit hun werk.De plaatsen aan het water zijn prachtig.Zee-egels worden regelmatig weggehaald maar het blijft oppassen.Wij hebben 3 dagen genoten en komen zeker terug. €30,- PN2P incl alles.LET OP:alleen voor kleine campers/caravans max 7 meter.+Steile toegang!!!
kleine terrascamping, 23 plaatsen, voor caravan/campers tot 7 meter. Meeste plaatsen hebben prachtig uitzicht. Sanitair is netjes. STEILE toegang. Voor VWT5 geen probleem. Direct toegang tot strand. Op de camping zijn leuke schaduwplekjes. Water+stroom op alle plaatsen. Restaurants+ kleine supermarkt op loopafstand. 5 km strand met fietspad. Voor ons de perfecte camperplaats.
op de prijs na , €52,- PN2P, prima locatie voor 2 nachten. Sanitair prima, strip met vele restaurantjes op 700 meter, zwembad en strand 300 meter. Bushalte naar oude centrum 300 meter. €4,- retour. Ruime plekken, schaduw als je wil. Aangezien het een van de weinige/enige camping in Dubrovnik is blijft er niets te kiezen over.
€40,- PN2P zonder stroom. er is heel veel ruimte alleen niet voor kampeermiddel. Prijs staat in geen verhouding tot het gebodene. We wilden dicht bij de haven zitten ivm boot naar Kroatië. Als we zelf WC-Douche hadden gehad was ik weer gegaan.
nette kampeerplekken. Sanitair matig. maar: direct aan zee, super op 400 meter, 3 restaurants op loopafstand. Umbra natuurpark, Monte Sant’AngeloAngelo en Vieste binnen 45 minuten. we stonden hier 4 dagen met veel plezier. €25,- PN2P incl stroom. Warme douche €1,-
het enige voordeel van deze camping is dat hij dicht bij Alberobello ligt. wandel/fietsafstand. De toiletruimte was vies. De ruimte groot genoeg. Broodservice in orde. Verder niets bijzonders.
we stonden hier met veel plezier 2 nachten. €25,- PN2P. Elektriciteit + Sanitair ingegrepen. Ruim opgezette rustige camper/caravan plaats. Net sanitair met warme douches. Vlak terrein tussen de olijfbomen. Giovanni is zeer hulpvaardig en spreekt Engels. Zee/strand met horeca op 5 km, fietsend en lopend goed te doen. S.M. di Leuca 20 km, Il Ciolo 23 km.
een grote camping met alles er op en er aan en dat was netjes in orde. Het seizoen begint voor hen 1 juni maar het zwembad was klaar. We waren welkom. We betaalden €27 pn2p. Strand en super op fietsafstand. Verder weinig te beleven. Vooral heel rustig.
ook wij waren letterlijk de enigen op deze camping. water, stroom en sanitair bij de prijs inbegrepen. €28, pn2p Er is nog steeds wat onderhoud noodzakelijk. Op fietsafstand van strand. Restaurant was open.
we waren hier 2 nachten. enige nadeel: blaffende honden in het dal. Pino, eigenaar, is zeer vriendelijk en behulpzaam, spreekt alleen Italiaans. plek heeft water, stroom, wc, douche, warmwater. Tricario binnen fietsafstand. Er is genoeg te zien. Vergezichten zijn magistraal. Supermarkt Coop in het dorp. Olijfolie + Ricotta van Pino is heerlijk echter geen broodservice. €20 per nacht incl alles.
4 sterren vanwege de locatie. we stonden op het mooiste plekje van de camping met vrij uitzicht op de golf van Napels en de Vesuvius.beter kan niet. De camping wordt wel volgepropt en de kaveltjes zijn klein. €39 pn2p, incl alles. vers brood en pizzabakker. Sorento is 15 minuten wandelen. oude vissershaven 5 minuut Napels, Capri, Amalfikust binnen vaarbereik. Pompeï 40 minuten met de trein. Sorrento biedt veel. tig restaurants, winkels, vertier.
we waren drie nachten op de camping en bezochten per OV Amalfi en we wandelden door de omgeving. er zijn mooie hikeroutes! OV rijdt op tijd en kost slechts €4,80 vv. De camping is aan vernieuwing toe. sanitair werkt matig en de plaatsen zijn klein en onverzorgd. Mooi uitzicht is maar aan enkelen toebedeeld. de beheerder is zeer vriendelijk en hulpvaardig. Er is geen broodservice maar bakker en restaurants zijn in de buurt. €78 voor 3 nachten.
