FKK Sovinje

• Stroom

m.b.f.

okt 2025

een heerlijke camping in allerlei opzichten: buiten en binnen douches, strand douches, twee pieren en twee strandjes om te zonnebaden. Warm water voor de afwas. Altijd een hoekje te vinden om uit de wind te liggen. De camping ziet er heel verzorgd uit met mooie aangelegde paden. in het najaar, oktober 2025, zeer rustig en plekken voor het uitkiezen. Prijs kwaliteit verhouding, zeker t.o.v. andere Kroatische campings, hartstikke gunstig.

Zeer mooie naturistencamping met zandstrand. Sommige plaatsen zijn klein en liggen onder bomen. Wanneer u terugkomt van het zwemmen, kunt u een warme douche nemen in de buitendouches voor het sanitairgebouw. Als u ruimte wilt vinden met een grote camper, dient u vooraf te reserveren. Opvallend is de netheid van het plein, op het strand en in het sanitairgebouw. Alles wordt vaak dagelijks schoongemaakt. Het personeel van de plaats is erg vriendelijk. Naturisme wordt waargenomen.

CamperKing73

jun 2024

Het is een fijne camping, goede locatie, net sanitair. En erg vriendelijk personeel. Het is wel een erg 'ons kent ons' sfeertje met veel vaste gasten. Is niet mijn ding dus dat vond ik jammer. Erg mooi eilandje ook, om een ronde te fietsen of een bootje te huren!

Plažine

23212, Općina Tkon, Kroatië

naturistencamping - locatie tussen olijf- en vijgenbomen met eigen strand - brood service - supermarkt 2km - centrum 2km