@Dijkrt
Fijne camping voor een jong gezin. camping is ruim opgezet en ligt op 30 minuten wandelafstand van Verona. Wij stonden aan het speelveld, waar de kinderen lekker konden spelen en de dieren waren ook erg leuk. Toiletgebouwen waren niet luxe, maar functioneel en personeel erg behulpzaam
Echt een aanrader om heen te gaan met een jong gezin. Er is een uitgebreide natuurspeeltuin waar de kinderen zich uren hebben vermaakt, een binnen en buitenzwembad ( niet groot, maar wel heel luxe), goede service, lekker brood. Loopafstand van een supermarkt en met de bus ben je binnen 30 minuten in Bolzano. Wel verstandig om te boeken, het was nu bijna vol. We betaalden ruim 200 euro voor 3 nachten, dus zeker niet goedkoop!
Een camperplaats met view! Lekker warm kunnen douchen voor 50 cent! De horeca van de watersportvereniging is open vanaf 4 april, het zag er wel heel leuk uit. Ik vind deze camperplaats een aanrader.
We waren positief verrast door deze camping. De ontvangst was vriendelijk en het was perfect ingericht voor kleine kinderen met een leuk speeltuintje en zwemmogelijkheid in de beek. De camping ligt in een groene omgeving met mooie wandelroutes. Het treinstation ligt 700m verderop, vanaf daar ben je in 25 minuten in Zürich. We waren er half september en hadden een van de laatste plekken, dus reserveren is wellicht verstandig.
Leuke plek voor een nachtje. We hebben lekker gegeten bij het restaurant, ze zijn leuk met kleine kinderen! Geen rups gezien, antimuggenspray is geen overbodige luxe. Ook het dragen van oordoppen is wel handig ivm geluid van het verkeer. De weg er naartoe is erg smal, maar wel gelukt met onze camper van 7 meter.
We kwamen hier half september rond 13u aan en het was al vol. Het is dus aan te raden te reserveren of even te bellen van te voren (eerstvolgende camping is 25 minuten rijden). plaatsen zagen er ook niet zo mooi uit, hutjemutje op elkaar, wel mooi aan het meer. Voor 1-2 nachten denk ik wel prima.
Prima camperplaats. Wel wat smalle straatjes om er heen te komen en maar 8 plaatsen. Deze waren toen we in de avond aankwamen bezet, maar toen hebben we gewoon geparkeerd op de ‘auto plekken’. Er zit een kasteeltje naast en een groot park met minigolf en kinderspeeltuin. Verder is het een gehucht.
Super plek voor het boarden van de boot naar Corsica. Het klopt dat je op tijd moet zijn. we waren er rond 13u en er was voldoende plek. We zijn Livorno in gegaan en naar het aquarium. Niet bijzonder, maar een aardig tijdverdrijf. Er is een bar en een info gebouw dichtbij. Daar kun je ook naar het toilet en wat proviand halen. Uiteraard is het druk want het is een komen en gaan van boten. Geen andere voorzieningen aanwezig op de plek zelf.
leuke stadscamping, wij kwamen 16.30 en hadden een van de laatste plekjes, je kan namelijk niet reserveren. veel campers moesten rechtsomkeert. Luzern is lopend te bereiken. 2km door park langs het meer, prachtig! Er gaat ook een bus, er is niet echt een veilig fietspad vinden wij. Ernaast zit een verkeersmuseum (soort pretpark) heel leuk! Op de camping zelf is niet veel te doen, er is wel leuk barretje aanwezig en één speeltoestelletje.
Een kleine overzichtelijke camping, erg geschikt om te overnachten met kleine kinderen. We hadden zicht op de speeltuin en er was ook een trampoline aanwezig. Er waren badkamers om in te douchen, heel luxe. Pavia is een hele leuke stad. Deze was goed te bereiken via een fietspad langs de rivier. helaas wel 2 lekke banden gereden door de distels onderweg… dus wees gewaarschuwd.
