@CamperKing73

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Een mooi veld, prachtig gelegen. Het sanitair is eenvoudig en schoon, in een pipo wagen. Wij stonden er twee nachten, waarvan 1 nacht alleen. We begrepen niet waarom het er zo rustig is want we vinden het een aanrader. Er is eigenlijk geen contact met de beheerder/eigenaar, dat misten we wel een beetje.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Vijf mooie plekken langs een mooie jachthaven. prima sanitair en een goed restaurantje. Om de hoek ligt een mooie Plus supermarkt. Het dorp Heeg is een leuke Friese watersport plaats. Heerlijk om te staan hier!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Top, fijne locatie en mooi uitzicht. Wij hebben gratis gestaan zonder voorzieningen.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Mooie locatie, vriendelijke mensen. sanitair sober maar volstaat. Restaurant was alleen open voor ontbijt en wat drinken. Voor onze camper met aanhanger was de oprit met kuilen en stenen teveel gevraagd maar dat lag bij ons.

Sitecode: 19179

Een van onze mooiste plaatsen ever. En daar is deze fijne camping met prachtig uitzicht. Een heerlijk zwembad, keurig sanitair en een fijn restaurant. De heren zijn erg vriendelijk en de olijfolie van dit bedrijf is betaalbaar en de beste. Een topper!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Dit is een heel fijne, kleine camping met lieve beheerders en een mooi zwembadje. Er is heerlijk vers brood te koop bij de bar. Praktisch dichtbij de Lidl en de stad. Wij hadden er graag langer gebleven maar vonden het geluid van het verkeer te veel. Verder een pareltje!

Sitecode: 19430

Wij kozen voor Sikia en niet voor Hellas, hoewel dit ook een prima keuze zal zijn. De campings liggen pal naast elkaar. We zijn 4 nachten op Sikia gebleven, het is een fijne camping met mooie plaatsen, een klein strand, een fijn winkeltje en een goed restaurant. Het personeel is vriendelijk en men past goed op de rust op de camping. Wifi is goed, 4g in dit gebied heel matig. Pilion is prachtig! Het treintje ook leuk maar ruim van te voren boeken!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Een prachtige, fijne niet grote camping. De ontvangst is zeer hartelijk. Het winkeltje klein maar met alles wat je nodig hebt en dagelijks vers brood. Ruime plaatsen. Het strandje is schoon met kiezelstenen en een prachtige zee. Een nette trap naar beneden en met een consumptie zijn de bedjes gratis. Internet is goed. Sanitair is nieuw en schoon. De prijs is ook netjes, wij betalen 25 met ACSI, inclusief stroom en kleine aanhanger. Super plek!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Een heerlijke camping met ruime en ook kleinere plaatsen en bomen dus schaduw. erg vriendelijk personeel, een schoon zwembadje. Het sanitair is erg eenvoudig maar redelijk schoon en er waren warme douches en heet afwaswater. Een fijne plek!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Een prachtige nieuwe camping, ontvangst zeer vriendelijk met vertaal app op telefoon. Veel ruimte en een mooi terrein. Het sanitair is eenvoudig en schoon. De voorzieningen compleet. Het zwembad is nog niet open.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Geen vijf sterren omdat er nog geen voorzieningen zijn. Maar verder helemaal top. Een prettige ontvangst door de vriendelijke eigenaren op een heel mooie en verzorgde plek. Heerlijk kleinschalig en omringd door lieve dieren. Succes met jullie startende onderneming!

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

Fijne plek, voor de tweede keer geweest in maart. Schoon goed sanitair. Goed brood op bestelling. Stukje omhoog lopen naar de lift maar prima. Terug ski je zo de camping op. Je loopt ook zo het dorp in naar restaurantjes of voor een boodschap.

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

Voor de tweede keer geweest, wintervakantie in maart. Erg fijn en vriendelijk personeel, een kleine, fijne wellness en een goed restaurantje. Sanitair is schoon met warme douches. Mooie ligging en shuttle service naar skilift. Wij komen graag terug!

Na alle oude en wisselende reviews, plaats ik graag deze. Wij staan direct aan zee, een prachtige plek voor 68 euro per nacht. Dat is veel geld en dus duur voor een camping die zo verwaarloosd is. Het sanitair is redelijk netjes en schoon maar op het grote lage veld zou je een extra sanitair gebouwtje verwachten met deze camping prijzen. Nu moet je een flink stukje omhoog lopen. Het hele camping terrein plus faciliteiten zijn verwaarloosd.