we kunnen alleen maar onderschrijven wat de vorige review meldt. prachtige plek voor de kleinere camper. Gratis plaats, stroom, water en sanitair. Dat laatste is wel aan wat onderhoud toe. Maar gratis dus niet over klagen. En het restaurant en de eigenaar? TOP. Je kunt hier heerlijk wandelen. Je mag max 2 nachten blijven dus we moeten nog een keer terug komen. 😅
sanitair en campingterrein zijn in orde. tijdens ons verblijf 5 campers aanwezig. vooral heel leeg dus. De nabijgelegen straat geeft veel geluid. De nabijgelegen industrie (op zee???? )ook. €25,- 2 ppn incl ⚡️. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Geen warm afwaswater, wel warme douche (€0,50). in voorseizoen geen brood of andere service. Strand 1 km, supermarkt 4 km. Goed fietspad langs de kust.
mooie en buiten de drukte gelegen locatie. ik zou het meer een camperplaats dan camping noemen. Er is een overdaad aan rust en ruimte. De eigenaren zijn druk met er een paradijsje van te maken. Een zeer hartelijk stel dat er alles aan doet het je naar de zin te maken. Hopelijk zijn de problemen met de gemeente snel verleden tijd. Gewoon even van te voren bellen met Rutger of er plaats is.
Marc en Liesbeth zijn twee superhartelijke mensen die het hun gasten in alles naar de zin proberen te maken. Iedere gast krijgt zijn eigen sanitairblok met douche en toilet. Desgewenst broodjesservice en in de gezamenlijke ruimte kun je heerlijke koffie zetten+wijntje drinken. Er is zelfs een pizza-oven! er is een prachtig zwembad en een uitzicht, Magistraal!! Ze moeten nog de laatste puntjes op de i zetten en dan is dit een perfecte agriturismo.
we zijn eind april 4 nachten op Agriturismo quaranta quattro geweest. we werden door Rens en Rachel zeer hartelijk ontvangen nadat we die morgen geïnformeerd hadden naar plaats. R&R zitten vol verhalen en tips over de omgeving. De camping heeft zo’n 15 plaatsen voor tenten/campertjes en ligt prachtig op een helling. een mooi zwembad, barretje en zitjes in zon en schaduw. de Italiaanse avond is een aanrader! het toiletgebouw verdient een 10.
ruim opgezette camping met aparte plaats voor campers die een nachtje blijven. deze is zeer strak ingedeeld. voor kampeerders die langer blijven zijn er ruime plaatsen die speels ingedeeld zijn. we stonden meteen waterpas en geen problemen met drassige grond. broodjesservice was okay en de receptie vriendelijk en behulpzaam. Amiens binnen fietsafstand langs de Somme. Dit is zelfs te lopen(uurtje wandelen) Weer nog kinderen dus zeer rustig 👍
eerst de mindere punten: -geen 800 maar 2000 meter van strand. steile straat. -veel geluid van naastgelegen bouw- en sportterrein -kleine camperplaatsen Pluspunten: zwembaden, sanitair en de kookkunsten van Simone. heerlijk 3-gangenmenu + drank voor €32,- Superaardige man die de minpunten weer goed maakt.
Voor buscamperaars en caravans is deze camping goed te doen.Er zijn +\\- 10 plaatsen beschikbaar, vaak met schaduw. Verder tentplaatsen.Als je goed ter been bent en van wandelen (wij dus) of fietsen houdt is dit een ideale uitvalsbasis. Een prachtige omgeving in het groen. Het dorp is op loopafstand met cafeetjes en restaurants. Leuk authentiek Italiaans. Zwembad,sanitair,broodservic en restaurant zijn meer dan oké. 4* want voor ONS een toplocatie
grote camping op loopafstand van het meer. we betaalde. €21,- voor camper +stroom+ 2 personen. Het zijn ruime plekken met weinig sfeer. Het sanitair is in orde met heerlijke douches. we betaalden met de ASCI card €21,- voor camper + stroom + 2 personen.
we waren hier voor de 2e keer. het is een ruim opgezette camping met veel schaduwplaatsen. eigenaar is vriendelijk en spreekt zijn talen. het restaurant hebben we deze keer niet bezocht maar vorig jaar was het meer dan oké. broodjesservice is oké. het enige minpunt was het warme water voor afwas en douche. eerder lauw dan warm.