De camping is flink in geïnvesteerd. Het grootste gedeelte is nieuw met allerlei voorzieningen; zeer hond vriendelijk, een groot klimpark voor kinderen en professionele (betaalde) Gym. Onze plek pal naast het hoofd toiletgebouw was prima en je liep er zo het strand op. Ook is er een (betaalde) pendelbus te reserveren naar Bastia. Zeker de moeite waard.
We waren verhinderd omdat we beide Corona hadden. 2 dagen van te voren gemeld en konden niet eens verplaatsen, laat staan geld terug. Onze ervaring is dat veel campings hier veel schikkelijker in zijn.
We wilden eigenlijk op de camping staan met het idee lekker verwend te worden in de Spa. Helaas was de camper vol en is de camperplaats niet toereikend. De WC/Douche die is 2 bergen verder met eerst nog een steile trap. Je kunt dan ook gelijk geen gebruik meer maken van de andere voorzieningen. De weg er heen ook erg stijl. Onze remmen gaven het bijna op! Dorp stelt ook niet veel voor.
Prima camperplek om een stop te maken op doorreis. Geen sanitair aanwezig dus dat kan onhandig zijn. Wel fijn was dat de Lidl pal er naast ligt en je dus zo je man om vers brood kan sturen ;)
Wij kwamen bij deze camping op doorreis, we konden zelf de camper neerzetten en volgende dag aanmelden. Er was een zwembad voor verkoeling en Salzburg is makkelijk te bereiken op de fiets. Sanitair is heel netjes. Zeker een aanrader.
Echt een doorreis camping. Leuk bij een mooi meer en een prima restaurant op loopafstand. Nette plekken en sanitair. Je kunt gewoon parkeren en rond een uur of 5 komt de opzichter (eigenaar?) de registratie doen.
Leuk langs de rivier, die wat “white noise” produceert. Kun je leuk vinden of niet. Hoofdgebouw sanitair is netjes, ga vooral daar (tip). Je fietst ongeveer in 7km naar Bohinj meer. Lekker rustig niet te toeristische sfeer. Midden september rustige camping.
Sitecode: 19229
Prima camping om de stad te bezoeken. Je kunt met het fietspad zo’n 5,5km fietsen tot het centrale plein van Ljubljana. Douche is top, WC’s wat klein. Verder zit er nog een gym, zwembad, restaurant en beachvolleybalveld bij maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. Hele trage WiFi, dus verwacht daar niet te veel van.
Ondanks de andere reviews hebben we het toch gewaagd om naar deze camping te gaan en tot onze verbazing hebben we het hier heerlijk gehad. Zijn geen voorgedefinieerde plaatsen, maar de olijfbomen waar je tussen staat geven goed de ruimte aan en schaduw. Het sanitair was prima, onbeperkt douche met zelf warmte regelen altijd top. Je loopt zo naar Nin en naar een mooi strand. We hebben iets van €22 per nacht betaald, wat prima was.
Opzich nette camping. Ziet er allemaal mooi uit, waarbij de wasruimte er uit springt. Strand niet echt mooi, typisch Kroatisch met veel beton. Zwembad kleiner dan op de foto en vrij massaal. Dat geldt overigens ook voor de rest van de camping niet echt rustig. We hadden een mooie ruime schaduwplek en je zit dicht bij Zadar centrum 3/4 kilometer. Wel erg aan de prijs met €50 per nacht in het midden-laagseizoen (september)
super mooie camping. alle plaatsen zijn ruim en sommige hebben direct zeelucht. prima restaurant er bij en veel sportactiviteiten die je kunt ondernemen. Rovinj is het bezoeken waard en je fietst er binnen 4,8km heen, zoals ook in de rest van Kroatië wel grote delen zonder fietspad.
we kwamen er aan en werden al onvriendelijk ontvangen. Daarna klopten de plekken niet en was er geen plek. Er werd geen alternatief geboden. We hadden niet gereserveerd dus dan maar weer door. De plekken zijn klein en de camping ligt aan een doorgaande weg, maar heeft wel direct een strand voor zich.
uitstekende camping. fijn zwembad en dicht bij de zee. weinig wc’s en douches waar wij staan maar voldoende rondom de hele camping en je kunt onbeperkt douchen. omgeving Umag niet heel bijzonder.
