@iRon74
Recent (aug 25) geopende camping in de heuvels van Sarajevo. Goed bereikbaar. Sani, wasmachine, droger en stroom tiptop in orde. Vriendelijke gastvrouw die je helpt en adviseert waar nodig. Taxi naar de oude stad / centrum is 10 tot 15 euro.
2 nachten verbleven a 25 euro per nacht, all in. Zeer vriendelijke gastheer: bij aankomst koffie, drankje of iets anders. Bod ons aan om samen met hem een boottocht te maken over de Drina rivier. Camping is gelegen aan de Drina. Faciliteiten zijn meer dan prima, van alle gemakken voorzien.
We verblijven hier een nacht, à € 25 per per nacht. Voorzieningen zijn erg basic, maar stroom en sanitair zijn aanwezig. Afwassen doe je op een houten plankje met een zelf gefabriceerde kraan. Vriendelijke ontvangst. De locatie is moeilijk vindbaar, maar direct vanaf de hoofdweg een zijweggetje niet geasfalteerd naar beneden door een bos. En je bent er.
Top plek. Schoon sanitair. Nette en ruime camperplaatsen.
Rustige terras camping. Sanitair is netjes en zo te zien nog niet zo heel lang geleden vernieuwd (het oude gebouw staat er nog). Vriendelijke ontvangst. Tussen 12.00 en 14.00 gesloten/rust op de camping, dus ook geen toegang. 34 euro, 2 personen, stroom inbegrepen.
Prima verzorgde camping, schone en nette sanitair voorzieningen. De camping ligt op loopafstand van het stadje. Verblijf begin maart '25. Met 2 personen en stroom betaalden we 55 euro voor 2 nachten
Rustige plek, lekker aan het water. Schoon sanitair.
Gratis plek achter een boerenschuur. mooi uitzicht en leuke dieren! Wel afgelegen, ik (vrouw) stond er alleen. moest dus wel even een drempeltje over. maar dat is natuurlijk persoonlijk.
Nette, schone camping, hartelijke ontvangst. Kon de plek zelf uitzoeken. heerlijk warme doucheruimte!
Geweldige plek, midden in de natuur. 's Nachts waren de zwijnen luidruchtig aanwezig. De weg naar de camping is onverhard, en rustig rijden is aangeraden.
Wij (2) verbleven 2 nachten, aug. 2024. Betaalden 74 euro, 2 nachten, alles inbegrepen. Het strand is 10 min. lopen. Douche: 3 minuten, 1 muntje is €3. Douches en toiletten zijn een beetje oud, zeker aan verbetering toe.