@Mauri65
Uitstekende locatie, zeer vriendelijk personeel, alle plaatsen zijn ruim genoeg en worden van elkaar gescheiden door heggen. Er is een uitstekende pizzeria/restaurant, ook toegankelijk voor niet-gasten. Er is een toiletgebouw met talloze douches, maar helaas werken die met de gebruikelijke munt van €1, die niet altijd goed werkt. Er is een wasmachine beschikbaar, die €5 kost. De bus stopt direct voor de poort en het strand van Bombarde is vrij dichtbij. Ik heb me prima vermaakt.
Gunstige ligging, praktisch aan het strand. Om er te komen, moet je een onverharde weg nemen, dus het is erg stoffig. De douches werken op muntjes (50 cent), zijn ruim en schoon. Slechts één toilet is open. Er is een mogelijkheid om grijs en zwart water te vullen en te legen. Drinkbaar water is beschikbaar, maar het smaakt niet lekker. Ik verbleef er één nacht voor € 25,00.
Ik was toevallig in de buurt, belde om een tafel te reserveren in een restaurant en vroeg of ik met mijn camper kon overnachten. Ze zeiden dat ik wel kon parkeren voor het avondeten, maar niet voor de nacht. Ze vertelden me dat dat niet meer mogelijk was.