Sitecode: 20296
mooie ruim opgezette en toch compacte camping. de eigenaren spreken goed NL/F en zijn zeer vriendelijk. de camping heeft plaatsen aan de Ourthe. Het sanitair is deels vernieuwd. de eigenaren zijn druk bezig deze camping naar een hoog niveau te sturen. Voor de bierliefhebber: tientallen soorten bier op de kaart. We komen hier zeker terug.
de municipal ligt tegen een helling. ruime plaatsen met stroom. De sanitaire voorziening is uitstekend. We staan hier twee nachten voor in totaal €23,- Spotgoedkoop voor deze camping. in de omgeving is verder weinig te beleven. we hebben een rondje gefietst en lekker gegeten op het plein in het dorp. Geen broodjesservice maar wel twee bakkers binnen 3 minuten fietsen.
mooie langgerekte camping in de Drôme vlakbij Mirmande. ruime plaatsen met voldoende schaduw als je dat wil. ontvangst in Engels/Frans maar eigenaren spreken Nederlands. H-€25,20 , L €17,10 voor 2 pers incl elec. Restaurant is goed en goedkoop, zwembad👍😎. Sanitair netjes en schoon. Broodjes 6 dgn per week.
grote camping met een zwembad dat maakt dat de tarieven meteen hoger liggen. de plaatsen zijn ruim met voldoende schaduw als je dat wil. Er was door de matige bezetting maar een toiletgebouw in gebruik. WiFi alleen in de buurt van de receptie en het toiletgebouw te gebruiken.De camping ligt aan de Drôme, door een weg gescheiden, en Crest op loopafstand, broodjes service is aanwezig als ook wasmachine. Naast de camping ligt een openluchtbioscoop.
mooi gelegen camping in de landerijen bij Langres. de camping biedt net sanitair en een fijn restaurant. voldoende grote plaatsten met beschutting. WiFi bereik is alleen bij de receptie voldoende. De beheerder is zeer behulpzaam en vriendelijk. kosten: €21,50 voor een camper + 2 personen en elektriciteit
fijne compacte camping met 25 ruime beschutte plaatsen voor tent/caravan/camper. €19,- voor 2 pers + stroom. alle plaatsen stevige gras ondergrond. De camping ligt tussen het Drents/Friesewoud en het Fochteloerveen. heerlijke fietsomgeving met Oosterwolde en Appelscha op fietsafstand. genieten van de rust hier.
Mooie ruime camping met grote plaatsen. Wij hadden stroom en waterpunt op onze plaats. Prijs varieert per plaats. Hoe mooier de plaats des te hoger de prijs per nacht. Onze toeslag was daarom DKK 48,- dat was het ons wel waard. Sanitair was netjes en redelijk modern. Keuken was pas nieuw en kan vrij gebruikt worden. Fiets- en wandelmogelijkheden te over. Zwemmen doe je in de zee!
Prachtig uitzicht.doet niet onder voor wildkamperen. Stroompunt is krakkemikkig.Met hulp van andere campers uit DK en D opgelost! Inloggen bij havenkantoor via CC.DKK170 + DKK6 per douche.sanitair is netjes op 250 meter.Toegangscode krijg je bij inloggen op je ticket.Kosten bij vertrek op CC belast.
Heel fijne camping. Al het geen anderen al beschreven klopt min of meer.Mooi plaatsje aan het water, schoon sanitair met veel aandacht voor COVID-19 maatregelen, aardige gastvrouw Angelika.We betaalden voor 2 nachten DKK 352,- incl elektriciteit. En dat was het meer dan waard.Odense is per fiets ong. 10km.Veel eetgelegenheden aldaar, mooie fietsroutes in de omgeving. Verse broodjes op 800m
Aan de Kleine Belt gelegen rustige camping. We mochten plaatsje zelf uitzoeken en stonden met uitzicht op zee. Ruime plaatsen op gras. Er zijn ook camperplaatsen direct aan de straat. Het sanitair is aan modernisering toe. De beheerder was vriendelijk en behulpzaam. Veel fiets- en wandelmogelijkheid. Winkels op fietsafstand. Kiezelstrand op loopafstand.
Op een half uurtje na genoten van rust met uitzicht op het Haderslev Fjord.We mochten zelf een plek uitzoeken stonden 1e rang met uitzicht op het Fjord. Helaas geen zwemmogelijkheid. Het sanitair was netjes en schoon. Fijne douche, ook voor mindervaliden toegankelijk sanitair. Broodjesservice aanwezig. Aardige beheerder. €26,- all-in 2 pers. + camper. Binnenstad en winkels 700 m.
