Camper Stellplatz Schneeburghof

Camperplaatsen

• Stroom

Prachtige plek net boven Meran. Het zijn niet al te ruime plekken maar voor ons helemaal prima. Heerlijk wandelen rondom Meran. Je wandelt zo naar het stadje. Hondvriendelijk. Aardige eigenaar, goede en schone faciliteiten.

Jan-Bieke

jul 2025

Zeer verzorgde camperplaats maar krappe plaatsen. Vriendelijke ontvangst van de gastvrouw. Het probleem begon toen, op het terras van de bar, het 5 jarige zoontje van de campingbaas besliste om ons met zijn speelgoed-sabel lastig te vallen. Ongevaarlijk maar uiterst irritant. Toen ik hem hierop aansprak werd hij verbaal agressief en vertelde ons dat we ook konden vertrekken als het ons niet aanstond. Wat we ook meteen gedaan hebben.

ThoCa

jun 2025

Dé plek voor wandelingen rond Merano. De eigenaar is supervriendelijk en attent. De camping is liefdevol ontworpen. De plaatsen zijn echter relatief krap. Grotere campers vinden meestal ruimte op het bovenste gedeelte. Het restaurant is uitstekend. De camping is meestal druk.

Via Monte Benedetto 26

39019, Meran, Italië

gratis wifi - gelegen tussen de fruitplantages - eigen zwembad - centrum en Merano 2km met kabelbaan