Porto Livorno

Serviceplaatsen

• Honden toegestaan

zoom

okt 2025

goede CP als je met de ferry vroeg over ga. weg er naar toe is het oppassen voor “ witte snelle auto’s” die je proberen te laten stoppen omdat je zogenaamd tegen hun spiegel zou zijn gereden. wij kregen iets tegen de deur aan en witte auto dwong ons te stoppen. zijn spiegel zou zijn geraakt. We ontkenden en hebben gezegd dat we nu de politie belden. telefoon aan oor . witte auto reed daarop gelijk weg. trap er niet in!

BobenAstrid

okt 2025

Als overnachtingsplaats voor vertrek boot helemaal goed. Centrum Livorno vlakbij maar omdat je in havengebied staat moet je 1,5 km omlopen.

Dijkrt

sep 2025

Super plek voor het boarden van de boot naar Corsica. Het klopt dat je op tijd moet zijn. we waren er rond 13u en er was voldoende plek. We zijn Livorno in gegaan en naar het aquarium. Niet bijzonder, maar een aardig tijdverdrijf. Er is een bar en een info gebouw dichtbij. Daar kun je ook naar het toilet en wat proviand halen. Uiteraard is het druk want het is een komen en gaan van boten. Geen andere voorzieningen aanwezig op de plek zelf.

Via Andrea Costa

57123, Livorno, Italië

service bij benzinestation - bij de veerboot naar Corsica

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!