Mooi aangelegde camping met een grote verscheidenheid aan bomen die genoeg schaduw geven. Het toiletgebouw ziet er van binnen zeer netjes uit. Voor 17 kampeerplaatsen zijn er 4 toiletten waarvan een rolstoelvriendelijk. Tevens 4 douches waarvan een rolstoelvriendelijk. De kampeerplaatsen zijn ruim en middels groene heggen afgezet.
Nette camping met ruime plaatsen. Vaak met prachtig uitzicht over het Zwarte Woud. Bij aankomst kregen we een aantal plaatsen waar we konden gaan staan. Plaatsen zijn allemaal met water- en stroompunt. Sanitair modern en bij prijs inbegrepen. Stroom per kW. Dorpjes met winkels op fietsafstand. Wel zeer geaccidenteerd terrein. Bijverblijf langer dan 2 dagen gratis trein- en busvervoer.
Sitecode: 20220
We staan hier nu. Mooie camping met vriendelijke en zeer “ordentliche ontvangst. We stonden op weide geheel tot tevredenheid. Net sanitair. Stroom aanwezig. Soms wel kabellengte nodig. Prijs is voor ons nu ongeveer €36,- incl Saalbachtal Card voor gratis gondel naar top van berg, zwembad en bezoek grotten en kloven. Geld meer dan waard.
We hebben hier 4 nachten gestaan. Sanitair oké. Typisch Tsjechisch dus 8 douches op een rij voor 20 kronen. 2 x per dag schoonmaak. Vrije keuze van plaats op gras of bitumen. Geen afgebakende plaatsen. Stroom aanwezig. Kamvuurtje stoken mag. Restaurantjes in overvloed aanwezig. Lekker fietsen maar wel soms kuitenbijters. We hebben hier naar volle tevredenheid gestaan.
Leuke camping boven op een bergje. Met camper of caravan goed te doen. Er is een mooie fietsroute in de omgeving. Het laatste stuk naar camping miet je op de pedalen! Aardige uitbaters. Leuke opstelling in terrassen. Voor herhaling vatbaar.
We waren hier 13/8. Er zijn twee soorten plaatsen: Stellplatzen en gewonen plaatsen. Verschil? Stellplatzen zijn 6 bij 10 meter met 6amp stroom. Ondergrond deels kiezel en gras. Echte camperplaatsen. Prijs €21,- gewone plaatsen 10 bij 13 meter. 16amp stroom. Ondergrond gras. Prijs €28,- het sanitair is zeer netjes in orde. Prihs is incl stroom, douche. Er was WiFi maar dat hebben we niet gebruikt
We zijn hier twee keer geweest in de afgelopen 10 jaar. Beide keren uitstekend bevallen. Zeer nette camping en huttenverhuur. De keuken- en toiletaccomodatie zijn zoals ik het thuis ook zou willen. Aardige eigenaars die hulpvaardig zijn. Klein maar fijn!
De ontvangst was vriendelijk doch zakelijk. De camping is goed te vinden op een schiereiland in het dorp.Terrein grenst aan voetbalveld en woonwijk. Sobere camping met weinig allure. Toiletgebouw is aan vernieuwing toe. Oud of kapot. Roestig. De plaatsen zijn zeer ruim. Zowel camping- als camperplaatsen. De camping grenst aan de Maas waarlangs een perfect onderhouden fietspad loopt. Geen winkel.
Kleine kampeerboerderij, 25 plaatsen. Aan rustige weg gelegen en ruime plaatsen. Ook voor campers. Vriendelijke gastvrouw die info over omgeving deelt. Watertanken en lozen kan. Nette eenvoudige toilet en doucheruimte. Douchen €0,50, warm water voor afwas €0,20. €20,- per nacht voor camper, 2 pers. en electra. Aanrader: museumboerderij koekkoeksnest.
Kleine rustige camping met alle voorzieningen op orde. Net sanitair, keuken voor algemeen gebruik, wasmachine (NOK 20), elektra op alle plaatsen. Vriendelijke eigenaar en beheerder. Grote plaatsen voor tent, caravan en/of camper. We hebben hier 2 nachten gestaan. Kosten NOK 170 per nacht voor 3 personen. Elektra was geloof ik NOK 20 extra. Douche bij prijs inbegrepen.
Wat een koude ongezellige bedoening. Daarbij overlast van hangjeugd. Schreeuwen, sissen als je er voorbij loopt. We zijn echte kampeerders dus zo'n betonnen camperplaats is niets voor ons. De toiletten waren schoon en het stadje Bentheim is zeker de moeite waard.