Area Paradise Park

Camperplaatsen

• Stroom

Buuze1966

aug 2025

Mooi camper park. Zeer grote plaatsen. Sanitairgebouw is volgens zo goed als nieuw. Heerlijk pizza gegeten in het restaurant met dezelfde naam. Het strand is makkelijk te bereiken en voor ons perfect. Met de bus naar Alghero gegaan. Voor herhaling vatbaar.

Mauri65

jul 2025

Uitstekende locatie, zeer vriendelijk personeel, alle plaatsen zijn ruim genoeg en worden van elkaar gescheiden door heggen. Er is een uitstekende pizzeria/restaurant, ook toegankelijk voor niet-gasten. Er is een toiletgebouw met talloze douches, maar helaas werken die met de gebruikelijke munt van €1, die niet altijd goed werkt. Er is een wasmachine beschikbaar, die €5 kost. De bus stopt direct voor de poort en het strand van Bombarde is vrij dichtbij. Ik heb me prima vermaakt.

iRon74

aug 2024

Wij (2) verbleven 2 nachten, aug. 2024. Betaalden 74 euro, 2 nachten, alles inbegrepen. Het strand is 10 min. lopen. Douche: 3 minuten, 1 muntje is €3. Douches en toiletten zijn een beetje oud, zeker aan verbetering toe.

Piazzale Le Bombarde

07041, l'Alguer/Alghero, Italië

wifi alleen bij de receptie - restaurant/pizzeria - busje naar strand [300m] - bus naar Alghero 10km

14 sep t/m 30 sep

23 aug t/m 31 aug

11 aug t/m 22 aug

Toon alle tijden en prijzen