Het is een fijne camping, goede locatie, net sanitair. En erg vriendelijk personeel. Het is wel een erg 'ons kent ons' sfeertje met veel vaste gasten. Is niet mijn ding dus dat vond ik jammer. Erg mooi eilandje ook, om een ronde te fietsen of een bootje te huren!

Het is een heerlijke plek om te verblijven, mede door de vriendelijke en gastvrije eigenaar. Je bent bijzonder welkom, en je wordt verwend alsof je in een vijf sterren tent zit. Echt genieten. De locatie is fijn, het zitje aan de rivier en het restaurant ook. Sanitair is daarbij wel matig en zeker niet schoon maar dat vergeet je door al het andere!

Fijne, kleine camping. Vriendelijke mensen en schoon sanitair. Wij gingen met de motor naar het oude centrum en het Tunnelmuseum. Fietsen vonden we niet echt een optie.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Fijne camping, mooie plaatsen en mooi fris zwembad. Supermarkt om de hoek en ook een restaurant en pizzeria. Vriendelijk personeel. Sanitair lijkt krap voor als camping vol is maar wij hadden nergens last van in juni.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Iets verder van het dorp, en niet direct aan de rivier maar mooi gelegen. Een kleine, gemoedelijke camping met schoon sanitair en warme douches. en broodjesservice. Heerlijk plekje!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie plek zonder voorzieningen. Voor ons was het jammer dat we geen water konden tappen. Je kunt er lekker eten en de toiletten bij het restaurant zijn mooi en schoon. Klein minpuntje is dat de gast familie niet erg vriendelijk en gezellig is.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wat een heerlijke plek. Rustig, bij het meer, naast een mooie midgetgolfbaan, dichtbij sanitair gebouw en goed voor op doorreis. Aanrader!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Rustige plek, redelijk schoon sanitair. Je loopt zo de oude stad in en in de omgeving kun je ook leuk fietsen. Rothenburg is prachtig. En een goede bakker dichtbij.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Rustige plek en mooie stop op doorreis maar ook om de stad te bezoeken. Half uur fietsen met e-bike. Sanitair is redelijk netjes. BMW welt is de moeite waard om te bezoeken en de Altstadt is ook erg leuk en mooi! Wij waren hier eind maart.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Camping in het bos, nabij prachtig skigebied. Vervoer met klein skibusje beschikbaar. Sanitair is oud maar schoon. De wellness was heerlijk, en goed verzorgd! We hebben ook erg lekker gegeten in het restaurant. Personeel zeer vriendelijk. Een aanrader! Wij waren hier eind maart.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooi gelegen, dichtbij skilift en pisten. Supermooi skiën in gebied met veel mogelijkheden. Sanitair mooi en heel erg schoon, klein minpunt is dat wij de douches niet heel warm vonden. Loopafstand restaurants Colfosco. Broodjes service ook fijn. Een aanrader! Wij waren er eind maart 2024.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Apart camping veld onder de bomen. Sanitair was redelijk netjes. Zwembad niet gebruikt. Je loopt zo naar fijn strand, Calvi is makkelijk aan te fietsen. Leuke stad. Oh ja, ook handig, een supermarkt bijna om de hoek als je de camping verlaat!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Fijne camping met vriendelijk personeel. Goed sanitair met wc bril en wc papier, ook wel eens fijn in Frankrijk, en warme douches en warm afwaswater. Goed brood in het winkeltje en plek vlakbij zee.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Nette camping, niets bijzonders. Wij vonden Ajaccio geen aanrader, zijn 1 nachtje gebleven met camper van 7,5 meter.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prachtig gelegen camping met mooi zwembad en restaurant. Sanitair op zijn Frans, zoals je overal in Corsica kunt verwachten. Steile weg maar prima te doen met onze camper van 7,5 meter. Goede bakker en supermarkt onderaan de camping. Wat wil je nog meer? Wij vinden het een aanrader!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Ik geef Franse campings in het algemeen een voldoende en geen goed vanwege het sobere sanitair. Wij stonden hier 3 nachten in mei met een grote camper. Mooie locatie, terrein is erg hobbelig en ongelijk. Personeel is vriendelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Locatie is superfijn, je loopt zo Bonifacio in wat een geweldige plaats is om te bezoeken. We waren hier twee nachten met een camper van 7,5 meter. Zie het als een camperplaats, dan kun je heel tevreden zijn. De douches zijn de ene dag heel warm, de andere dag steenkoud.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wij zijn hier niet gaan staan, we vonden alles er erg armoedig uit zien. Terrein staat ook vol met oude caravans. De dame van de receptie was wel vriendelijk.