als je in de stad wil parkeren en overnachten inclusief wc en douche is het prima. verwacht er verder niet meer van. het is niet luxe en gewoon een parkeerterrein. zit wel op loopafstand van de stad en direct naast een van de highlights. je moet wel eventjes de stad in rijden, maar toegangswegen waren makkelijk te doen.
fijne camping met direct toegang tot een klein strand. plaatsen tussen de bomen en plaatsen grenzend aan het strand met uitzicht op de bergen. goeie apertivo bij de bar met uitzicht op de bergen en het restaurant is ook uitstekend. minimarkt hebben ze voldoende spullen om zelf te koken. douche en toiletgebouw netjes en wordt heel de dag schoon gehouden, maar de douche zelf was wel minder, 0,50€ en start meteen waarna koud water na 3 min ofzo
grote camping dicht aan het strand, met zwembad. daar is zo’n beetje alles mee gezegd. we waren er eind september en na wat slecht weer lag heel de camping onder takken, bladeren en modder. dit werd niet opgeruimd. zo ook niet de toiletten en doucheruimte. duurde ook 10 minuten voor dat je warm water had. moest ook allemaal formulieren invullen en polsbandje omdoen terwijl de camping praktisch leeg was. geen aanrader.
leuke camping met plaatsen opgebouwd uit soort plateaus naar beneden. groot toiletgebouw met wc papier en onbeperkt douchen. Ligt naast een strand, dus je kunt zo heen en weer. restaurant aanwezig, mini-markt ook maar die was wel erg schraal. orosei niet op fietsafstand, waarbij de weg naar de dichtstbijzijnste supermarkt niet fiets-vriendelijk is. wel een paar restaurant in de buurt die makkelijk te vinden zijn.
fijne camping direct aan het strand la cinta, je loopt zo met je stoeltje het strand op. daarbij dichtbij het centrum van San Teodoro, leuk stadje vol toerisme. prima toilet en douche, schoon en onbeperkt. Minimarkt voldoende en restaurant heeft lekkere koffie-to-go. verder sta je mooi tussen de bomen met ruime plaatsen en konden we kosteloos tot de middag blijven staan waarna we goed aansluiting hadden op de nachtboot in Olbia
Hier overnacht als tussenstop van noord naar zuid. Het is een rustige parkeerplaats naast een hotel (wel langs drukke weg, hier hadden wij weinig last van). We hadden geen stroom of water nodig, dus hier overnachten was gratis. ‘s Avonds prima gegeten bij het hotel, wat niet duur was. Erg local, het opende pas om 20.15 (dit is laat voor Nederlanders). Zeker een aanrader voor een tussenstop.
Zeer mooie camping aan de rand van Soest Je loopt zo het bos in achter de camping. Daarnaast ook op een steenworp afstand van het centrum van Amersfoort, een aanrader om te bezoeken. De camping zelf is wel wat prijzig, maar opzich wel het geld waard als je het vergelijkt met wat je soms bij andere campings kwijt bent, en wat je dan krijgt. Toiletgebouw was top, een douche zoals thuis :)
Fijn rustige camping dicht bij Breda. Je fietst zo langs een mooi natuurgebied het centrum in! grote plek, camping was sowieso groter dan verwacht. Naast standaard toiletgebouw geen voorzieningen, dus minder geschikt met kinderen. Het toiletgebouw laat wel te wensen over. Te hete douche (niet verstelbaar) en alles is met centjes, ook afwassen €0,20... verder zou ik de camping zeker aanraden!
Prima camperplek bij de haven. Dichtbij het centrum van Hattem, je loopt er zo heen. 15 plaatsen, waardoor alles ook redelijk klein is, qua douches en overige voorzieningen (bijv. Afwasmogelijkheden, werden vriendelijk geholpen door eigenaren, maar niet echt aanwezig.
Mooie grote plek aan het water, lekker rustig. Verder beetje oude camping. Vooral veel vaste plaatsen wat het wel minder camping gevoel geeft. Faciliteiten schoon. Staplek, rook wel naar riool. Helaas kun je niet zwemmen in het water, dat zou fantastisch zijn, maar zwemmen kan wel met zwembad, dat maakte het wel fijn.