@Gidi
- 2015
Juli 2026
Sitecode: 196931
Mooie goed verzorgde camperplaats met receptie en voldoende schaduwplekken. Kijk bij reserveren via campercontact goed uit dat je niet op de naastgrlegen andere camperplaats terecht komt. Die is duidelijk minder en heeft geen receptie. Via de website boeken heeft hier duidelijk mijn voorkeur.
Sitecode: 19125
strak geregelde camping met vriendelijk personeel. alles recht toe, recht aan. €40,- PN2P incl max 5 kW stroom. Niet helemaal ons ding maar voor doorreis oké. Toiletgebouw is mooier dan we het thuis hebben. €0,50 3 minuten. Restaurant op de camping is goede Oostenrijkse kwaliteit. we hebben heerlijk gegeten en gedronken. Al met al prachtige camping maar iets te veel binnen de lijntjes voor ons.
we stonden op Bunica 1. bij het grillrestaurant Rino. Goede camping met steile toegang. Het toiletgebouw is duidelijk gemoderniseerd. Het wordt door aardige jongelui onder toezicht van. “moeder?” gerund. Betreft een baai aan het water met restaurant met diverse kaart. camping met zon en schaduwplekken. Een paar aan het water. 3 nachten daar gestaan. €34,- PN2P incl alles. we komen hier terug.
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

voor ons, kleine camper VW T5, de ideale camping. 20 plaatsen die wel wat volgepropt wordt. sanitair is recent vernieuwd en wordt goed zuiver gehouden. Frat, Morrie (schoon)vader halen eer uit hun werk.De plaatsen aan het water zijn prachtig.Zee-egels worden regelmatig weggehaald maar het blijft oppassen.Wij hebben 3 dagen genoten en komen zeker terug. €30,- PN2P incl alles.LET OP:alleen voor kleine campers/caravans max 7 meter.+Steile toegang!!!
kleine terrascamping, 23 plaatsen, voor caravan/campers tot 7 meter. Meeste plaatsen hebben prachtig uitzicht. Sanitair is netjes. STEILE toegang. Voor VWT5 geen probleem. Direct toegang tot strand. Op de camping zijn leuke schaduwplekjes. Water+stroom op alle plaatsen. Restaurants+ kleine supermarkt op loopafstand. 5 km strand met fietspad. Voor ons de perfecte camperplaats.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

op de prijs na , €52,- PN2P, prima locatie voor 2 nachten. Sanitair prima, strip met vele restaurantjes op 700 meter, zwembad en strand 300 meter. Bushalte naar oude centrum 300 meter. €4,- retour. Ruime plekken, schaduw als je wil. Aangezien het een van de weinige/enige camping in Dubrovnik is blijft er niets te kiezen over.
€40,- PN2P zonder stroom. er is heel veel ruimte alleen niet voor kampeermiddel. Prijs staat in geen verhouding tot het gebodene. We wilden dicht bij de haven zitten ivm boot naar Kroatië. Als we zelf WC-Douche hadden gehad was ik weer gegaan.
nette kampeerplekken. Sanitair matig. maar: direct aan zee, super op 400 meter, 3 restaurants op loopafstand. Umbra natuurpark, Monte Sant’AngeloAngelo en Vieste binnen 45 minuten. we stonden hier 4 dagen met veel plezier. €25,- PN2P incl stroom. Warme douche €1,-